garny Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 D Ě K U J E M E A V Ř E L E D O P O R U Č U J E M E díky, za fotky, díky za práci, díky za odvoz dovoz, prostě díky. Auto super klidný, tvrdý, madlo jsem našel pod spolujezdcovou sedajdou - již nainstalováno. Jen detailíky na laku, ale to dořešíme (nateklina na nárazníku, vnitřní strana dveří a rozleštit zadní nárazník) jo něco rozleštit není problém ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 (upraveno) Vojtova new kára ... odhodil seata ... octu vrátil presidentovi a osedlal OII ... Jen škoda toho podvozku .. tak příště... Nejaký ten servísek .. výmněna volantu za O II face jo kůže je kůže ... :D Ikdyz se me FL 3ramiko uz tolik nelibi, oproti tomu plastaku je to mega zmena :) ..dobra prace ;) Upraveno Březen 4, 2010 uživatelem JasteR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Ikdyz se me FL 3ramiko uz tolik nelibi, oproti tomu plastaku je to mega zmena ..dobra prace tak hlavně že kůže volant .. ten plast je fakt hrůza .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Motor TDI po Kompletní GO ... sestavení .... výmněna střiku za new tuning ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 V zimním období bylo potřeba i údržba bělouše ... new origo řízení v četně čepů ... ,new poloosa .. kloub u převodovky bohužel nevydržel výkon .. bohužel jak je auto snížené tak u krátké poloos je kloub stále pod určitím úhlem . a sem tam nevydfrží .. ale musím říct , že za tu dobu co s autem jezdím s tímto výkonem ... tak se jedná o první opotřebenou součástku .... když se kácí ... rovnou i origo rozvody ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 že tys tu deku zebral mladýmu ? nebo leží hned vedle a učí se ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 že tys tu deku zebral mladýmu ? nebo leží hned vedle a učí se ? no to víš .... učit se musí od mlada .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Trocha málo nostalgie ,asi dva měsíce naspátek .. trochu bojové podmínky na venkovní opravu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 jedna OII .. nějací mistři montovaly handsfree sadu až přestalo fungovat topení ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 co s tím bylo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Johan a jeho O1 .. zadní okénko .... jo bohužel vada old model ... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 WV Golf 6 .. měsíc starý , na montáž park asist ..předek zadek ... motor 1.6 dsg automat .. :lool: Air na nohy .. docela vychytávka .. na dílně kablíků ,že jsem se málem zamotal ... ;) vše origo ... i s lakování ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 WV sharan .. oprava nefunkčního nezavislého topení .. které je pod autem .. toto topení funguje spravidla když se nastartuje a je venkovní teplota okolo 5 stupní a méně .. a protože to byla moje první oprava a skušenost ... pěkně jsem to nafotil .. . Asi základem všeho je dostatek info o tomto zařízení .. a pak už jenom chut se do to pustit ... ;) nejčastejší porucha tohoto zařízení . je svíčka .. a potom sítko které má nastatosti splynatění nafty .. pak samo el. vedení .. sůl a vlchko udělá své ... Docela mně překvapilo ,že v komoře hoření dochází cca k teplotě 400 °c .. pak se to nedalo ani v ruce udržet .... :lool: Jinak musím říct ,že když takové zařízení funguje je to super věc . až ta tu pořizovací cenu ... hlavně ,že se oprava povedla .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 dal jsi keramickou nebo obyc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 dal jsi keramickou nebo obyc? dal jsem obyč .. za prvé cena dost odlišná .. za druhé .. keramická se dá použít jen do určitých typů topení ... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 Ahoj Peto, zacina byt horko a to znaci ze by to chtelo udelat neco s klimou bych se nepotil jak prase :) Co ty na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 já bych chtěl touto cestou ještě jednou moc poděkovat pane mistr a že Líza je zase spokojenější, moc díky kamaráde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Ahoj Peto, zacina byt horko a to znaci ze by to chtelo udelat neco s klimou bych se nepotil jak prase Co ty na to? :lool: Ahoj michale není problém se na to podívat .. stačí zavolat ... zatím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 já bych chtěl touto cestou ještě jednou moc poděkovat pane mistr a že Líza je zase spokojenější, moc díky kamaráde naní zač pane .. :lool: služebníček .... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 hovno služebníček, zlaté ruce a super kamarád, moc si toho Petře vážím, děkuji ještě jednou a moc mne mrzí to nedělní probuzení, netušil jsem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 hovno služebníček, zlaté ruce a super kamarád, moc si toho Petře vážím, děkuji ještě jednou a moc mne mrzí to nedělní probuzení, netušil jsem v pohodě .... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 (upraveno) Opět bych chtěl Garnymu poděkovat za další servisní prohlídku mojí okty která byla nutná ;) takže Petře díky teď to brzdí jak kráva :) jo a ty stěrače jak jsme zkoušeli, výsledek je že teď to setře 4krát pak asi 2 sekundy nic a a pak ještě jednou ;) takže předtím to bylo asi vypnuté nebo nevím :D tak přiště to budem muset znova pořešit ;) jinak nemáš nějaký fota z dílny? :D Upraveno Duben 14, 2010 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Opět bych chtěl Garnymu poděkovat za další servisní prohlídku mojí okty která byla nutná :( takže Petře díky teď to brzdí jak kráva :lool: jo a ty stěrače jak jsme zkoušeli, výsledek je že teď to setře 4krát pak asi 2 sekundy nic a a pak ještě jednou :) takže předtím to bylo asi vypnuté nebo nevím :) tak přiště to budem muset znova pořešit :) :D jinak nemáš nějaký fota z dílny? :( foto mám ..nějak to sem hodím . .. jinak stěrače je teda věc .. budeme trochu experimentovat .. :( se to podá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Vojtova OII běžný servis .. geometrie atd ... vše origo .... ty kola mooc pěkné ... uvidíme co snima udělá ten podvozek .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Audi A4 .. stahovačka dveří ... musí se rozebrat celé dveře ... tak auto trochu gabro ... new stahovačka ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 BMW E46 320 d .. Naftové čerpadlo K.O. ..... je pravda ,že dělat něco na BMW a mercedes není uplně taková prdel .. místa hodně málo ... a přístup jak k penězům takže hooodně špatný ... :) čerpadlo new bosh... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 19, 2010 Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Tak to asi stará dobrá octavia :) ! Čím to je, že tie zadné okná na starých OI praskajú? Ročník 2000 to už nerobí, či? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 jeden pan taxikář .. jses si nedovolil vyfotit pěknou elektro ustřednu a kabeláž .. milion kabelů s jedné zasuvky .. docela maso .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Tak to asi stará dobrá octavia :) !Čím to je, že tie zadné okná na starých OI praskajú? Ročník 2000 to už nerobí, či? O1 face už vyřešily problém v kalení zadního okna a hlavně v drátkách pro výhřev .... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 jedna Fabia ... výmněna nádrže. ;) .... jak je vidět tak po benzínu je pořád hlad ... a to jsem si myslel ,že ta doba je už pryč .. A to zloděj byl docela inteligent když už mněl dost tak dal ze spoda šroubek ,těsnící hmotu a izolačku ... to docela jde .. takže na zemi žádná katastrofa pro hasiče a majitel odjel v klidu ráno do práce .. jen mu byla záhada kam se poděla půl nádrže ... když se podíval pod auto bylo jasno ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.