Přejít na obsah

Černá přední světla

maca

Doporučené příspěvky

Brý den :D

černý světla Performance mám od doby , co jsem auto koupil (necelý rok) a jsem s nima spokojený. Samozřejmě se nedá očekávat ultra kvalita zpracování, ale běžně nepoznáte rozdíl. Člověk by u všeho musel ležet s lupou... Jde o to vybrat přijatelného výrobce , cenu a výsledek (vzhled auta) ... investice kolem 5 tis. se mi vyplatila...protože světla jsou v pohodě a auto vypadá mnohem líp než se těmi origo čirými ... (aspoň můj názor) :D

Odkaz ke komentáři
JJ pravda ze to vypada dobre, jen otazecka, to jsou xenony? nebo čočky?? a nezhoršuje svitivost to že plocha kolem čočky nebo xenonu neni leskla ale je zatmavena?? Díky.

Světla jsou jen s čočkou ... Můžu mluvit jen ze své zkušenosti... se světly jsem spokojený...svítí dobře. Jen jsem dodnes nevyměnil žárovky za lepší. Přendal jsem jen co bylo ve starých světlech. Takže až koupim lepší žárovky, bude to svítit líp :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Guest admiral

Zdar, nasli ste niekde predne cierne svetla aj na OII FL? Nasiel som len predFL.

Planujem kupu novej OII, ale stale si neviem zvyknut na zvlastne a rozmerne tvary svetiel po facelifte, takato uprava by tomu mohla pomoct.

Kazdopadne, chcem original xenony a takisto nechcem ziadny cinsky bastl, idealne by bolo, keby to slo priamo z fabriky, nieco ako na Fabii Monte Carlo, to by bola pecka.

skfamc20_4d3d725b8b1a2.jpg

Ak take nieco neponuka samotna Skoda, bol by velky problem to dorobit? Svietivost a zaruka musi ale ostat 100% zachovana.

Pokial by boli uvedene alternativy problem, situaciu by elegantne vyriesila aj uprava len tej kontroverznej hornej linky svetla, kde su parkovacky. Mracitka v ziadnom pripade nechcem, mal som na mysli nejake zafarbenie v tvare laku karoserie, pripadne nieco na sposob, ako si poradil s obrovskymi svetlami Renault pri facelifte Laguny:

xxrela20_4d1dab851f83c.jpg

Napada vas nejake riesenie resp. videli ste uz niekde vyssie popisane upravy?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...