Lupino Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 ano ten druhy odkaz je on. Toho bych se nebál že ten tlumič projede a kdyby si temu opravdu nevěřil tak ho jen zařízneš tak aby se ti ten šrub o ten kosek opřel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Díky za potvrzení volby uložení. S tím tlumičem jsem chtěl lehce pohnout v rámci vůle okolo díry tlumiče a těhlice. Nevím ale jak velká vůle tam je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 To stačí vyměnit jen tenhle díl za pár kaček? :o Já myslel celé uložení. Jestli to jde vyměnit jen tenhle kousek tak to asi rovnou taky přehodím když to budu mít rozebrané :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 A já po včerejšku nevím nevím..... Měřil jsem volný prostor pod plechem motoru a mám v nezatíženém stavu asi 9,5cm, takže v zatíženém cca 8cm . Jel jsem včera s celou rodinou k rodičům a najížděl jsem celkem svižně na vjezd ke garáži (relativně mírný zlom) a ozvala se pěkná pecka od spodního plechu (i žena zareagovala "co to bylo?"). Budu si muset zvykat na jiný způsob najíždění Jinak ale poježděníčko je super ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 jj....musi si clovek zvykat trochu na tu vejsku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Tak tak budeš muset zménit styl jizdy, ale potom zase mužeš na přání vypustit par jisker z pod auta ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Určitě nebudu dávat offroad podvozek zpátky, jen si trošku budu dávat větší pozor na různé přejezdy a patníky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 (upraveno) Martině pěkně na stará kolena začínáš řádit . Upraveno Březen 5, 2014 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Moc hezke Marto. Jen tak dal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Díky chlapi, zase mě to chytlo:-) Mán v plánu ještě pár úprav a pak si zase budu auto jen užívat. Manželka má svoje auto, tak mi do toho teďka nekecá:-) Prodat ho nechci, je to mazel a má ještě málo najeto, takže ještě delší dobu zůstane doma! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Ono taky není za co měnit :( Dokud OI slouží, tak lepší auto nenajdeš.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Jak piše Dakie tata ma O2 ale ta O1 je uplne něco jinHo.. když maš k autu vztah není ho za co vyměnit.. to je podle mě nejpovedenějši auto co se prodavalo.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Tak nějak...taky jsem chtěl měnit za něco novějšího koncernového, ale lepší auto fakt není, ještě si ho 2 roky nejmíň nechám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Marťas čím jsi prosím tě tlumil přední dveře, spíš mě zajímá tloušťka (počítám že to bude vše na stejným principu) a kolik jsi toho cca spotřeboval? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Martin ty bejku :) tak nakonec jsi šel k zemi. Já jsem si to na MAZLÍKOVI užil taky, jen jsem to měl ještě kapku níž a příjezdová cesta k baráku to vždycky byla tragédie ale časem jsem si tu cestu zmapoval a už jsem přesně věděl kudy mám projet abych nezadřel bachorem :D Každopádně to vypadá líp když jsi to snížil a to vytlumení dveří je parádní věc. Dokonce ten rozdíl poznáš i u origo repráků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Máte úplnou pravdu, jedničková Oktávka se mi jeví mnohem spolehlivější a odolnější než O2 a O3. Pro Octaviuse84 - tlumil jsem dveře tlumícím materiálem STP SILVER, spotřeboval jsem 2 pláty na jedny dveře. Jeden dovnitř a jeden zvenku. Tloušťku odhaduju na cca 3mm, nezbylo mi vůbec nic. Razty, díky za pochvalu. Nevydržel jsem to po projíďce s Carlosovou Octulí a šel do snížení, jezdí se mi na tom moc dobře, v zatáčkách je to úplně jiné kafe. Jen si pomalu zvykám na opatrnější najíždění k obrubníkům a výmolům. Hudba je taky podstatně příjemnější a nic mi ve dveřích nerezonuje ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Včera jsem dovezl nové letní papučky - Dunlop Fastresponse 205/55/ R16 rychlostní index V za libovou cenu 1780 Kč / ks . Disky zůstávají stejné jenom jim dopřeju trošku leštěníčka a vosku ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Pěkně při zemi , nové gumy , to se to bude na jaře jezdit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Jasně, ještě kdybych měl více volného času, tak bych ladil víc :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Tak včerejší odpoledne bylo plné aut B) ! Nejprve jsem přezouval na letní kola sestře Swištíka, pak manželce Roomstříka a nakonec to nejlepší - svoji Octávečku :D ! Je to zase o něco tvrdší ale v zatáčkách to drží neuvěřitelně . No za 2 hodiny přezuté 3 auta to jde ! Ještě dneska domyju zimní kola. No a můj poslední výtvor do garáže - nový ponk. Dělal jsem to asi měsíc po večerech a volných chvílích. Využil jsem maximum materiálu co jsem doma našel včetně starších čel dvířek. Konečně mám dostatek úložného prostoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Tak ten ponk vypadá mooooc dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Mooc se ti ten ponk povedl ! Šikovný ruce se poznají :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 tyyyjo hotový truhlář :D parádní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Díky moc za pochvalu ! No jsem takový domácí kutil :D a práce všeho druhu mi dělá dobře, trošku kreslení a vymýšlení, pak svařovní, natírání, trošku stolařiny a už to je ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Je ti známo kdo byl odborník na práce všeho druhu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Jasně že to vím - FERDA MRAVENEC ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 tobě by se hodila přezdívka DoDo, dodělám doma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Martin tak jsem se dneska dokopal k nasazeni toho nizsiho ulozeni z pola a cajk jen si sezen i ty horni misky (dorazy). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 O kolik Ti to šlo dolů tím uložením? Ještě štěstí že mám pod motorem plech, za těch pár týdnů jsem už schytal pár pořádných ran do plechu. Mám jinak stále 1 cm rozdíl . Košíne, spíš všechno vyrobím doma :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 cca 2 cm pekne to lehlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.