Přejít na obsah

Moja Islandanka

Doporučené příspěvky

Nazdar hoši no, da sa povedať že som na tomto fóre nový keďže som to našiel až teraz keď som si obstaral moju novú "lásku" a tou je celkom fešný kombík Octávia II Elegance.

O pohon sa stará radový štvorválec 1,9 TDi PD s výkonom 77Kw (105PS) s 5st. manuálnou prevodovkou.

Oktávka sa nesie na 17" diskoch z lahkej zliatiny letopm aj zimou v lete sú to DOTZ MUGELLO obuté do matadorov HECTORA2 a v zime sa mi tam krútia pegasy s gumami NOKIAN HAKKAPPELIITTA4 celkom slušné o komfort jazdy sa zatial stará seriové pruženie (šetria sa peniažky na niečo lepsie ), brzdy zial zatial tiez seriovky kotuce v predu aj v zadu ale na bud rok bude treba menit aj kotuce aj platnicky tak investujem do niecoho lepsieho a sportovejsieho. Predné a zadné svetlá bez zmien uvazujem o výmene predých bud za xenony alebo neake s devil eyes to niesom este rozhodnuty kedze to nieje priorita tie co su tam zatial funguju :)

O dychatelný vzduch v kabine sa stará dvojzonova digitalná klimatizácia, a o kvalitnú hudbu sa stará radio alpine a zatial seriove reprá a do detajlov vytlmené dvere čiže hrá to celkom fajne 8 repro celkom slusne na seriovku :)

Toť zatím vše :D ak niečo zmením dam info prikladam neake foto

P.S. zelená island metalíza dlho nebude kedže pracujem s 3M foliami idem skusíť auto prezliect do ciernej matnej ale asi az na buduci rok na jar neni casu momentálne :D foto priložím.

post-4428-1287423023_thumb.jpg

post-4428-1287423041_thumb.jpg

post-4428-1287423079_thumb.jpg

post-4428-1287423092_thumb.jpg

post-4428-1287423106_thumb.jpg

post-4428-1287423133_thumb.jpg

post-4428-1287423150_thumb.jpg

post-4428-1299010999_thumb.jpg

Upraveno uživatelem juraj351
Odkaz ke komentáři

Diky hoši no dúfam že dlho posluzi aspon tak 2 roky lebo uz si brusim zuby na novy superb aj ked pevne verim ze by mohlo osvietit sefa VW a pustil by do vyroby Superb fastback to by bola ina pastva pre oci :)

inac uspesne mam najazdene 180010km :) pri 200000 si urobim pamatnú foto :D

post-4428-1287426923_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

no jasne ked to predávam tak treba využiť :) hehe a to nieje vsetko ale to najhlavnejsie prekvapenie si nechavam na tuning salon brno 2011 nemozem vsetko ukazat teraz :) inac palubovka je odekorovana uzasne teda ako ja si sadnem kolko krat do autaa nemozem sa na to vynadivat :D hehe dufam ze sa to bude pacit aj ostatným :)inac ak mas neake foto a neschovas to na neaku akciu ako ja mozes ukazat co si vsetko hodil do karbonu.

Odkaz ke komentáři

no jasne nasiel som vyzera to dobre ale trosku sa to straca v tom ciernom interiery inac na maska je cool :) nieco podobne robim aj ja ale do biela :D pretopze auto bude cierno biele :) inac to vzrganie v auto ako si pisal v tvojom prispevku mam dobru vec co by tomu zabranilo take tenke filcove pasky su dobre tenke a tlmia narazy a trenie ak by si ma zaujem daj adresu neake ti poslem mozes poliepat neake hrany co sa navzajom dotykaju ja som to porobil v mojom kombiku a ticho ako v hrobe :D az na tie 225-ky :D

Odkaz ke komentáři
no jasne nasiel som vyzera to dobre ale trosku sa to straca v tom ciernom interiery inac na maska je cool :) nieco podobne robim aj ja ale do biela :D pretopze auto bude cierno biele :) inac to vzrganie v auto ako si pisal v tvojom prispevku mam dobru vec co by tomu zabranilo take tenke filcove pasky su dobre tenke a tlmia narazy a trenie ak by si ma zaujem daj adresu neake ti poslem mozes poliepat neake hrany co sa navzajom dotykaju ja som to porobil v mojom kombiku a ticho ako v hrobe :D az na tie 225-ky :D

oki nějak se určitě domluvíme díky

Odkaz ke komentáři

Ináč k tým bočným lištám ako to ideš robiť ??? lebo sa na ne chystám aj ja len neviem ci to odvrtat a potom to zlepit alebo zosrobovat ale to urobim bez toho aby som nieco rozoberal ked sa na ne pozeram fakt sa mo do toho nechce keby som niekde zohnal neake z vyroby u nas v robote mame ultrazvukovu zvaracku na plasty tak by to bolo v cajchu :)

ten popelnik se mi libi skoda ze na to nemam pracky, nevim proc ale combiky v islandu jsou snad nej co muze byt, i kdyz ta cerna matna by mohla bejt pecka

je to max jednoduche chce to trosku fantazie teplovzdusnu pistol dobry orezavak a cas a vsetko ide uplne super. a mas pravdu island je pekny ale laka ma ta cierna matna este som nevidel taku octavku II

