Dakie Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 napiš Jeldovi, určitě to pořešíte Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 nad tym uvazujem musim to zhodit a pofotit este som sa k tomu nedostal auto potrebujem tak nemozem to teraz odstavit snad do konca tyzdna to urobim. Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Chalani pomoooc !!! mam taku dost zvlastu otazku dnes ma to skoro uz stalo zivot moze zamrznut brzdova kapalina ??? :blink: prosim o rychlu radu nemam sa ako dostat domov auto mi nebrzdi pedal je uplne tvrdy nehne sa ani o centimeter vonku je cca -15°C servis uz je zabezpeceny lôen sa tam musim neako dostat najskor :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Hadička podtlaku, skús sa na to pozrieť. Potom sa pedál nepohne ani o kus. S tým som sa už stretol o OII ;) Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Juraj kde dostat taku priehladnu ciernu foliu ? vyzerá to skvelo Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 problem vyrieseny presne ako pisal wrccko plastove kolienko od podtlakoveho cerpadla uplnerozsypane vymene za hadicku a ide to :D bal som sa ze to bude nieco horsie . mechanik mi povedal ze v tychto mrazoch je to dost bezna vec a ze uz som asi 6 co s tym uneho bol tak hned vedel co s tym je a tu priehladnu foliu som kupil u poliakov na allegre je to oracal transparent 9300 tusim nepamatam sa presne Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 vdaka moc lebo chcel som najprv take svetlá ale neviem kde ich dostat takže to asi vyriešim s folou .. neodlepuje sa ? Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 (upraveno) mne sa neodliepa ale skus napisat princesovi ma v bazare inzerat predava tam origo zatmavene vyzeraju dost dobre. aaa ranna cesta do prace kde bola vacsia zima ?? :D Upraveno Únor 1, 2012 uživatelem juraj351 Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Juraj zaujali ma tie Philips blue vision parkovačky,ktoré si ukazoval v Bazyho vlákne...mohol by si mi poslat link :D na nete som ich našiel najlacnejšie za 5 ečiek...ináč dnes ráno som išiel z roboty o 6:00...teplota -26,cesta z PP do Dolného Smokovca Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 no to pekne dobry mraz taky sviezi :D a tie ziarovky som kupil u nas v metre v ziline nieco okolo 2€ s dph tak ale 5€ tiez nieje zla cena ale uvidim ako pisu chalani ce sa im olupili co to urobi mam ich asi 4mesiace tak uvidim zatial svietia stale rovnako oko new Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Juraj chcem sa Ťa opýtať na tú fóliu s logom čo sme riešili cez SZ...Dá sa to vyrobiť? :D Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 no jasne da len tento znami to nerobi lebo nema plotter na farebnu tlac takze neviem kto by to mohol urobit trebalo by oslovit neake reklamky a uvidisnako dopadnes kazdopadne to nevzdavam a nieco este pozistujem Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Dnes ráno : cesta do práce Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 tak toto je ina kava u nas bolo -24°C rano ked som siel :D Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Juraj chcel by som asi niečo také ako je v prílohe...Máš fólie 3m di-noc carbon červená? Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 no tento nemam ale viem ho zohnat len nieje to od 3M vyraba ro see2 tusim ak by si to chcel tak minimalne 1bezny meter cenu by som ti zistil a napisal Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Šiel by som do tej červenej...čo povieš na toto http://www.fusion.sk/katalog/product/37142/ a tu som našiel čo si spomínal http://www.top-autofolie.cz/karbonova-folie-isee2-total-wrap-carbon-fibre-2D-cervena.htm ;) čo by si odporučil ty? Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 tazko povedat mne sa ten cerveny karbon neako nepaci pride mi taky nerealny a ta farba je ako past na oko do interieru oktavky sa nehodi to je moj nazor ja by som siel ked tak do toho bruseneho kovu neakeho bud zlaty alebo ten titan to vyzera dost dobre Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 jj beriem tvoj názor,premyslím to ešte...poprosím niekoho kto robí s fotkami o nejaku koláž s červenými lištami a rámčekom rádia poprípade popolníkom :) ,hodte to sem ako to vyzerá...v najbližšej dobe sa chystám za Tebou tak to nejak premyslím a dohodneme sa na termíne Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 ok v pohode len mi daj dopredu vediet nech som na adrese lebo ani vsetky folie nemam by ale musim si nieco naskladnit aspon po par metroch a pokial nemas cervene auto nehodi sa ti to tam ver mi a ani do cerveneho by som to nedaval. Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 tak Juraj tu červenú tam nedam...z tych tvojich prác čo som pozeral tak asi najviac ma oslovila ta "champagne"-cínová ...a druhá voľba asi čierny carbon Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 narýchlo bez doladenia hrán Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 (upraveno) vyznie to velmi dobre mne sa to páči,tak teraz neviem čo je to za foliu wrccko? Upraveno Únor 6, 2012 uživatelem Gefro Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Dal som červenú farbu - podľa fólie akú si dával, na pôvodné strieborné lišty(laicky povedané) v Photoshope a aby tam bol aj pôvodný lesk :) Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Aký je tvoj názor na kombináciu čiernej a červenej v interiéri? videl som tu niekde na fore autičko s tou kombináciou a uplne mi to vyrazilo dych,ale to bol trochu iný level Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Podľa mňa je to zas niečo iné a ladí to k sebe, len by to potom chcelo nejaké červené nitky na volant prípadne sedadlá aby to bolo exkluzívnejšie. Ja som videl kombináciu červenej s čiernou od Benet na OII, mám niekde aj fotku tak skúsim nájsť, ale oni mali myslím čierne lišty. Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 asi máme obaja na mysli toto... Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 (upraveno) nevyzrea to az tak zle to musim uznat ale karbon je iny keby das napr cervenu matnu to by bol iny level alebo aj lesklu a co ten titan vyzera to fest dobre keby mi nebolo luto toho karbonu co som pred par mesiacmi dolepil tak to strhnem dole a davam to foto pre predstavu titan a cervena mat plus od 3M leskla Upraveno Únor 6, 2012 uživatelem juraj351 Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Tak ešte som ti spravil lepšie 3 kombinácie, že si to ty ;) Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 (upraveno) nevyzera to au tak zle ty wrccko vedel by si moju octavku hodit do zelenej matnej ?? nieco ako toto: predloha: Upraveno Únor 6, 2012 uživatelem juraj351 Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky