CIJOML Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Ahoj .. no ono hurá akce.. v neděli dopoledne jsem dostal lístky za dáčo .. tak pak nebylo co řešit... :D Teda chlape te zabiju ja tam byl taky! Skoda zes nedal vedet ze razis, mohli sme popit ;)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 Teda chlape te zabiju ja tam byl taky! Skoda zes nedal vedet ze razis, mohli sme popit :D) tak to jsem fakt nemohl .. jsem ani do poslední chvíle nevěděl zda pojedu ... ale super akce... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 jedna fáboška trochu nabouraná ... opravička.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Turbo na prodej .. octa 1 ,1.8 turbo RS .. najeto 90 000 po kontrole .. plně funkční .. cena dohodou ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 fabia tak trochu artikl Automat se tak často nevidí .. 1.4 16V .. na opravu klima a topení ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 jj, Fabkou v automatu jsem jezdil, docela zážitek ;) hlavně s tím 55kW motorem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Na mně v mototechně hleděli jak na zjevení když jsem jim říkal, že se fabka dělala i s AT. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2009 jj, Fabkou v automatu jsem jezdil, docela zážitek hlavně s tím 55kW motorem... jo přesně zážitek ... ale docela to i šlo .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Na mně v mototechně hleděli jak na zjevení když jsem jim říkal, že se fabka dělala i s AT. Abych řekl po pravdě , tak tento model jsem tu mněl snad poprvé ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2009 rozvody u passata či jiné wv je vždy trochu rozebírání .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2009 jedna pěkná OII na new klima kompresor a nějaké drobnosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2009 pokračování foto story smart a jeho uvedení do provozu ... Motor po GO a new turbo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2009 ford servis... brzdy ,ložiska a další ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2009 jedno OII tdi 4x4 na servis .. rozvody a další dodělávky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2009 Golf 4 na servis ... výmněna chladiče ,klapka vzduchu ATD.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2009 trocha rodinné kultury hnedle za prahou ... kdo pozná ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Kamaráda naboural, nějaký nějaký magor co mu nedal přednost s prava ... tak bohužel .. oprava začíná .. trochu vyvrácenné přední kolo ,blatník,dveře , A sloupek trochu na dranc ... práh .. boční air .. trochu i předek ... zadní dveře nejdou otevřít atd .. docela mazec .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2009 pokračování ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 docela mazec, ale když brácha kupoval octu, byla na tom o dost hůř :) hlavně jesli dopadl kámoš dobře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 pokračování ... :) tak koukám, že to tady cpeš po půlnoci, tak že si zase z garáže vylezl v noci jako jezevec, dělá to aspoň na pojišťovnu? Hele dnes jsem mluvil s Jirkou z Kentauru a myslím, že o práci nepřijdeš ;) Co bylo merglovi, jen čidlo nebo tam byl nějaký problém na té brzdě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 docela mazec, ale když brácha kupoval octu, byla na tom o dost hůř hlavně jesli dopadl kámoš dobře ;) kámoš byl v pohodě .. jen vystoupit od spolujezdce a trochu nechápal .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pifan Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 trocha rodinné kultury hnedle za prahou ... kdo pozná ?? ze by cerveny ujezd myho kamarada Orny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 tak koukám, že to tady cpeš po půlnoci, tak že si zase z garáže vylezl v noci jako jezevec, dělá to aspoň na pojišťovnu? Hele dnes jsem mluvil s Jirkou z Kentauru a myslím, že o práci nepřijdeš :P Co bylo merglovi, jen čidlo nebo tam byl nějaký problém na té brzdě? tak dob jeden .. jo jo dělám docela dost .. ale spíš tet problém je ,že je malej s paní v nemocnici .. takže práce .. pak ještě další práce u kamaráda .. pak do nemocnice a večer něco pošounit něco málo tady a hají ... zítra tzo samé ... ;) ... jo je to sice pojištovna .. ale docela dost podivná akce... auto je už dávno opravené a peníze nikde... tak prý 3 mesíce na řešení .. a ve finále ,že chtěj fakturu . .. a to ještě ,že zaptatí jen určitou sumu . jo jo krize vlezla prostě všude a všichní škudlí . .. No jirka a práce.. no to uvidíme .. docela jsem sním pokecal a snažil jsem se vysvětlit ,že tento tah pana majitele je dost šibeniční .. a ve fiále se stoho posere protože malé opravy se nebudou řešit a počká se na opravy velké a to bude platit on .. takže vražda .. a hlavně maj auta dost najeto .. a tet začnou ty srávné hovna za super many... můj názor .. měl si dát podmínku stálý servis tam kde byl .. popřípadě upravit ceny a nebo nějaké návrhy.. nebo auta odprodat .. a at si dělaj co umněj .. ale však to známe... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 ze by cerveny ujezd myho kamarada Orny kamarád majitel ředitel..???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pifan Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 kamarád majitel ředitel..???? uz nevedel co by, tak si postavil hrad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 co se stalo? kdo je marod? paní nebo malej? doufám, že to bude OK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 dokončená oprava .. auto po laku konečné dodělávka... atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 co se stalo? kdo je marod? paní nebo malej? doufám, že to bude OK? bohužel malej ... to pak pokecáme.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 uz nevedel co by, tak si postavil hrad ;) hmm vím . .no pana majitele jsem viděl a dokonce i prohodil pár slov... bohužel na mně nedělal moc dobrý dojem .. asi žije trochu v jiné životní realitě .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Říjen 2, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 Se divis? Clovek co si rekne, ze je levnejsi postavit hrad jako novostavbu nez zachranit opravdovou pamatku i kdyz na to ma je podle me pitomec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.