LukynoDC Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 (upraveno) Přes NERO to nepal, stáhni si =imgburn&g[oz]=2.5.7.0"]ImgBurn je i čeština. Je to opravdu dobrý a jednoduchý program a hlavně spolehlivý. V Neru to klidně můžeš vypálit jako obraz, ale ono tam je víc. možností. V imgBurn dej zapsat bitovou kopii na disc, je to 1. velvo nahoře. Upraveno Leden 27, 2013 uživatelem LukynoDC Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Tak se povedlo. Díky Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Na East je třeba DL DVD? Vždyť mají 4,1 GB Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Taky si myslím že na East je DL zbytečný Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Na East je třeba DL DVD? Vždyť mají 4,1 GB Ne, jen na West. Taky si myslím že na East je DL zbytečný Díky kluci, když jsem to ráno četl, tak jsem to úplně přehlédl, že se ptal na EAST :o no tak snad mě nezabije jsem jelito Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Předpokládám že tohle nebude to pravý ořechový Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 (upraveno) No to asi ne. :'( Když jsem měl Nexuse, tak jsem pálil v CloneCD!! Plus se tam dával ještě profil. Zkusím ho stáhnout a dát sem.Myslím, že nahoře na 1. stránce je to i popsaný … Edit: a pokud možno nejnižší rychlostí … ne 16x, ale zkusil bych to do auta dát. Občas to vyhodilo nějakou hlášku o sektorech a nakonec to v navi šlo. Uvidíš... EDIT2: stáhni si =clonecd&g[oz]=5.3.1.4"]CloneCD nainstaluj a do složky s programem C:\Program Files\SlySoft\CloneCD\Profiles nakopíruj tenhle soubor (pálil jsem s ním mapy v roce 2008 a šlo to) před pálením vyber ten profil Teleatlas.ccp a pak pálit co nejnižší rychlostí... Snad to půjde, dej vědět.... Upraveno Leden 28, 2013 uživatelem LukynoDC Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Kluci, totálně blbej dotaz... Ty mapy, který sem vložil LukynoDC jsou jen na Columbuse, nebo půjdou i na Amundsenu? Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Amundsen tuším papá mapy z SDkarty... Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 u Amundsenu mám mapy na SD kartě i na CDčkách... já to prostě zkusím :lool: stáhnu mapy, hodím na SDkartu a testnu to a dám vědět mně šlo jen o to, zda to třeba už někdo nezkoušel přede mnou ;) Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Tak Amundsenský (RNS310) mapy se pálej jinak. Přes CDRWin... a jsou to i jiný mapy... Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Díky za odkazy, CloneCD už sem měl nachystaný ale ten soubor .ccp samozřejmě ne tak to s ním zkusím, nejnižší rychlost používám, jen to není přímo mně a bude chvíli trvat než se k tomu Nexusu dostanu a určitě zkusím i to CD pálený v ImgBurn s tou chybou. Zatím ti moc děkuji Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Soubor ccp nepotřebuješ. Rozklikni spodní lištu a vyber All files a pak už jen najdi svůj img soubor a otevři. Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Jde nějak nastavit aby to zvukově upozorňovalo na ty radary a semafory? Na mapě mi to ukazuje. Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Docela alchymie s těma mapama do Nexuse Na co to pálíte? Něco sem kolem toho početl ale sehnat ty retro CD se mi nepodařilo Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Co vím, tak nejvíc se pálilo na Verbatimka AZO, jsou stále k mání, důležité ale je, aby vypalovačka uměla 1x nebo alespoň co nejméně! To je na tom to nejdůležitější! POMALU … ;) Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Vypalovačka to pomalu umí, ty Verbatim co sem četl používají Verbatim super AZO ale co sem obešel obchody tak mají Verbatim Crystal AZO :) Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Mapy do Columba vždy pálit na DVD-R nebo DVD-R DL přes ImgBurn a rychlostí 1x! :) Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Mapy do nexuse nejlip na CD se zlatou vrstvou - Kodak Gold, atd. Palit 1 x. Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 (upraveno) Přesně jak píšou kluci, ale je to tu už několikrát napsaný. Asi jsem měl štěstí, mě to vždy vzalo. edit: v prvních příspěvcích to Doli podrobně popisuje, dal bych přímo odkaz, ale jedu přes founa … Upraveno Leden 31, 2013 uživatelem LukynoDC Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Několikrát už sem to četl a několikrát jste mi napsali 1x, opravdu nejsem tak blbej, i All filles zvládám :) Neptám se na návod, jen prostě Kodak Gold ani Verbatim Super AZO nemůžu sehnat tak sem chtěl vědět zda znáte alternativu ;) Už sem to smahl na Crystal AZO tak uvidím. Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Nikdo neříká, že jsi blbej ;) hele neřeš to, kup stávající CD, stačí Verbatimka nebo lepší, žádný noname a zkus to. Nenapsal jsi, jestli Ti to vůbec šlo nebo zda-li řešíš jen nákup CD. Já to zkusím vypálit a hodit ke kamarádovi do Nexuse a uvidíme ….víc mě nenapadá ;) Odkaz ke komentáři
bburago Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Jsou tyhle mapy vhodné i pro Amundsen+ ? Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 tak tak, zkoušel jsem to. Je to zcela jiný formát map, které Amundsen nedokáže rozlousknout ;) Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 No hlavně je to o pár příspěvků výše … ;) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 já vím, ale slíbil jsem, že to zkusím Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Nenapsal jsi, jestli Ti to vůbec šlo nebo zda-li řešíš jen nákup CD. Já to zkusím vypálit a hodit ke kamarádovi do Nexuse a uvidíme ….víc mě nenapadá ;) Sorry, vypálit to šlo bez chyby tak sem to nezmínil, teď jen kolega začíná pracovat v jiným systému pracovní doby tak se horko těžko sejdem a budu mu to muset po někom poslat a on zase po někom info. Díky za pomoc a pokud to vyzkoušíš tak dej prosím vědět výsledek. Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Kuci,poradte kde najdu ty radary v tech mapach East 7921.Nemuzu to najit :( Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky