štěpán 4x4 Odesláno Květen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 (upraveno) Přišel čas ošetřit i tu mojí plechovku za odměnu že mě všude bez závad vozí tak jsem jí dal velmi odolný kabátek ve formě SWISSVAX. Na auto roku výroby 05 je lak ve špičkové kondici co říkáte? Upraveno Leden 7, 2012 uživatelem štěpán 4x4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Jsi vyjímka potvrzující pravidlo o kovářově kobyle. Velice pěkné. Mimichodem jak si vyřešil tu kapotu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 kapotu zatím neřeším ale za rok touto dobou budu octu prodávat tak koupím kapotu novou nechám láknout a šmitec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 stepane s tim cenikem apod, napis mi mejlik neco k tomu jeste vymyslime s bannerem apod. dikes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 (upraveno) ceník programu renovace laku pouze pro členy octaviaclub a je platný při předložení členské clubové karty korekce laku obsahuje: -očištění vozu, všech spár, dveřních rámů, kol a podběhů -čištění laku od poletavé rzi, smůly a průmyslového spadu systémem clay -leštění laku v několika stupních-dle stavu a poškození laku systémem 3M -příprava laku pro vosk swissvax čistící tekutinou swissvax cleaner fluid -voskování laku voskem SWISSVAX-SHIELD -čištění všech autoskel i z vnitřní strany přípravkem swissvax crystal -ošetření všech vnějších plastových dílů a těsnění -voskování litých kol voskem swissvax -autobahn -ošetření pneumatik [/size] Tato obsáhlá korekce trvá cca 20 hodin a více a je závislá na náročnosti zákazníka, velikosti a především stavu vozu. Tento ceník platí pro tyto modely: -FABIA, ROOMSTER=nová cena 4500kč (původní cena 7200kč) OCTAVIA,SUPERB=nová cena 5500kč (původní cena 7200kč) -ceny jsou bez dopravy Swissvax-Shield •Inovativní systém pro konečnou ochranu všech typů autolaků •Vytvořte důmyslným ochranný štít pro Váš automobil, Shield vosk nabízí příslovečný "teflonový efekt" díky kterému se špína a hmyz nemohou udržet na Vašem automobilu •Doporučujeme pro každodenně jezdící automobily, které jsou vystaveny zvýšenému znečištění (SUV, 4x4) SWISSVAX Shield vosk je moderní a inovativní systém pro konečnou ochranu všech typů autolaků zvláště pro automoibily, které jezdí v drsných podmínkách. Vosk vytváří štít který je tvořen speciálním Carnauba voskem, který byl obohacen o non-Stick PTFE s cílem vytvořit geniální štít pro ochranu laku Vašeho automobilu. Díky příslovečnému teflonovému efektu "pánev-efekt" se hmyz a ostatní nečistoty nemohou udržet na povrchu hladkém jako sklo. Lak Vašeho automobilu bude čistý jako křišťál. SWISSVAX Shield vosk důrazně doporučujeme používat na denně jezdící vozidla, na vozidla do extrémních podmínek (SUV, 4x4) a na všechna vozidla, která nejsou zaparkována v garáži a jsou čištěny pouze v automyčkách. Swissvax-Autobahn •Obsahuje Carnauba vosk a je posílen o PTFE složku, speciálně vyvinutý pro péči a ochranu automobilových disků •Poskytuje hladký lesk a dlouhotrvající ochranu Vašich disků, odpuzuje částice prachu z brzd •Minimalizuje čas potřebný pro čištění disků •Je Bezpečný pro hliník, leštěný hliník, hořčík i lakované disky Původně byl tento produkt vyvinut pro německé zákazníky používající rychlá vozidla s disky z hliníku nebo magnézia. Swissvax Autobahn byl testován na německých dálnicích při maximálních rychlostech až přes 300 km/h, ve Švýcarsku během zimních měsíců při nasazení soli a také na závodních okruzích v Německu a Rakousku. Swissvax Autobahn dodá Vašim diskům viditelný jemný lesk a působí i jako odpuzovač špíny. Brzdový prach, sůl, vlhkost a jiná silniční znečištění mohou jen velice těžko proniknout ochrannou vrstvou Carnauba vosku, obohaceného o PTFE, která je odolná i při vysoké teplotě. Další čištění disků je časově mnohem rychlejší. Swissvax Autobahn lze použít na disky z hliníku, leštěného hliníku, magnézia, chromu i disky lakované. Upraveno Červenec 3, 2011 uživatelem štěpán 4x4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 (upraveno) Porsche Cayenne 4,8 V8 GTS strojní leštění laku [attachm ent=64977:9.jpg] [atta chment=64981:13.jpg] [atta chment=64987:19.jpg] [atta chment=64991:23.jpg] [atta chment=64995:27.jpg Upraveno Srpen 20, 2011 uživatelem štěpán 4x4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 No jo no. Kdo umí ten umí, kdo neumí ten....... závídí Štěpáne opět sqělá práce :lool: Nemáš ceník jednotlivých přápravků nikde jsem to nenašel. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Já se už prodejem kosmetiky nezabývám zdržuje mě to, mám jen základní kosmetiku pro mé zákazníky šampony, utěrky, detailery atd. aby si to mohl udržovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 to je proste neuveritelny jaky Ty s tim delas kousky :lool: pristi jaro se u Tebe uz budu muset proste zastavi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 jakýpak kousky tempíčko a jedu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Á pám je ftipálek :lool: :D . Tak až tohle dokážeš s tempíčkem tak dej vědět :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Říjen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 TOYOTA LAND CRUISER strojní leštění. Rok starý vůz určený do vinohadu a lesa= poškození laku extremní ale povedlo se. Více foto na: http://www.detailing-stepan.cz/www-detailing-stepan-cz/3-FOTOGALERIE-NASE-PRACE/13-TOYOTA-LANDCRUISER 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Štěpane: proč prodávaš Octávku? Do čeho jdeš jestli to neni tajny? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 (upraveno) Konecne do nejakyho poradnyho auta asi. :D Upraveno Leden 2, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 potřebuju auto na služby a zároveň jako zápujčku pro zákazníky a octy je mi líto aby jí lidi huntovaly, na to je moc pěkná a aby stála v garáži tak to taky ne. Na služby hledám pěknou OI tdi 81kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Jako resit ted auto, tak po ni zkocim Nadhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 děkuji :) doufám se pro ní najde taky pečlivý nový majitel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 Pěkná Octa, ta by se mi tady ve Švajcu hodila. Nechceš za ni mýho Passata? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Leden 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 díky za nabídku :) ale auto na moje služby a jako zapujčka bude octa tdi 81 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 (upraveno) Vyměním :smich: :smich: jinak ti povím ten člověk s tím landákem ja na zabití. Takový krásný přibližovadlo a on ho takhle huntuje. Upraveno Leden 2, 2012 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Leden 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Mirouch: tak víš co on to neřeší, toto auto si pořídil na práci do vinice a do lesa. Má na to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Nechce mě adoptovat? Nebo aspoň lehkej sponzoring :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Leden 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 měli jsme se líp učit :lool: a pak si taky nechat leštit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 :( hm takže adoptovat mě nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Leden 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 buď v klidu mě taky ne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Všechno nejlepší k narozeninám chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Březen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Mirouch: děkuji ti moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Uz sis poridil neco novyho, narozenino? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Ted jsem se chtěl taky zeptat zda už Štěpan prodal Octávku Jinak sice opožděně ale přeci jenom vše nej a už pomaličku plánuj cestu do Hradce :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Přeji panáčkovi všechno nejlepší k svátku. Pěkně si to užij a moc se neopij. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.