Odkaz ke komentáři

No chystám se na ty boční lišty odvrtám je a kamarád mi to potáhne zase tím carbonem koukali jsme na to a bez demontáže to nebude ono jinak ten popelník chci taky ještě udělat :)

Odkaz ke komentáři

nazdar slovensky brat :P ... krasna octa ... som strasne zvedavy ako to dopadne s tou matnou foliou ... chcel by som teda vidiet cely tvoj interier ako ho mas spracovany, musi to byt pastva pre oci ... chcel by som aj ja u seba nieco take spravit, ale obavam sa, ze by to moje dve lave ruky nezmakli :lool:

Odkaz ke komentáři
nazdar slovensky brat :lol: ... krasna octa ... som strasne zvedavy ako to dopadne s tou matnou foliou ... chcel by som teda vidiet cely tvoj interier ako ho mas spracovany, musi to byt pastva pre oci ... chcel by som aj ja u seba nieco take spravit, ale obavam sa, ze by to moje dve lave ruky nezmakli :P

dik za pochvalu no zas ten inerier nieje nic vynimocne zatial v serii ale pracuje sa na lepsiom akurat farebne je to trosku vysperkovane :D a inac vsetko sa da zvladnut velmi hravo chce to len cas predvidavost a ide to :) vela zdaru dufam ze sa aj tebe nico podari inac hodim tu foto toho iterieru ak to niekoho inspiruje budem len a len rad :D

Odkaz ke komentáři
ten popelnik se mi libi skoda ze na to nemam pracky, nevim proc ale combiky v islandu jsou snad nej co muze byt, i kdyz ta cerna matna by mohla bejt pecka

olafe ty něco potřebuješ? :lol: jestli jo, tak si to mohl říct rovnou a nešplhat podobnejma lichotkama :P

ale máš recht, island je prostě island. Koukám po Sup combi a včera jsem viděl jeden pěkně tmavě zelenej..

furt samá zelená.. woe asi mám deficit z tý modrý knížky.. :-D

Odkaz ke komentáři
olafe ty něco potřebuješ? :) jestli jo, tak si to mohl říct rovnou a nešplhat podobnejma lichotkama :P

ale máš recht, island je prostě island. Koukám po Sup combi a včera jsem viděl jeden pěkně tmavě zelenej..

furt samá zelená.. woe asi mám deficit z tý modrý knížky.. :-D

aj tak sa musi nie ?? :D ale mna to potesilo na druhu stranu :D aspon niekto odcenil moju pracu :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak hoši zima je za dverami a je konecen prezute a spinave ako cune :) musim navstivit umyvarku ale keby bol casu na to

no a kedze je sem tam nuda a auto sa mi umyvat nechce lebo je zima tak som trochu blbol s karbonom a posielam slubene foto interieru :) hadam sa to niekomu bude pacit :P

este sa chystam na listy dveri a madla na ostatných dverách tak isto do biela :)

post-4428-1288781138_thumb.jpg

post-4428-1288781399_thumb.jpg

post-4428-1288781661_thumb.jpg

post-4428-1288781679_thumb.jpg

post-4428-1288781696_thumb.jpg

post-4428-1288781724_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

zdravim hosi no tak zas nieco malicko doplnam trosku som sa dnes pohral s prednou castou auta a konkretne maskou s klasickej chromovanej som ju prerobil na ciernu matnu v kombinacii s carbonom pouzite boli fólie 3M :D

Este jedna vec ma napadla ak by mal niekto zaujem o vykonanie takejto upravy odporucam masku vo fakt perfektnom stave lebo ta moja je trosku otukana od kamienkou a dost to tam vidiet pokial sa k tomu clovek dobre prizre ale novu sa mi kupovat nechcelo tak som dal co som mal v tej rychlosti sa to strati na par detailoch je vidiet ako to krasne ukaze ked je tam neaky kaz :P

P.S. ak by to chcel niekto urobit tak SZ a mozme sa dohodnut za pracu neberem cena len za foliu :smich:

post-4428-1289418084_thumb.jpg

post-4428-1289418106_thumb.jpg

post-4428-1289418230_thumb.jpg

post-4428-1289418246_thumb.jpg

post-4428-1289418264_thumb.jpg

post-4428-1289418279_thumb.jpg

post-4428-1289418295_thumb.jpg

post-4428-1289418310_thumb.jpg

post-4428-1289418327_thumb.jpg

post-4428-1289418343_thumb.jpg

post-4428-1289418551_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...