pavelhoffmann Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 Zdravím dneska jsem zapojil diagnostiku a hlasi Obtokovy ventil turbodmychadla (N249) Mechanicka zavada někde občas při jizdě to žadne cukat a turbo z ničeho nic netahne a po chvili tahne hodně rychle prosím o radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mvong Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 mám podobný problém, ale bez diagnostiky. auto sa správa podobne ako píšeš, dnes som si pod neho lahol a turbo mám odspodu trochu od oleja, také mastné. dolial som asi 3 dcl oleja do motora, bo chýbal. dolieval som prvý krát od výmeny oleja, najazdených cca 10000 km od výmeny, doteraz sa nikde nestrácal. čo stým? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal_0077 Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 u 1,9TDi jsem uz videl ze byla zarezla membrana v tej plechovej bance, ale to si nemyslim ze je pravdepodobne spis bych typoval na prodrenou podtlakovou hadicku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest bozkovak Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Mel jsem takrka stejny, problem. Mam tam BOW ventil, takze to psalo tuhle chybu porad. Po detailnim mereni jsem objevil zavada v palivovem cerpadle. Vymena cerpadla a vsechno v poradku. Overeno cca 5000 km. Mam dojem, ze tlak paliva by mel byt cca 4bary. Pokud se nemylim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feluxis Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Hoj tato zavada byva vetšinou chyba v BOV ventilu....kdyz ho vydelas a pusou nasajes tlak tak ho musi udrzet a nebo to byva druha vec ventil N249 - je umisten pod sanim a kontrola je diagnza akcnich clenu ve vag - musi cvakat ,jak ne tak je spatny... zkontrolovat a musi fakcit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 Měj sem podobný problém,....mám také BOW a auto mi občas něchtělo vůbec táhnout...prostě žádný nástup turba okolo těch 2500 otáček...Ventil jsem vyndal, vyčistil, namazal a stejně problém přetrvával....občas to jelo, občas ne.....jako když by zůstával ventil otevřenej a utíkal tudy tlak. No nakonec to byla váha vzduchu, která když se vyměnila, tak auto zase začalo normálně táhnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feluxis Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 vyměnit ventil N249 je na rampe pod olejovou měrkou.....- diagnostika akcnich clenu,musi cvakat ---- kdyz funguje tak je v haji BOV ventil....odpojit zkusit pusou nasat podtlak...musi udrzet...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.