Přejít na obsah

Dokonalej AAA inzerat

Poky

Doporučené příspěvky

to musela psat teda dobra roura ten inzerat :)

:)..

No ja se byl divat v AAA asi pred 2 mesicema na jednu 4x4 FSI. Super stav, lestenka, najeto 48 tis km. Jen me v inzeratu zarazilo v popisu napsane po vymene rozvodu. Stejne jsem se jel podivat.

Volant byl sedrenej (ale necim naimpregnovanej), pedaly meli taky jen optickou kontrolou najeto vic..ale co me dorazilo nejvic.. Ukazoval mi novou baterii a kdyz sundal viko, byla tam nalepka SHELL HELIX 05W40, pristi vymena oleje 175 000 ..

Zasek a prej to je z jinyho auta :angry:

Odkaz ke komentáři
Ono je to v sekci jen pro členy, zmetek to není to je dobře, že funguje :palec:

Jenze ja clen jsem, maila mi vittorio poslal.. Jen jeste asi nemel cas me soupnout do oficialni skupiny

EDIT: tak jsem se do toho pekne zacetl... a zaverem je asi to, ze kdyby tohle poslala pani me, tak bych z toho okamzite zacal chcat benzin :).. Si nekde vygooglila text a vyhrozuje

Upraveno uživatelem Poky
Odkaz ke komentáři

Ach jo v sekci pro členy je diskuze o AAA, kurňa chlapy, jo napsali kravinu, jsou to blbci, už tam neprodávaj auta v rozmezí 73-78000km, mají natočeno víc, ale napište mi adresu bazaru kde by ti řekli to auto je v prdeli nekupujte to. Prostě kupovat ojetinu KDEKOLIV je pro neznalce finanční harakiri. Pokud autům nerozumíte tak vzít sebou někoho zkušenějšího (nebo i 2-3 kámoše) pohledat po netu po čem se koukat a je šance koupit něco co bude chvilku i jezdit. Po tom co se o nich píše na netu, mám pocit, že bych se měl při průjezdu kolem AAA křižovat a zakousnout při tom do česneku, no naštěstí nepodléhám panice a v neděli se jedu podívat do AAA v Praze a zkusím koupit nějaké 4x4 (už šesté auto od nich) a Octu tam nechat na protiúčet. Potřebuju tahat 2t vleky.

Odkaz ke komentáři

Ono je to těžké posuzovat, tolik aut co se protočí v AAA se musí projevit samozřejmě i negativními zkušenostmi. Tím se vůbec nechci AAA zastávat, ale určitě jsou tam dobrá i špatná auta. Prodávali jsme jedno auto do AAA a za to bych dal ruku do ohně, taky hned ten den bylo pryč. Rozhodně nevěřím nějakým blábolům o klíčkách v zrcátku atd.

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

Projížděl jsem nabídku Octávek na AAA na netu, pak telefonoval s borcem v AAA, pak jsem tam jel osobně. Výsledek: Tři různé verze informací. Mě příjde, že inzeráty na AAA jsou v podstatě fiktivní auta, do kterých se jim +-1 rok a +-30tis km vleze několik aut, které dokážou nabídnout. Viděl jsem jedinou shodu Internet/skutečné auto, a ta shoda stojí nyní před mím domem ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...