Přejít na obsah

Zelený polo off road

Doporučené příspěvky

Tak po dlouhé době jsem natrefil na PANA AUTOMECHANIKA :rolleyes: ! Konečně mi zase auto BRZDÍ jako kdysi před poruchou vývěvy! Celý systém byl podle něj festovně zavzdušněný a hrál si s tím půl šichty, prolil systémem asi 4 litry brzdovky. Způsoby odvzdušňování byly klasicky, s motorem, přes diagnostiku a pak ještě odpojoval jednotlivé větve přímo na hl. válci, odzvdušnil spojku atd. No jsem HAPPY a můžu říct že i s 280mm brzdama vepředu a 232 mm vzadu to brzdí poměrně slušně ! :palec::palec::palec:

Odkaz ke komentáři

ta cenovka je super, brzdu musi byt top! ja mam vymenene kotouce asi 7-8tkm zpatky a obcas kopou, obcas ne, vzadu mam bubny a zda se mi ze jedna strana vic brzdi, takze chci dat kotoucovku v nejblizsi dobe a jeste vymenit par veci na predku, tak doufam ze to kopat prestane, jinak vemu 288 at uz mam klid...a odkud je ten mechanik?

Odkaz ke komentáři

Vaša mi říkal, že u mého ročníku 2004 facelift stačí dotahat několik kabelů. Prý je to jednodušší než měnit svazek. Tak zítra frčím za elektrikářem. Jinak na topení je svazek, ale climatronik topení je napájeno 14-ti pinovou svorkovnicí, kdežto původní je 10-ti pinová. Plus se musí dotahat kabely k pojistkám, do řídící jednotky a kdoví co ještě. Jo kupoval jsem na palubku čidlo svitu. Pokud se s elektrikářem nedododnu, tak budu muset auto natáhnout na odtahovku a dovézt k Vašovi. No uvidím zítra. Držte mi palce. Jo obvolal jsem kvůli svazku vrakáč v Jistebníku a Ostravě.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...