Přejít na obsah

Pipinova OIRS

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Tak o víkendu konečně vypucováno, jak int. tak ext., nasazeno lízo, dnes už jsem přezul na léto, a když už jsem měnil kola, tak jsem se před tím ještě stavil na vrakáči, kde jsem sehnal levej zadní plastovej podběh, bo ten můj byl dole u dveří ulomenej a prasklej a celkem mě to prudilo, takže jsem ho vyměnil... Zítra ještě valím na geošku, protože se mí zdá, že se na předku sjíždí víc venek pneu a mám i trochu šejdrem volant, takže to chci nechat srovnat...Ještě musím něco udělat s barvou řidičových dveří, to mě taky se.e. a nějak musím nechat zapsat pneu 225/45-17 do TP, bo si je RSo zaslouží, ty galusky jsou hrůza:-)

post-4989-0-05360800-1330968905_thumb.jpg

post-4989-0-86522500-1330968910_thumb.jpg

post-4989-0-64290100-1331018575_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak dnes proběhla výměna těch SB (plný od FEBI), pak geometrie, takže volant už je konečně rovně:-)Pocitově je to lepší než původně...V pondělí jedu k Vašovi s DXem, asi je v háji GPS anténa, tak snad to dá dokupy a naučí ji i česky. Ještě jsem se dokopal k vyzutí 17" spidera, kterej byl v rezervě, guma na něm KO a má pár odřenin, takže ho obrousím a dám mu novej lak a pak nový obutí.

Kuwa je zase sraz, tak to doufám, že nic nemám...:-)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Jo,,já mám doma ještě z bývalé práce čistič na kola,,je to pěknej hnus,,leptá to ruce a když to vdechneš,tak bleješ..ale čistí to luxusně..mám koncetrát,ale používám to i čistý,jednou mi tekla i barva z kola..a na mouchy na čumáku luxus,,nastříkám,počkám půl minuty a vemu to houbou a čumák jak novej..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...