160R Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 To na fotkách je limitovaná edícia RS pre UK tesne pred faceliftom. Laura sa v UK nepredávala, Laura je úplne bežná OII presne tak, ako ju poznáme tu, len v Indii sa nepoužíva označenie modelu "Octavia", ale "Laura". Okrem nápisu na kufri je tam aj niekoľko ďalších zmien, okrem iného sa do nej stále ešte montuje 2.0 MPI 85kw (stará 8-ventilová klasika). Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 tak to som ani nevedel ze taku limitovku skoda vobec robila a da sa niekde take nieco zohnat alebo aspon interier ci len pozerat ebay.co.uk a hladat diely hej :) ale vyzera super a nevies nahodou co je to za typ kolies ?? ake maju oznacenie? dik moc Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 tak nove papucky su uz doma :o Kola jsou opravdu zajimavy a autu slusej...Jen je skoda,ze je tam takovej "vykus" kvuli ventilku.. :) To soudruzi uplne nedomysleli.. :'( Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 A vies ze som si to ani nevsimol az teraz ked si napisal :o fakt to vyzera otrasne ale teraz ak kola su uplne ako na starej skjodovke neni cas poumyvat a ked aj je tak na druhy den prsia su take iste hruza :) Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 (upraveno) toto je veru dobra sranda fakt uletene :) Upraveno Červen 14, 2011 uživatelem mischicka Vloženo jako YouTube... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 jj ulet.. ale super :) Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 (upraveno) dnes som sa veru moc nudil a tak vznikla drobna zmena na aute v reali to ale vyzera lepsie asi to bude tym ze neviem fotit ;) a este otazocka ide niekto s klubu na carat tuning party ?? nebolo by zle stretnut sa tam pohromade :o Upraveno Červen 15, 2011 uživatelem juraj351 Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Opravdu těžko takhle podle fotek soudit, takže musíš fotit co nejlíp :-D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 dnes som sa veru moc nudil a tak vznikla drobna zmena na aute :) v reali to ale vyzera lepsie asi to bude tym ze neviem fotit :D a este otazocka ide niekto s klubu na carat tuning party ?? nebolo by zle stretnut sa tam pohromade zaujimave asi by to chtelo videt live do Piestan bych jel skoda ze uz mam program Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 no to je skoda veru bolo by fajn pokecat tam niekde pri pivku Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červenec 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2011 no dnes mi bolo uspesne vymenene predne sklo po malej poistnej udalosti tak mam hned krajsi vyhlad na cestu no len malo nesikovnosti a ulomil som matku co drzi stierac :D takze sa modlim aby neprsalo nastastie mame Poliakov co maju vela rozobranych dvojkovych octaviek mechanizmus s motorcekom uz je na ceste ku mne dodam aj neake foto len momentalne nestiham tak zatial len take info. Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 (upraveno) zdar pani no tak nieco malo som pomenil a dokoncil na aute tak sa mam zas cim pochavlit :D vonkajsie klucky olepene do cierneho karbonu novinky od 3M-ka CF-12 seria 1080 uplne nadherna folia fakt ze luxusna na slnku sa krasne lame a miestami sa leskne az do biela uvidim ako vydrzi konecne som dokoncil interier listy na dverach a madla kupil som nove koberceky stare uz stali za h... :D a olupany kruzok na vypinaci svetiel som prelepil brusenym hlinikom celkom zaujimave kym nekupim druhy prikaldam neake foto Upraveno Červenec 14, 2011 uživatelem juraj351 Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 Zajímavé, jak u toho ovladače světel pěkně vystoupily ty symboly. Co kontrolky, svítí to skrz? Jinak práce pěkná jako vždy, za tu , ale osobně bych si venku (další) černé prvky nepřidával. Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 No trochu to je vidiet vecer musi byt tma ale to mi az tak nevadi a tie klucky asi pojde ta folia dole ale mam to hlavne koli ukazke ako to vyzera na aute jedine co pojde este do ciernej je strecha a tym koncim na aute Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 Používá se na exteriér taky primer? Dneska jsem nalepil transparentní fólii na rámy dveří kvůli tomu těsnění, ale nevím, jestli opět neztroskotám na tom, že jsem to nepoužil (jako v interiéru). Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 Dobrá otázka Viktore Napadají mě v souvislosti s tímhle ještě dvě - co udělá primer s lakem a jak vypadá, pod čirou fólií?! Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 no hosi na obidve otázky mam odpoved a sice: - moze sa pouzit a nemusi zavisi od toho kde je folia nalepena pokial si dal foliu od 3M s oznacenim PU alebo SGH-6 tak primer davat nemusis folia drzi tak dobre ze ked ju budes davat dole ti pojde aj lak ak je poskodeny. - primer s lakom neurobi absolutne nic nieje to rozpustadlo a laky byvaju kvalitne takze pokial to nebolo prestriekane nic sa tomu nestane a po zaschnuti je ciry, nieje vidiet ani pod priehladnou foliou ale ja osobne by som ho pod tuto foliu nedaval. Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Zajímavý styling... Od čeho máš pobouchanou tu kapotu? :) Co udělat sraz pouze Islandek? :) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Děkuju za odpověď. Já tam dal nějakou no name, co jsem dostal, a pokud nevydrží, tak tam dám tu od 3M. Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 dodo-kolin: kapota je vraj od lopty to uz som take kupil a nevsimol som si to pred zaplatenim a ked som mu potom volal tak uz sa len vykrucal horsie je ze nemozem taku nikde zohnat teda vo farbe lebo ak to budem raz davat do pôvodneho stavu tak chcem aby tam bola origo zelena. a ten zraz no to by slo niekolko islando pokope to je vela nahradnych dielov vo farbe na jendom mieste :) ViktorMPI: no jasne Viktore uvidis co to urobi a uz ako uznas za vhodne Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 No origo kapota je strašně drahá (mám jí uznanou z reklamace) a je vidět jiný odstín :D Je tam jako víc modré kdežto karoserie je spíše do zelena. Nedávno jsem si všimnul zadních levých dveří že trošku změnily odstín. Asi moje dvouletá práce na lakovně automobilky zanechala nějaké stopy ;) Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 no zatial sa mi rozdielna farba nezda na ziadnych dieloch ale ja zhanam skor neaku starsiu vo farbe v dobrom stave aspon teda nepoohybanu aj keby skrabnutu ale aby nebola ako ta moja lebo vyrovnavat to je psychiatria ;) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Všechno nej k narozkám Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 tez se prpiojuju.. Fse nej! Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Všechno nejlepší! Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Juraji vse nej, uz se konecne rozhoupej a prijed mrknout na to zoo Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Juraj :D Na zdravi! Vše nej Tobě i Islandce ;) Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 všetko najlepšie a nech už zoženieš tu kapotu :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Všetko najlepšie.. :D Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Hosi dik moc vsetkym :) Ol@f: No to ti neviem povedat ale niekedy sa vyberiem len aby bolo krajsie pocasie a dam vediet. inac este jedna vec ked pojdem odtial tak ma pojdes potom vyviest z toho Brna lebo naposledy som sa zase neviem akym zazrakom dostal na tu dialnicu :D vidim dve moznosti bud to prejdem s niekym co to pozna alebo zahodim vodicak a budem chodit busom :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky