wrccko Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 to bude tým, my keď sme mali to vyberateľné rádio aj na OI tak po vybratí kľúča sa samo vyplo, podľa mňa ti to žerie aj po vypnutí ručne skús si zmerať odber v kľude, pri vypnutom aute, ešte teoreticky nemenil si alarm? Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 nie nie alarm je tam od vyroby meta je k tomu aj potvrdenie o odbornej montazi u Malcharka v BA no skusim urobit to ze radio uplne vyhodim prec a uvidime co to urobi ale je tam 140A alternator ze by to nestihal dobijat sa mi nechce neak verit ;) a taka aspon radostka na ukludnenie skuska mracitiek z kuska folie co mi ostala celkom poradene ale budu rierne ten antracit mi tam nepasuje moc Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Podle mě ta fólie na mračítka nepasuje, nemyslím barvou ale celkově. Jinak zdobíš jak o život Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 je jasne ze to nieje uplne idealne riesenie ale tie origo mracitka take zaoblene co sa mi pacia u nas vychadzaju 40€ a to sa mi zda trochu moc za kusok plastu a este to nalakovat tak delsich 20€ za origo farbu a lak uidim ako sa to ukaze na svetle v garazi to celkom ujde a urobim ich cierne ten antracit sa tam straca Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 tak si je kup u nas a domluv se s olafem jak ktobe pojede at ti je doveze u nas nejsou tak drahy Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 vidis to ma ani nenapadlo ja som to skor chcel riesti tak ze ked pojdem do Ciech na zraz tak ich pozriem tam ;) viem ze boli raz v Brne a nebol som rozhodnuty co chcem tak som ich nekupil a ed som sa rozhodol ze ich chem tak som rok cakal ze ich kupim v Brne a stalo sa to co sa nemalo :) ten chlapik co to predaval tam nebol ma skoro porazilo Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 no tak zacinam sa rozbiehat konecne s prevlekom do ciernej matnej :) ale zatial je to len na skusku pouzita folia bola arlon graphiks black matte 3M-ka bola skoda len na skusku co na to poviete mne sa to paci a idem na cele auto :) len ma sere tak pokrivena kapota kurna a obity lak :D Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 ten matt bude super.. :P jen by to chtelo porovnat tu kapotu.. a zakapnout dirky od kaminku... je to dost videt :D Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Já to viděl zatím jen na autech typu Porsche, M-B apod., tak jsem zvědavej na Octavku :P Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 no veru tie diery ma tam znervoznuju aj som cakal ze to ukaze ta folia je tenka ako vlas krasne sa na to rozliala ale asi skor kupim druhu kapotu s dobrym povrchom ako rovnat tuto ale vsetko v ramci penez :P Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 To budeš dělat celé auto nebo jen tu kapotu? Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 (upraveno) no chystam sa na cele len je to trosku u nas problem s prepisom farby takze najskor musim doriesit to a hned sa na to vrhnem ale urobim si este strechu a take detailiky nech sa s tym potom nehram. Upraveno Březen 20, 2011 uživatelem juraj351 Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Super, už jsem viděl Mercedes limo v matu a musím přiznat, že super.. Tak to asi budeš mít Octi hotovou dřív než já.. Těším se, až to uvidím.. Škoda, že ne naživo!! Snad se někdy někde uvidíme.. Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 no neviem ci bude hotova skor ale dost pochybujem € chybaju a a dolezitejsie je teraz dokoncenie chalupy ako auto toto je len taka bokovka ze sem tam nieco kupim navyse pre seba inac vsetka folia co mam ide na predaj takze tocim len to ale clovek nikdy nevie na druhu sobotu idem pre disky uz sa tesim ako maly chlapec a to bude asi vsetko pre tento stvrt rok a este akurat ten podvozok budem zhanat KW Varianta 2 inox a to bude asi max okrem beznej udrzby co bude treba tiez urobit brzdy, capy atd pomaly to odchaza Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Tak jsem dneska potkal Octavku v kombíku v matně černé, vypadalo to zajímavě, ale asi bych to nechtěl. Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 foto si nahodou neurobil ?? Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Pokusil jsem se, ale už to bylo dost z dálky a je to z mobilu.. Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 noo ale to je FL a bez uprav ja budem mat 18" disky a ak sa podari tak podvozok KW tak hadam to budeš lepsie ale inac celkom sa mi to zamlouva dik za foto Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 ja som videl Bávo 3 coupé v čiernej matnej a musel som sa za ním otočiť som zvedavý ako to bude vyzerať na Octávii Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Já viděl ještě Aston Martin v matně šedé, vypadalo to jako v plniči Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Mračítka, jak jste řešili někde víš... Pokud myslíš ty od Milotecu, tak Ti je klidně pošlu, už se mi válí půl roku v šuplíku a na auto je dávat nebudu... Stačí jen obrousit a stříknout do Tvojí barvy... Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 (upraveno) poslal som ti SZ Upraveno Březen 21, 2011 uživatelem juraj351 Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 dnesne foto je pekne ale aj tak zima a samozrejme zmenena kapota bola pokrstena klubovou nalepkou :D konecne som nasiel miesto kde ju dat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Teď je to trošku každý pes jiná ves nebo jak se to říká, ale až to doladíš celé, bude to zajímavé. Jen si nejsem jistý jak moc praktické v létě. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 nalepka dobre umistena to bude cely predpokladam cerny :D me k tomu totiz neladi ty mracitka carbon :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 U toho nápisu by ještě šlo postupně zvětšovat písmo jak se rozbíhají ty linky na kapotě. Ty mračítka mi tam taky nesedí, ale pokud jsem to dobře zaregistroval, bere od Patrika jeho mračidla, takže je to jen dočasné. Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 ano ano mracitka som kupil od gowstera takze uz mi ich len musi poslat a pojdu do zelenej island karbon samozrejme zmiztne to som len dal na skusku ako to tam sadne a ta kapota je len zaciatok este ani sam neviem ako to zladim ale nieco ma urcite napadne :D a ta nalepka tak to som rozpytval tu co som dostal od Vittoria pri registraciia vhodnejsie miesto ma nenapadlo mam urobeny mensi navrh ale uvidim ako to dopadne lebo su dva zakladne cinitele co to ovplyvnuju 1. peniaze 2. čas :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Juraj: ta folie na přední kapotu se dá udělat v různých barvách? Nebo jak to je? Docela by se mi to hodilo na předek ale nikdy jsem to v reálu neviděl :D Jaká je životnost té folie? Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Dá se udělat teoreticky v jakékoliv barvě, ve které se vyrábí fólie. A co se životnosti týká, bavili jsme se o tom jinde, ale shoda padla asi na 5 let. Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 romariooo: ta kapota sa da urobit v akej kolvek farbe co sa tyka 3M-ka ma 24 farieb co sa tyka carwrapu to je ako ta cierna matna odtiene su rozne dokonca aj metalicke životnost folie mam informacie ze exterier 6rokov a interier 12rokov tu vyrobca zarucuje farebnu stalost a tak isto aj stalost co sa tyka nalepenia ze sa nebude stahovat. mischicka: :D a este k tym farbam s tej folie sa da aj kombinovat cize napr cierna matna na to dajme tomu cerveny ornament a cele to prelaminovat priesvitnou laminovacou foliou a nalepit alebo sa to da aj vyplottrovat (vytlacit) neaky vzor na foliu nieco ako reklama čiže ako pisem v podpise " Lakovanie bolo včera " :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky