Přejít na obsah

Zelený polo off road

Doporučené příspěvky

Taky jsem kupoval Exide,zatím ok,ale mám ji nějak kolem roka,tak se uvidi,co vydrzi.

Mám origo alarm a když jsem měl špatnej zámek řidiče,tak v zimě při nahozeny plachtě na okno,abych nemusel škrábat vždycky začal řvát a taky jsem přemýšlel,že jo dám do pryč.kde vůbec je ten alarm?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Alarm byl schovaný za hlavními relátky. Jinak auto dostalo ještě nové žhavičky a jedno brzdové lanko. Jinak funguje velmi dobře. Dneska lyžovačka v Karlově pod Pradědem- cesta tam 75Km se spotřebou 4,2 l/100 Km a zpět 3,8l/100 Km. A to jsem jel celkem svižně. Tento motor fakt stále nemá chybu![emoji106]df6cd6471e286c465f88365eb615f981.jpg

Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Jo, jo, je to tak. Jsou to velké držáky tyto auta. Se slušnou údržbou udělají obrovskou službu! :) :wub:

Tu sníženou kvalitu vidím na manželčiném Roomsteru 1,2TSi z roku 2012 (drnčící plasty, palubka vrže, výfuk po 50 tisících Km rezatý jak liška a jak kdyby napíchaný jehlami, rádio si žije svým vlastním životem atd). Jedině, že to po mě zatím nic nechce a nemusím s tím denně jezdit. Manželce to nevadí a je spokojená. Tohle už je opravdu spotřební zboží..... <_<

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak autu jsem opravil loketní opěrku, vyrobil si držák na mobil, který lze kdykoli sundat bez použití nářadí a auto se mi odvděčilo vibracemi do volantu. Tipoval jsem to na kuláky nebo svisláky díky našim cestám, ale verdikt servisu jsou křivé kotouče. Ve studeném stavu je házivost 0,03mm a když se zahřejí tak mají jednou tolik. Mám na nich najeto 19 tisíc km. Jsem z těch brzd na prášky. Kdybych jezdil furt brzda plyn tak to pochopím, ale normální jízdou, občas trochu ostřeji. Neskáču na brzdy jako cvok. Někdy mám chuť už to auto poslat do světa.....8f7b7c3c70148658bb24c98afb794b31.jpgcce347c43367f6a34bac265a48861a8a.jpgdd9542cc36755ec4f5c45e654425792e.jpg

Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Naprosto chápu že jsi z toho na prášky, víš že jsem se s tím taky potrápil a výsledek furt to samý...

Fakt to nechápu proč to dělá... mě to teda udělalo ještě dříve ale je to fakt na palici člověk jezdí jako člověk, stará se aby měl vše v cajku a i s většími kotouči který to údajně "řeší" to stejně udělá zase, naprosto nepochopitelný...

A pak někdo jinej kdo na to kašle tam má kotouče xx let starý kotouče, rantl jak kráva náprava sotva drží po hromadě mlátí jak prase a brzdy mu nekopou !!! to není normální... :D

Upraveno uživatelem Romix95
Odkaz ke komentáři

S brzdama je to fakt na nic, já to mám naštěstí dobrý, kámoš co dělá auta dává brzdy pouze ZIMMERMANN. Textar a brembo přestal dávat kvůli reklamacím na kroucení. Sám mám na autě asi 6 let Ferodo a bez problému

Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

V servise mi teda kotouče za 300 Kč lehce líznuli na soustruhu a uvidím co to bude dělat. Obávám se, že to na dlouho asi nebude....

Sám majitel servisu mi řekl, že neví čím to může být, zkontroloval mi celou nápravu. Všechno je zánovní, čepy, silentbloky, náboje, ložiska. Házivost v toleranci. Má prý takových problémových aut se špatnýma kotoučema jako mám já více a neví čím to může být. Zkroutí se to pokaždé a je jedno jaká značka kotoučů a desek tam je. Jedině mě napadá ještě koupit originální kotouče a desky Škoda nebo fakt už nevím.

Odkaz ke komentáři

To asi nebude měl jsem doma 4 nebo 5 sad stočených 280mm Ferodo některý už jsem rozdal kámošům z dob kdy mě trápila 1.6, stačilo pak přehazovat :D co jsem kdysi četl tak originály to vydrželi obvykle nejdýl ale taky to začalo... je to fakt záhada vše je ok a stejně se to opakuje... zajímavý ale je že někdo tam hodí ty 288/312mm brzdy a má už pokoj a někomu to pokračuje... sám jsem z toho byl na nervy kor když jsem se rozhodl že koupím vše nový a pak to udělalo zase...

Upraveno uživatelem Romix95
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...