Guest marcelvt Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 zdar mam taky problem jedna s a o 1,8T AGU r.v2001 auto strati vykon a ignoruje plinovy pedal na volnobeh to kolise s otackami a sem tam aj zhasne motor pripada mi to na nedostatok paliva s tim ze to roby nepravidelne vysimol som si ze to spravy vzdy po jazde ked odstavym napr na benzinke natankujem a uz to vystraja mne to tak pripada ze niektory snimac sa prehreje a zblbne motor bolo mi povedane ze su to zapalovacie trafa vymenil ziadna zmena palivove cerpadlo ze odchadza vymenil tak isto nic na vagu napisalo porucha kykurovacieho okruhuu lambda sonda vymenil a stale to pise myslel som ze to bude ta sonda ale je tam niejaky zadrhel stale to pise porucha vykurovacieho okruhu nevie niekto kde mam hladat chybu dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 A co béňo kde tankuješ ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest marcelvt Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 nie benzinom to nebude ked to pise poruchu na vagu aj filter paliva novy vymeneny cca1500km ale predtim to nerobilo a nezacalo to po vymene filtra to je dajaka somarina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest marcelvt Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 to fakt nikto nic podobne nemal sak to sa neda jazdit vynecha vtedy jak to najnenej cakam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 Přečti si toto téma : http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=183&hl= 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.