Přejít na obsah

Pipinova OIRS

Doporučené příspěvky

To se nedá holt svítit, v zimě se na to nehraje :)

Každopádně z toho malýho náhledu fotky to vypadalo, že už máš zatmavený okna, moc mi to k té žluté nesedí, budeš to dělat nebo ne?! BTW odkud jsi??? :)

No musím, říct, že teď jsem viděl dvojkový RSo ve žluté se zatmavenýma sklama a moc se mi to teda nelíbilo, je fakt že to měl hodně tmavý. Já bych to chtěl jen lehce a hlavně kvůli tomu, kdyby mi to někdo vysklil...Ještě uvidím, zatím to neřeším...Mně plechy na zimu stačí, ještě seženu poklice ze supa a bude to ok, aspoň se budu víc těšit na jaro, bo jsem dnes očistil a naleštil spidery a lesknou se jak psí kulky:-) Jsem z druhé strany republiky, olomoucký kraj....

Odkaz ke komentáři
To se nedá holt svítit, v zimě se na to nehraje :)

asi tak..my nejsme v zimě taky žádný fešáci že jo :)

Každopádně z toho malýho náhledu fotky to vypadalo, že už máš zatmavený okna, moc mi to k té žluté nesedí,

tady u nás jezdí téměř stejná a má zatmavený skla a vypadá to dobře :P pokud ji zas někde potkám,pokusim se to blejsknout a hodit sem ..

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že ta Pipiho je dokonalá tak, jak je. Neměnil bych na ní vůbec nic. Alespoň bude vypadat požád skvěle a ne jako 3/4 O1 RS, co u nás jezdí a jsou zpraseny všelijakýma serepetičkama. Vážně jsem neměl čest s hezčí a zachovalejší Octou 1, drž se jí draku jak hovno košile, na tohle auto nebudeš muset po technický stránce dlouho sáhnout :)

Odkaz ke komentáři
Jóó pane pěknej kočár,takovej bych si taky přál. Jinak máš tady dvojče,kamarád navaro 007 ted koupil taky žluté RS a vžd když přijede tak tiše závidím a slintám. Ať ti slouží a mnoho km bez nehody!!!

Jo jo, na to jeho jsem se taky díval, když jsem vybíral, ale moc se mi nelíbilo, zajímalo by mě za kolik nakonec šlo...asi to ještě zapomněli vymazat.

RSo

Odkaz ke komentáři
Když jsem auto kupoval byla tam celková 10l/100, já jsem s ním najel zatím cca 600km a spadlo to na 9,7. Jinak jezdím kolem 7,5 což není tak hrozný, samozřejmě ve městě to roste...

Fakt pekna Octa..nepobiram predchoziho majitele, resp to,jaky dal do inzeratu fotky..Vubec bych podle nich nerekl,ze je auto takova vonavka,jak vypada na tvych fotkach...

Taky nechapu,kde vsichni berete takovy spotreby na RSI? :) Ja jezdil porad kolem 9L..Sice teda se 155kW,ale i tak..Jednou jedinkrat jsem zajel 5,8,ale to jsem jel ve vesnicich 40 a mimo 80..cestou z besidky.. :P :) :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Takže můžu napsat nějakou zkušenost s provozem RSa v zimním období. Průměrná spotřeba 8,2l/100 a to jezdím převážně kratší vzdálenosti (do 10km), takže super, obuto mám 205/55-16 Kleber Krisalp HP 2 a spokojenost, proti letním 205/50-17 trošku komfortnější, ale hlučnější. Jinak když se vypne ESP, tak je s tím i docela sranda, ale zadohrab to není...:-)Jen nevím, proč se do oktávek dávají nádrže jen na 55l přijde mi to fakt málo...

97155232.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...