Poky Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 To se proste musi videt Aspon ze bojujou proti staceni tachometru v CR .. Krasnej priklad v popisu technika - najeto 45 000 a pak servisni knizka longlife pri 68 000 :).. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 to musela psat teda dobra roura ten inzerat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 to musela psat teda dobra roura ten inzerat :) :).. No ja se byl divat v AAA asi pred 2 mesicema na jednu 4x4 FSI. Super stav, lestenka, najeto 48 tis km. Jen me v inzeratu zarazilo v popisu napsane po vymene rozvodu. Stejne jsem se jel podivat. Volant byl sedrenej (ale necim naimpregnovanej), pedaly meli taky jen optickou kontrolou najeto vic..ale co me dorazilo nejvic.. Ukazoval mi novou baterii a kdyz sundal viko, byla tam nalepka SHELL HELIX 05W40, pristi vymena oleje 175 000 .. Zasek a prej to je z jinyho auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Tak mohl se někdo i přepsat s těma km. Ale napsat tam pravidelná servisní péče: výměna oleje při 68 v roce 2008 a pak dva roky nic je taky sranda. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 To je tak, když si neprohlídnou auto před tím, než ho dají k nabídce, pak takovéhle krásné "trapasy", které při dalším potencionálním zákazníkovi jsou smazány a auto se vesele prodá někomu jinému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Od AAA se radsi drzet dal... Vsechyn auta tam sice vypadaji super...ale uz 2x jsem se na koupi auta tam vykaslal.. Zatim musim zaklepat a vybral jsem dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 alespoň nový majitel nemusi řešit servisní prohlídku v 68t km, když už je udělaná :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 :).. Co potom ten chudak co pojede podruhe na prohlidku v 90 , 120 , 150 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Tak to je hustý Sem zvědavej, co na to napíše pan "radar z AAA" až to tu vyčenichá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 hele mozna tam zapomnely napsat jednicku pred tema 40 tis. Nebo v horsim pripade nejakou tu nulu za 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 14, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 Nebo dávali do toho bouranýho auta jinej motor a ten měl hold najeto míň než ten původní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 14, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 Holy: myslis tu slecnu, co nam tady driv psala? No mohla by se zase ozvat, rad bych ji poznal :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 Nechcete novacky zasvetit do problemu.. O CO ZE TO VLASTNE DE? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 14, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 tak se spetl webmaster to se stane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 14, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 Poky: tady se podivej... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=3108 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Říjen 14, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 tak se spetl webmaster to se stane :) Jo, leda by jako webmastera zaměstnávali brouka Pytlíka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 Poky: tady se podivej... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=3108 Hmm.. nepusti me to tam zmetek... Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Říjen 14, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 Ono je to v sekci jen pro členy, zmetek to není to je dobře, že funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 (upraveno) Ono je to v sekci jen pro členy, zmetek to není to je dobře, že funguje Jenze ja clen jsem, maila mi vittorio poslal.. Jen jeste asi nemel cas me soupnout do oficialni skupiny EDIT: tak jsem se do toho pekne zacetl... a zaverem je asi to, ze kdyby tohle poslala pani me, tak bych z toho okamzite zacal chcat benzin :).. Si nekde vygooglila text a vyhrozuje Upraveno Říjen 15, 2010 uživatelem Poky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Říjen 15, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2010 http://www.novinky.cz/ekonomika/214194-sko...eji-uspech.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Říjen 15, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2010 Ach jo v sekci pro členy je diskuze o AAA, kurňa chlapy, jo napsali kravinu, jsou to blbci, už tam neprodávaj auta v rozmezí 73-78000km, mají natočeno víc, ale napište mi adresu bazaru kde by ti řekli to auto je v prdeli nekupujte to. Prostě kupovat ojetinu KDEKOLIV je pro neznalce finanční harakiri. Pokud autům nerozumíte tak vzít sebou někoho zkušenějšího (nebo i 2-3 kámoše) pohledat po netu po čem se koukat a je šance koupit něco co bude chvilku i jezdit. Po tom co se o nich píše na netu, mám pocit, že bych se měl při průjezdu kolem AAA křižovat a zakousnout při tom do česneku, no naštěstí nepodléhám panice a v neděli se jedu podívat do AAA v Praze a zkusím koupit nějaké 4x4 (už šesté auto od nich) a Octu tam nechat na protiúčet. Potřebuju tahat 2t vleky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Říjen 16, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 http://www.novinky.cz/ekonomika/214194-sko...eji-uspech.html Proč zdokonalit VW, když můžeme oškubat Škodu. Divná politika. A vůbec se mi nelíbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jikjik Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 ja mam z AAA už druhe auto a zatim spokojen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Ono je to těžké posuzovat, tolik aut co se protočí v AAA se musí projevit samozřejmě i negativními zkušenostmi. Tím se vůbec nechci AAA zastávat, ale určitě jsou tam dobrá i špatná auta. Prodávali jsme jedno auto do AAA a za to bych dal ruku do ohně, taky hned ten den bylo pryč. Rozhodně nevěřím nějakým blábolům o klíčkách v zrcátku atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Proč zdokonalit VW, když můžeme oškubat Škodu. Divná politika. A vůbec se mi nelíbí. Ano proc se ma mit Skodovka tak dobre a mit dobry prodeje utnem jim to a maji poprdeli nemuze byt prece nekdo lepsi jak VW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Ale vy porad zapominate na druhy uhel pohledu, koukate na to jen jako cesky Pepik :) "ti zli Nemci nam chteji znicit NASI znacku" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZdenalO2Kombi Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 Projížděl jsem nabídku Octávek na AAA na netu, pak telefonoval s borcem v AAA, pak jsem tam jel osobně. Výsledek: Tři různé verze informací. Mě příjde, že inzeráty na AAA jsou v podstatě fiktivní auta, do kterých se jim +-1 rok a +-30tis km vleze několik aut, které dokážou nabídnout. Viděl jsem jedinou shodu Internet/skutečné auto, a ta shoda stojí nyní před mím domem ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.