Přejít na obsah

Garny servis a vše okolo

Doporučené příspěvky

D Ě K U J E M E :rolleyes: A V Ř E L E D O P O R U Č U J E M E

díky, za fotky, díky za práci, díky za odvoz dovoz, prostě díky.

Auto super klidný, tvrdý, madlo jsem našel pod spolujezdcovou sedajdou - již nainstalováno.

Jen detailíky na laku, ale to dořešíme :lol:

(nateklina na nárazníku, vnitřní strana dveří a rozleštit zadní nárazník)

jo něco rozleštit není problém ...

Odkaz ke komentáři
Vojtova new kára ... odhodil seata ... octu vrátil presidentovi a osedlal OII ... :palec:

Jen škoda toho podvozku .. tak příště...

Nejaký ten servísek .. výmněna volantu za O II face jo kůže je kůže ... :D

Ikdyz se me FL 3ramiko uz tolik nelibi, oproti tomu plastaku je to mega zmena :) ..dobra prace ;)

Upraveno uživatelem JasteR
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

V zimním období bylo potřeba i údržba bělouše ... new origo řízení v četně čepů ... ,new poloosa .. kloub u převodovky bohužel nevydržel výkon .. bohužel jak je auto snížené tak u krátké poloos je kloub stále pod určitím úhlem . a sem tam nevydfrží .. ale musím říct , že za tu dobu co s autem jezdím s tímto výkonem ... tak se jedná o první opotřebenou součástku ....

když se kácí ... rovnou i origo rozvody ...

101_2378.JPG

101_2379.JPG

101_2380.JPG

101_2381.JPG

101_2382.JPG

101_2383.JPG

101_2386.JPG

101_2387.JPG

101_2388.JPG

101_2389.JPG

Odkaz ke komentáři

WV sharan .. oprava nefunkčního nezavislého topení .. které je pod autem .. toto topení funguje spravidla když se nastartuje a je venkovní teplota okolo 5 stupní a méně .. a protože to byla moje první oprava a skušenost ... pěkně jsem to nafotil .. . Asi základem všeho je dostatek info o tomto zařízení .. a pak už jenom chut se do to pustit ... ;)

nejčastejší porucha tohoto zařízení . je svíčka .. a potom sítko které má nastatosti splynatění nafty .. pak samo el. vedení .. sůl a vlchko udělá své ... :smich:

Docela mně překvapilo ,že v komoře hoření dochází cca k teplotě 400 °c .. pak se to nedalo ani v ruce udržet .... :smich: :lool:

Jinak musím říct ,že když takové zařízení funguje je to super věc . až ta tu pořizovací cenu ... :smich: hlavně ,že se oprava povedla .. :wub:

101_2495.JPG

101_2497.JPG

101_2498.JPG

101_2499.JPG

101_2500.JPG

101_2501.JPG

101_2502.JPG

101_2503.JPG

101_2505.JPG

101_2506.JPG

101_2508.JPG

101_2509.JPG

Odkaz ke komentáři

Opět bych chtěl Garnymu poděkovat za další servisní prohlídku mojí okty která byla nutná ;)

takže Petře díky :lol:

teď to brzdí jak kráva :)

jo a ty stěrače jak jsme zkoušeli, výsledek je že teď to setře 4krát pak asi 2 sekundy nic a a pak ještě jednou ;) takže předtím to bylo asi vypnuté nebo nevím :D tak přiště to budem muset znova pořešit :lol: ;)

jinak nemáš nějaký fota z dílny? :D

Upraveno uživatelem chjetjov
Odkaz ke komentáři
Opět bych chtěl Garnymu poděkovat za další servisní prohlídku mojí okty která byla nutná :(

takže Petře díky :smich:

teď to brzdí jak kráva :lool:

jo a ty stěrače jak jsme zkoušeli, výsledek je že teď to setře 4krát pak asi 2 sekundy nic a a pak ještě jednou :) takže předtím to bylo asi vypnuté nebo nevím :) tak přiště to budem muset znova pořešit :) :D

jinak nemáš nějaký fota z dílny? :(

foto mám ..nějak to sem hodím . .. jinak stěrače je teda věc .. budeme trochu experimentovat .. :( se to podá

Odkaz ke komentáři

jedna Fabia ... výmněna nádrže. ;) .... jak je vidět tak po benzínu je pořád hlad ... a to jsem si myslel ,že ta doba je už pryč .. :palec:

A to zloděj byl docela inteligent když už mněl dost tak dal ze spoda šroubek ,těsnící hmotu a izolačku ... to docela jde .. takže na zemi žádná katastrofa pro hasiče a majitel odjel v klidu ráno do práce .. jen mu byla záhada kam se poděla půl nádrže ... když se podíval pod auto bylo jasno ... :D

101_2530.JPG

101_2531.JPG

101_2532.JPG

101_2533.JPG

101_2534.JPG

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...