Přejít na obsah

Garny servis a vše okolo

Doporučené příspěvky

ahoj .. už jsi v tom někdy jel .... zase nějak úžasný to není ... v zadu málo místa a jízdní vlastnosti nic moc je to taková koza .... když to auto je prázdný tak zadek se má tendeci pořád přetáčet ... asi tak trochu jako kařdé auto s motorem v před a náhon v zadu ... bohužel 4x4 nelze trvale zapnout ... když se dosáhne ... rychlosti tak se samo vypne .... nebo aspoň nějak takle mi to majitel vysvětloval ... a uzávěrku to snad taky nemá .... ale to nevím jistě ...

Navara je můj sen.. úžasný auto!
Odkaz ke komentáři
ahoj .. už jsi v tom někdy jel .... zase nějak úžasný to není ... v zadu málo místa a jízdní vlastnosti nic moc je to taková koza .... když to auto je prázdný tak zadek se má tendeci pořád přetáčet ... asi tak trochu jako kařdé auto s motorem v před a náhon v zadu ... bohužel 4x4 nelze trvale zapnout ... když se dosáhne ... rychlosti tak se samo vypne .... nebo aspoň nějak takle mi to majitel vysvětloval ... a uzávěrku to snad taky nemá .... ale to nevím jistě ...

nejel sem v tom, ale nějaký takový jízdní vlastnosti se daly očekávat.. je to těžký auto zvyklý jezdit naložený :)

Odkaz ke komentáři
mel bych na Tebe Garny jeden dotazek. kdo ted vyrabi originalni nahradni zadni okna na OI combi predface?

Ahoj .... okna origo jsou vetšinou od splintex .. tět co jsem koukal jsou i od AGC ale jiné automobilky dělá např Pilkinton zatím

taky se mi navarra moc libi

garny ta octa na dodelavku stmivatek je suprova, vevnitr jako nova a podle zrcatek predfacelift :palec:

mysli na me s tou zelenou :palec: uz tady zacinam laborovat co a jak pristi rok :palec:

jo jo .. tak předělat se dá vše .. je to jen čas a peníze ... a ještě .... Golden czek hende ..... :palec:

Odkaz ke komentáři
Peťo, ještě jednou díky za rychlou výměnu manžety u kola... :palec:

Jinak na STK všechno 1*, řikal jsem klučinovi u emisí ať to moc netrápí jak si mi radil,

ale on že mužu bejt klinej, že to točí jen tak do 4tis. ot., tak jsem u něj stál a vážně tomu víc nedával...

ááá jižní čechy přijely na servis ... joj jo jasná věc .. zatím ... :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

to je snad jasný, že je lepší zavolat :lool:

Petře, můžu přijet Oplem Astrou? Nějak to pocukává a dusí se to a sem tam svítí kontrolka elektroniky motoru.

Já jen jestli jsi na takový stroje diagnosticky vybaven :)

já vím v pondělnik zazvonim pa ka

Odkaz ke komentáři
to je snad jasný, že je lepší zavolat :)

Petře, můžu přijet Oplem Astrou? Nějak to pocukává a dusí se to a sem tam svítí kontrolka elektroniky motoru.

Já jen jestli jsi na takový stroje diagnosticky vybaven :)

Přesně to mi dělala Corsa- byl to EGR ventil

Odkaz ke komentáři
to je snad jasný, že je lepší zavolat :palec:

Já jen jestli jsi na takový stroje diagnosticky vybaven :P

Opel fuj .. jo jo zavolej se na to kouknu ..

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

opel astra alis bobík .. už se to koštuje ...... :-( ventily K.O. .. auto se nepotkalo ale nefungovalo správně.....

Se všem omlouvám, ale času opravdu je pomálu .... práce,rodina a vše kolem mně zaměstnává na 200 % tak na foto už moc času není ... a tak sem očas hodím i něco staršího data co mám ve fotáku .. :-)))))

101_3879.JPG

101_3880.JPG

101_3881.JPG

101_3882.JPG

101_3883.JPG

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...