Přejít na obsah

Máňa

Doporučené příspěvky

Ahoj Tome tak jsem se konečně dostal abych ti tady veřejne vysekl poklonu. :) Oktávečka je suprová,no jo, kombík to je jiná sorta ;) Já neměl odvahu dát folie i na předek,na STK mne vyhodil za bílé ledky v osvětlení SPZ ;) ale mám po STK tak možná zatmavím i na předku! Já bych na tvojí dal sloupky do černa,ale jak říkám je to krasavice!!! Tak ať slouží a mnoho šťastných km.

Odkaz ke komentáři
Ahoj Tome tak jsem se konečně dostal abych ti tady veřejne vysekl poklonu. ;) Oktávečka je suprová,no jo, kombík to je jiná sorta ;) Já neměl odvahu dát folie i na předek,na STK mne vyhodil za bílé ledky v osvětlení SPZ :D ale mám po STK tak možná zatmavím i na předku! Já bych na tvojí dal sloupky do černa,ale jak říkám je to krasavice!!! Tak ať slouží a mnoho šťastných km.

Děkuju moc......jj na STK u nás mě taky chtěl vyhodit...tak jsem zajel za známým a v pohodě vůbec neřešil ;)

Odkaz ke komentáři
Děkuju moc......jj na STK u nás mě taky chtěl vyhodit...tak jsem zajel za známým a v pohodě vůbec neřešil ;)

Tu možnost mám taky ale chtěl jsem auto protáhnout STK ofígo kdyby náhodou něco,ale netušil jsem že bílé ledky v osvětlení spz je takový průs....a to ještě remcal že jsou modré :palec::palec: příště nebudu machrovat a budu to řešit jako ty!! Tak ať ti oktule jezdí jak má!

Odkaz ke komentáři

Živočich7007 : n oto já měl na STK stejnej problém modrý ledky ve světlech a k tomu ještě zadní světlo jedno nad SPZ nefunkční a pak se mě ptal co to tam mám za krabičky tak mu řikám řídící jednotky na xeny a on xeny jo ? ... no a musel jsem jit znova takže poslední STK mě vyšla na 2x 1000kč paráda už nikdy už mám známý :o

Mash : Pěknou octávku jinak máš a závidim ty km :) tak jen at slouží !!!

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

No neřikám že je to nějaká slává no ale nic lepšího jsme si zatim nesehnal mam to ale spravně naklopeny a neoslnuju takže zatim to jde i s policií bez problémů ...

Čim nahradit HIDky tak aby ta svítivost byla taková podobná nebo lepší ? Krom origo xenu který jsou trošku mimo moje finanční možnosti zatím ....

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Ahoj kolego co s turbem ti neporadím ale ty mi řekni co takováto sranda(výměna turba) stojí!! Asi mne to taky čeká :) Díkes Michal

turbo stálo po slevě 13 400Kč

olej 1 450Kč

filtr 170Kč

trubka mazání turba 1250Kč

práce bez papíru 2000Kč

celkem cca. 18 000Kč

Takže fakt paráda

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...