Přejít na obsah

AAA Auto – Recenze & zkušenosti (Výkup aut)

Guest uriel

Doporučené příspěvky

Ahoj, chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s tímto autobazarem, jako na internetu se toho dá najít hodně, ale tak je jasný, že každý radši bude házet špínu než by někoho pochválil...

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

Tak teď nechápu o co ti jde ? Řeknu ti to takhle prostě bych si v AAA auto nic nekoupil pokud tam nemáš nějakého známeho tak ruce pryč mám velmi špatné zkušenosti s tím to bazarem :) a ne jen já

Odkaz ke komentáři

Tak tak do AAA nikdy. Táta tam koupil auto pro lidi do práce a to za měsíc kleklo.....dobře stane se že jo může se stát u každýho auta....sousedi si tam koupili renaulta a po tejdnu od přihlášení si pro auto auto přijeli policajti že je kradený ....a ani u jednoho neseděli km....proto taky to první kleklo=rozvody

Kdybych chtěl auto z bazaru tak popravdě nevim kam bych šel....koukni tady na foru do bazaru

Upraveno uživatelem Sentinel
Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Tak tak do AAA nikdy. Táta tam koupil auto pro lidi do práce a to za měsíc kleklo.....dobře stane se že jo může se stát u každýho auta....sousedi si tam koupili renaulta a po tejdnu od přihlášení si pro auto auto přijeli policajti že je kradený ....a ani u jednoho neseděli km....proto taky to první kleklo=rozvody

Kdybych chtěl auto z bazaru tak popravdě nevim kam bych šel....koukni tady na foru do bazaru

Jj vím jaký auta se tam vykupují :)

Odkaz ke komentáři

naopak my mame s AAA zkusenosti dobry :) po koupi jsme byli s autem v autorizovanem servisu na prohlidce a vse paradne sedelo :palec: jednani taky velice slusne. VW Passat B5 puvodem z Belgie

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Když se chtěl kolega po leasingu nebo záruce zbavit rencka, se kterým měl od začátku neskutečné problémy s elektronikou motoru (auto zničehonic přestalo jet, třeba při předjíždění mu to celkem vadilo :) , kvůli kterým s ním nejezdil dál než 50 km od baráku a které mu nebyli schopni v záruce opravit a odkázali ho, ať se renaultem klidně soudí, tak můžete hádat, kde ho bez problémů udal ....

A je správně, 3x...

Odkaz ke komentáři

AAA je největší autobazar, takže je jasný, že tam bude i velké procento špatných aut. Určitě se tam najde i něco dobrého, ale člověk musí dobře hledat a to v tak velké nabídce jde taky špatně, a hlavně spousta lidí co se potřebuje zbavit špatného auta jde do AAA, protože oni mají dobrou právní ochranu ...

Já osobně bych asi hledal jinde ...

Odkaz ke komentáři

na druhou stranu loni nebo kdy dělal svět motoru test autobazarů a AAA vyšly dobře,nejhorší byly malinkatý bazary...byl to zajímavej článek a ikdyž se je snažili nachytat tak nakonec museli uznat porážku. Článek byl dobrej, stím výkupem je to pravda taky sem tam vezl hujdu, a nedávno se tu dohadovali o tom jestli přetáčení tacho apod je normální ,což je jasnou známkou toho,že si člověk nevybere a bud má štěstí na auta nebo ne. Takže to moc neřeším,když kupuji levný auto tak musím v podstatě počítat s investicí jen co jej dovezu domů.

A článků o AAA jsou plný kluby a net stačí pohledat s google :D třeba budem hledat techničáky v zrcátkách :lool:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

Právě takhle prodal kolega thálii najeto 30tis jenže kleknul motor oprava vyšla na nějakých 40tis (turbo, píst, ,ventily) a bylo to bez záruky a kde auto skončilo v AAA auto a jak byly nadšený :D :lool:

Odkaz ke komentáři

právě psali ,že to museli udělat přes jednu jejich známou jelikož už je právě z AAA znaj....zas na druhou stranu je to busines, když chceš auto tak ti vyjdou max. vstříc a takříkajíc ti chcou prodat za každou cenu,nežto jinde ti ani nepujčí klíče aby sis to auto prohlídl....

Odkaz ke komentáři

Stačí použít mozek, selský rozum a nějaké znalosti o autech a AAA jsou dobrý bazar, pokud tam ale přijde (s prominutím) jouda se starou (nebo bez) a vezme to červené protože je levné a líbí se jí/mu, potěš pánbů, kdo chce kam pomozme mu tam... Mám od nich 4 nebo 5 auto...

Odkaz ke komentáři

to jaké se v AAA prodávají auta nemá moc společného s bazarem....to že se po tydnu rozletí rozvody a nebo že auto bylo bourané a nebo že má stáhle km...to oni ani neví.... oni jen vykoupí auto a co s ním kdo udělal před vykoupením neřeší...povětšinou to dělají samy majitelé před prodejem...aby od bazaru dostaly co nejvíc...takže ty kluci co v těch bazarech dělají a prodávají tak ani neví co prodávají....když do bazaru přivezeš auto tak se na něj nikde ani nejdou podívat..jen se tě zeptají na rok výroby,kolik má najeto a jaký to má motor....a podle toho ti řeknou cenu..a až pak jdou k autu....takže to většinou ani není bazarem ale předchozím majitelem....oni jen vykoupí-prodají...a auto se prodává až když se začne srát..dobré auto se neprodává

Odkaz ke komentáři

Hele asi tak: všechny bazary v ČR stojí za starou belu. Myslím že AAA nijak nevybočuje. Poskytuje aspoň určitý záruky na původ vozu. Malé no name bazary jsou často mnohem horší.

Myslím, že se tam dá koupit šrot, ale i dobré auto.

Dva příklady:

1. Strýc chtěl Oktu. Na jednu jsme se jeli podívat až do Hradce Králové-ne do AAA. Auto bylo katastrofa a za šílený peníz. Jenže když už-tak se bez auta domů nevrátíme-to byly slova jeho manželky(nikdy sebou neberte ženskou :lool: ). Jediné co bylo v sobotu odpoledne otevřené tak AAA v Pardubicích a tam stála vínová combi 1,6 74Kw přesně dle přání. Servisku to mělo, GLX, najeto 145 000Km, r.v. 1999. Auto stálo na totoálně oholenejch zimákách(ač byl červenec) a na předním skle se skvěla cedulka rychlostního indexu pneu Michelin. Rezerva byla prakticky nová již zmiňovaná Michelinka. Auto zachovalé a s velkou pravděpodobností nebourané. Zkušební jízda a pak šup s tím na hever. Cena 135 000Kč ukecána kvůli gumám(zadní levá měla vzorek as 0,5mm :D ) na 132 000Kč. Auto si dojelo domů po svých na zelené převozce. Kromě nesvítícího osvětlení kufru(reklamace uznána a odstraněno) bez problémů. Akorát asi po půl roce se projevila šlendriánsky políčená převodovka(typ DUU bohužel). Před vánoci vysoleno 16 000 za starší +lamela spojky nacucaná olejem. Převodovka se rozpadla a proto asi bylo auto za hubičku dotaženo do ČR z DE, levně opraveno a strčeno do bazaru. Opraveno bylo tak že díra, kterou vyrobil střižený nýt v oblasti spojky(tedy z venčí neviditelné) byla zacpána tím kouskem hliníku co vylítnul a přilepená jakýmsi lepidlem na kov. Vydrželo to docela dlouho :D Pár dalších nemocí-ruplá hadice odvětrání klikovky a trochu teče olej z ní po motoru-respektive výfuku.

Nu co dodat-mohlo to dopadnout i hůř...

2. švagrovi rodiče vezli do AAA prodat Opela Vectru a vyhlédnuli si tam Passata Variant V6 TDI. Krásné zachovalé auto. Serviska atd. Dokonce kontakt na původního majitele, takže si ověřili i pravdivý stav Km. Vzali ho na splátky. Mají ho dodnes(tedy už cca 6 let). Absolutně bez jakýchkoliv problémů. jezdí jako drak :D

Upraveno uživatelem TomášT
Odkaz ke komentáři

naprostý souhlas s Tomášem T.Bazar jako každý jiný,jen proto,že je moc na očích tak to čechům vadí a pomlouvají.Nic víc nic míň.Znám spousku kluků co koupili stočené,havarované auto jinde.Podle mě o tom nemá cenu diskutovat,protože je to všude stejné.

Jak psal Vaša a taky já,spoustu lidí(a i tady z fóra) za námi byli,abychom jim poupravili tacho a auta šla do světa,takže prvně zaméct před vlastním prhem a potom osočovat dále.

Odkaz ke komentáři

Mě to přijde vtipné, je tu téma, kde spoustu lidí píše že by si tacho nechají stočit, až budou prodávat, že nikomu neřeknou, že auto bylo bouráno, a pak tu nadáváte že v AAA koupíte stočené auto :) .

AAA je bazar jako každý jiný, výhoda, že je to velký bazar tím pádem menší šance, že vás okradou.

Jinak šance, že narazíte na špatné auto je jako všude jinde, protože LIDI jsou svině. Jinak nebral bych si tam leasing, ty mají fakt lichvářské.

AAA nikdy, je pouze automobilové klišé.

Jdeš kupovat auto, tak si sebou vem odborníka a auto si pořádně prověř a používej mozek a je jedno jestli to koupíš v aaa nebo jinde. Bez rizika pouze nové auto.

Odkaz ke komentáři

Tot moja skusenost s AAA... Kupil som Peugeot 307,2003.,serviska,km sedia s datumom na serviske aj podla VIN a servisnej historii.Poznam aj povodneho maitela(nahoda). A teraz negativa:Auto malo pri kupe 70 000km,motor suchy, neumyty,pneu letne origo. vzor asi 3,5 mm,radio povodneho majitela.Stav:interier ako novy nepouzivany,Exterier: mierna poskrabany lak na narazniku v lavo dole(kozmeticka vada),ale bol uz meneny chladic-takze asi niekde tukol.Vyfuk odpovedal stavu km(skoro hnilý) kratke trate to odpoveda 5 rokom. Po 16 000km od kupy mi odislo spojk lozisko(predchadzajuci majitel bola žena) tak oprava komplet 300euro, po tyzdni sa ozval vyfuk-163euro a ked uz som bol v servise a nieco mi klopkalo na pred.naprave tak som dal vymenit spodne dulove capy a 1 tycku stabilizatora-100euro.Teraz mam na plane vymenit zadne tlmice lebo to je udajna bolest vsetkych 307ciek. Dufam ze to budu na dlhu dobu vsetky naklady co som musel do auta vrazit lebo ma porazi. A este jedna podstatna vec:v AAA..odstranili z motorovej casti vsetky nalepky o vymene motor.oleja a prepli na tachometri stav km do vymeny motor.eleja.Mne to aj tak nedalo,po kupe som vymenil sviecky,vzduch.filter aj motor olej,az potom som podla servisnej knizky zistil ze posledny bol meneny pri 44 000km.Takze na vymenu najvyzsi cas.(Olej na 30 000km). Nechapem preco to ale urobili.Mohli mi kludne povedat pri kupe aby som si dal olej vymenit-2000sk ma nezabije.Nez si mysliet ze mam cas do vymeny 25 000km.Ved by som odfajcil motor.(čuraci sprosty).Ale inak je pravda ako pisete ze oni vyjdu zakaznikovi max. v ustrety. A co sa tyka kupi na uver. Banka mi uver na auto nechcela dat a AAA..bez problemov. A urok taky isty ako z banky....takze v pohode. Moje stare auto 20 rocne (zachovale) odomna odkupili,tak som za ho zbavil bez starosti a papierovaciek. A do tyzdna ho aj predali. Na zaver moja rada: ak by som mal v tedy prachy v hotovosti tak v ziadnom pripade bazar. Nove je nove.

Odkaz ke komentáři

ja se musim takovym vecem trochu zasmat... to si opravdu myslite, ze daji lidi do bazaru auto, se kterym budete 4 roky jezdit, aniz byste cokoli vymenili? ;) vidim, ze budu muset investovat do vyfuku, lozisek, neco na predni naprave, olej atd, tak auto radeji prodam. Proste si dam urcitou castku stranou, abych mel na pripadny opravy a nicemu se nedivim, koupil jsem preci ojety auto. Tyhle zavady bych opravdu nebral jako negativa autobazaru. :)

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

JJ že v AAA dělají různé čachry známe ale který bazar je rovný a nedělá čachry že :-))))

jak píše houmík prostě když kupuji jeté auto vím že budu muset investovat nejméně všechny náplně a filtry potom kontrola brzdy a rozvody výměna pro klid a celkově kouknout co bude potřeba at staronovej majitel může v klidu jezdit......M.

Odkaz ke komentáři
ja se musim takovym vecem trochu zasmat... to si opravdu myslite, ze daji lidi do bazaru auto, se kterym budete 4 roky jezdit, aniz byste cokoli vymenili? :smich: vidim, ze budu muset investovat do vyfuku, lozisek, neco na predni naprave, olej atd, tak auto radeji prodam. Proste si dam urcitou castku stranou, abych mel na pripadny opravy a nicemu se nedivim, koupil jsem preci ojety auto. Tyhle zavady bych opravdu nebral jako negativa autobazaru. :)

Pri 86 000km menit komplet spojku,to je podla teba normalne? Podla mna nie! To aj na Skode 1000MB vydrzala dlhsie. Na Favorite ktory som predal bola povodna a to mal poctivych 220 000km.

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
kvalitní auta skončily

co vývojově vypadlo po 2005 nestojí za nic

ať je to OII nebo passat B6 nebo Audi A6 kazí se moc

Tak tak prostě se šetří kde může mě stačí motory které teď vw produkuje jak mi řekl jeden motorář zapomeň na to že nové motory vydrží stejně jako naše staré "rotačky" prostě to nejde material slabší atd.chjo kam to všechno spěje :) :smich:

Odkaz ke komentáři

stal se s toho spotřební materiál...automobilky nechtějí aby auta vydržela 20 let...aly aby pořád vyráběli nové a prodávali..takže životnost nestojí za nic...celkově i použité materiály atd...plasty,koberce.....nic nevydrží jako dřít...ty materiály byly kvalitnější...teď šetří kde se dá....a staré TDíčka byly skoro nezničitelné... teď se všude snížují obsahy,cpou do všeho turba a kompresovy a špónujů to na vysoké tlaky....životnost jde do prdele... a nafťáky..dřív byla nafta pro ty co jezdoly X set tisíc km s malou spotřebou a nic se nesralo..těď se tam tlačí čím dál větší výkony a dělají s toho sporťáky...pak jde životnost doprdele... jediný kdo podle mě ještě za něco stojí a dělá kvalitní auta a nezmenšují obsahy je BMW a jinak japonci...Mazda atd...

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...