marena tdi Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 tak vypada to docela dobre.doufam ze to mas kvalitne nastrojene aby ti to nevrzalo.co ridicova sedacka uz je na tom lepe? jinak ti to slusi s tim vysavacem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 tak vypada to docela dobre.doufam ze to mas kvalitne nastrojene aby ti to nevrzalo.co ridicova sedacka uz je na tom lepe? jinak ti to slusi s tim vysavacem Díky není nad pohled na pracujicí ženskou co sedačka drží jak přibitá, tak doufám že to tak zůstane a nezačne vrzat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 (upraveno) Tak dalsi info z planovanych a probihajich uprav Bubliny. Rubi dnes vyzvedla na poste balik a jelikoz se ji nevlez do kufru tak ceka doma az prijede vecer z prace aby ho rozbalila. Mel by obsahovat: komplet cerne sloupky a obe cerne stinitka Ted uz jen sehnat zbytek a jdu montit. Jo a hlavne bych mel dodelat napojeni CD-Changeru pod sedacku spolujezdce a napojeni vyhrevu. Pokusim si to nachystat vsechno na jaro a pak to naraz namontit at to nemusim rozebirat na trikrat. A taky bych od Vas co mate Fabky( i od ostatnich,samozrejme) chtel znat nazor. Premyslim nad new prednima lampama pro Bublinu. V nabidce jsou tri moznosti: origo Xenony nebo Angels Eyes stribne a nebo cerne. Oboji osazene H.I.D. Diky za Vase nazory Upraveno Leden 11, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 (upraveno) Angel nedoporucuju je to tuzing, ja bych sel do origo xenonu, pekne ciste s dodelanim naklonovych cidel Upraveno Leden 11, 2011 uživatelem Dakie necituj předchozí příspěvek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 on si Garrett vzal xeny? já myslel, že je prodává s autem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 (upraveno) Jo uz Hoblik ji koupil bez Xenu. Garrett z toho prej vytahl skoro vsechno protoze to nikdo nechtel Upraveno Leden 11, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 origo xeny nebo nechat obyč lampy, nic jiného bych na autě nesnesl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Angel nedoporucuju je to tuzing, ja bych sel do origo xenonu, pekne ciste s dodelanim naklonovych cidel Přesně tak origo je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Jo uz Hoblik ji koupil bez Xenu. Garrett z toho prej vytahl skoro vsechno protoze to nikdo nechtel Ty brďo, prej skoro všechno - měl jsem z ní udělat výbavou classica :-)) Na autě jsem měl xeny (koupil je Pentadius), letní kola šly taky někomu jinému, bonus k výbavě v autě navíc je tempomat, RS budíky s maxidotem + ručičky, kožený doplňky a já nevím co ještě a to mi věřte, že na všechno byly kupci, ale bylo mi jí líto kuchat :-) A ještě jsem jim přidal origo letní koberečky, schánku pod sedačku spolujezdce a origo pružiny :-) Trošku zavzpomínám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Za me taky origo xeny :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Leden 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 A mě se zase nikdo nezepta co KUbe?? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 (upraveno) Garrette omlouvam se, mas pravdu dost tam toho zustalo A taky jsi mel na ni pekne kolecka A koukam ze jsi tam mel i zadni facelingove lampy. Nenasel bys prosim vice fotek toho zadku??? Ja nad nima taky premyslel tak bych rad videl jak to vypadalo. Diky ;) Rubi lasko moje tohle je jen anketa. Nez se k nim dostanu a buh vi jestli tak se te zeptam neboj. Upraveno Leden 12, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 (upraveno) Kube ja bych šel taky do těch origo xenonů... Jestli myslíš takové ty přestavba H.I.D sety tak to nedoporučuji. Měli jsme je dané na bývalé firmě ve fabce a je to děs... Po určité době to zničeho nic bouchlo a vyhořela skoro celá elektrika... Já už bych teď šel jenom do origo xenonů s náklony... Upraveno Leden 12, 2011 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Urcite origo, ale pro zacatek to dej na kolecko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Teď mě napadá, víš co jsem ještě z auta sundal? Nálepky Škodahome :-))) Nějakou fotku jsem ještě našel :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Mas teda odvahu sem psat tu nadavku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 jj, tady je to sprostý slovo :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 (upraveno) A pulka lidi co je tady tam pravidelne dochazi Jo a k tem xenonum. Vyrobce svetel asi jen original skoda a ne depo co??? Upraveno Leden 13, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Tak Bublina má nové kormidlo.. krasné tříraminko, které jsem dostala od Kubeho ;) A za to moooc děkuji....:P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 origininál Depo.A fotka kormidla...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Jak to myslis? Jako ze original je: Depo a fotku kormidla mas tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 A dneska jsme Bublinku trochu umyli a dovezl jsem ji kabelaz k CD changeru a vyhrevu sedacek. Jen to z toho budu muset vytahnout :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Tak dnes probehla mozntaz kodmidla a diagnostika tubra. Jsou na nem znat nejake vule ale zatim drzi. Takze se uvidi dal :lool: Vcera jeste Bublina dosla nove Osramy NB plus do potkavacek. :D A vyzvedly se new madla a par drobnosti na cerny strop. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Pěkně pane pokračuješ :-) Vevnitřr už ji prostě nepoznávám, ale lak vypadá moc dobře, jsem na ní taky x krát skoro nechal ruce :-)) Jen ať Ti slouží (teda spíš Rubi) dobře dál :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Diky snazim se aby mela Rubi radost :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Diky snazim se aby mela Rubi radost :D To ja mam radost už dlouho... ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Tady se to začiná pěkně risovat pokud budou RS nárazniky a zadní face světla tak bublina bude paradni Rubi Kube si rad hraje jak jsem videl kdyz předelaval interier, šikovný Kube :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 No ty Rs nazarniky chci dat jen do predu a na obe auta. Vyfuky chci nechat schovane Preci jen je to nafta a tam se mi libi vyfuk dolu. Jedine,ze by se pak nechal udelt Bubline nejaky nerezovy vyfuk a otevrenejsim tlumicem tak bych premyslel ze ho dam rovne a do narazniku. :D A mar pravdu ze si rad hraju a zvlast kdyz to dela radost Rubi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Kdo si hraje nezlobí.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Hi Hi Hi ja zlobim i tak :lool: :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.