Přejít na obsah

Mapy do navigací

Doli

Doporučené příspěvky

Včera som si stiahol mapy V9 7986 EAST s radarmi, napálil a nahodil co columba. Btw. mám ešte starý FW 2664 a všetko mi fachá. Je tam už aj obchvat Nitry čo som narychlo postrehol. Ale neviem čo za týpek to dával na net ale keď chcem zadať štát tak mi vyhodí názvy v nejakom divnom jazyku. Českú republiku mi dalo ako Cek a neviem čo k tomu presne. Tie kamery som si všimol hlavne v nemecku ale ako píšem pozeral som to narýchlo. Chcem sa ešte opýtať, či nemá niekto z vás urobené POIka, myslím hlavne aby mi ukazovalo napr. logá čerpacích staníc, obchodov atd. Lebo zaitaľ mám len tie štandardné modré ikonky. Robiť si vlastné prerábky, priznám fakt nemám čas aj keby som chcel. Tak ak by bol niekto ochotný mi to poslať na cd, alebo mailom alebo neviem ako tak by som bol vďačný veľmi. Inak tie mapy som sťahoval z gps underground fora.

Odkaz ke komentáři

Včera som si stiahol mapy V9 7986 EAST s radarmi, napálil a nahodil co columba. Btw. mám ešte starý FW 2664 a všetko mi fachá. Je tam už aj obchvat Nitry čo som narychlo postrehol. Ale neviem čo za týpek to dával na net ale keď chcem zadať štát tak mi vyhodí názvy v nejakom divnom jazyku. Českú republiku mi dalo ako Cek a neviem čo k tomu presne. Tie kamery som si všimol hlavne v nemecku ale ako píšem pozeral som to narýchlo. Chcem sa ešte opýtať, či nemá niekto z vás urobené POIka, myslím hlavne aby mi ukazovalo napr. logá čerpacích staníc, obchodov atd. Lebo zaitaľ mám len tie štandardné modré ikonky. Robiť si vlastné prerábky, priznám fakt nemám čas aj keby som chcel. Tak ak by bol niekto ochotný mi to poslať na cd, alebo mailom alebo neviem ako tak by som bol vďačný veľmi. Inak tie mapy som sťahoval z gps underground fora.

Ček humpreti nebo tak nějak? To mám taky, koukni se pár příspěvků zpět, pokud to tu zas někdo nepromazal, řešil jsem to s Igorem.

Komplet mapy v češtině, jen ty názvy států jsou v černohorštině nebo čem :-D

Mě ty stránky eset zablokuje a nepustí mně na ně.:angry:

Už je to zas někde upnuté?

Odkaz ke komentáři

Ona se nechá navigace v Columbusu ovládat hlasem? :blink:

Tak jsem to stáhnul z TOMCATova odkazu a vypálil na jiné vypalovačce a problém stále přetrvává. Nejdřív DVDčko normálně polknul a nic, žádná hláška. Neměl jsem čas to hned řešit. Odpoledne když jsem k tomu přišel tak dývko vypliv že jako nějaká chyba. Poslal jsem ho zpátky do mechaniky a zase bez jakékoliv hlášky.

A SD karty mi to nebere vůbec :pest:. Poraďte někdo co s tím

Odkaz ke komentáři

Řekl bych ještě jinou vypalovačku, pokud jsi beze zbytku dodržel postup. Popř. jiné médium, myslím jinou značku. Je to trochu alchymie, co?

A ano, Columbus se i v našich koktách dá po menší úpravě ovládat hlasem. Měl jsi vidět výraz mého brudera, když se mnou před lety jel poprvé po téhle úpravě a já jsem zmáčkl aktivační tlačítko a pak řekl "Evropa 2" a navigace sama změnila stanici :D :huh:

Odkaz ke komentáři

Zle som sa vyjadril, ovladanie hlasom funguje, len nefunguje zadanie adresy hlasom tak. Ale predtým mi fungovalo aj to na všetky zeme okrem Slovenska. Aj česko fungovalo zadať hlasom adresu. Ale teraz ani nemecko.

Ked to napalujete tak to napalte normalne ako image v imgburner. Kedysi som tiez s tym bojoval ale teraz uz je to ok.

Odkaz ke komentáři

Až takhle jo :o to ja mazec.

A prozradíš mi jak se to stane že columbus umí "poslouchat"? Nemám tady v okolí nikoho kdo by uměl slušně s VAGem.

Není to jen VAG a případný update firmware, ale je třeba natáhnout ještě nějaké vodiče, aby měl Columbus zdroj hlasu - nejsem si jistý, jestli to není vázané na HF a nebere se hlas z mikrofonu HF.

Zle som sa vyjadril, ovladanie hlasom funguje, len nefunguje zadanie adresy hlasom tak. Ale predtým mi fungovalo aj to na všetky zeme okrem Slovenska. Aj česko fungovalo zadať hlasom adresu. Ale teraz ani nemecko.

Ked to napalujete tak to napalte normalne ako image v imgburner. Kedysi som tiez s tym bojoval ale teraz uz je to ok.

Tak to mi nefunguje už u výše zmíněných map :-/

Ale nějak to neřeším, spíš jsem rád, že vše ostatní funguje a mapy jsou aktuální. Z 90% stejně zadávám cíle z paměti.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...