Přejít na obsah

Moja Islandanka

Doporučené příspěvky

Chalani pomoooc !!! mam taku dost zvlastu otazku dnes ma to skoro uz stalo zivot moze zamrznut brzdova kapalina ??? :blink: :blink: :blink: prosim o rychlu radu nemam sa ako dostat domov auto mi nebrzdi pedal je uplne tvrdy nehne sa ani o centimeter vonku je cca -15°C servis uz je zabezpeceny lôen sa tam musim neako dostat najskor :D

Odkaz ke komentáři

problem vyrieseny presne ako pisal wrccko plastove kolienko od podtlakoveho cerpadla uplnerozsypane vymene za hadicku a ide to :D :palec: bal som sa ze to bude nieco horsie . mechanik mi povedal ze v tychto mrazoch je to dost bezna vec a ze uz som asi 6 co s tym uneho bol tak hned vedel co s tym je

a tu priehladnu foliu som kupil u poliakov na allegre je to oracal transparent 9300 tusim nepamatam sa presne

Odkaz ke komentáři

Juraj zaujali ma tie Philips blue vision parkovačky,ktoré si ukazoval v Bazyho vlákne...mohol by si mi poslat link :D na nete som ich našiel najlacnejšie za 5 ečiek...ináč dnes ráno som išiel z roboty o 6:00...teplota -26,cesta z PP do Dolného Smokovca :huh:

Odkaz ke komentáři

no to pekne dobry mraz taky sviezi :D a tie ziarovky som kupil u nas v metre v ziline nieco okolo 2€ s dph tak ale 5€ tiez nieje zla cena ale uvidim ako pisu chalani ce sa im olupili co to urobi mam ich asi 4mesiace tak uvidim zatial svietia stale rovnako oko new :palec:

Odkaz ke komentáři

jj beriem tvoj názor,premyslím to ešte...poprosím niekoho kto robí s fotkami o nejaku koláž s červenými lištami a rámčekom rádia poprípade popolníkom :) ,hodte to sem ako to vyzerá...v najbližšej dobe sa chystám za Tebou tak to nejak premyslím a dohodneme sa na termíne :pivo:

Odkaz ke komentáři

Podľa mňa je to zas niečo iné a ladí to k sebe, len by to potom chcelo nejaké červené nitky na volant prípadne sedadlá aby to bolo exkluzívnejšie. Ja som videl kombináciu červenej s čiernou od Benet na OII, mám niekde aj fotku tak skúsim nájsť, ale oni mali myslím čierne lišty.

Odkaz ke komentáři

nevyzrea to az tak zle to musim uznat ale karbon je iny keby das napr cervenu matnu to by bol iny level alebo aj lesklu a co ten titan vyzera to fest dobre keby mi nebolo luto toho karbonu co som pred par mesiacmi dolepil tak to strhnem dole a davam to :palec:

foto pre predstavu titan a cervena mat plus od 3M leskla

post-4428-0-15105900-1328534146_thumb.jpg

post-4428-0-96579400-1328534167_thumb.jpg

post-4428-0-68321400-1328534177_thumb.jpg

Upraveno uživatelem juraj351
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...