ruffryder81 Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Zdravím, našel by se někdo, kdo by mi poradil s přepínáním auta do nouzového režimu? Jde o to, že vyšších otáčkách auto ztratí výkon (váha vzduchu měněna) a přitom se auto stále přepíná do nouzáku. Po vypnutí a novém startu motoru auto běží normálně do doby, než se vytočí do vyšších otáček (3,5-4tis.). Za každou radu předem děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 8, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2009 Mal si to pripojene na VAGu? Trreba vypis chyb, je ale velmi pravdepodobne, ze mas zatuhnutu regulaciu turba. Na to doporucujem TDIfun-a, opravi, vycisti a nemas problem. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruffryder81 Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Na Vagu to připojené nebylo. Jde o to, že jsem to auto koupil a po dvou dnech začalo tohle dělat, tak jsem ho po dohodě s původním majitelem odvezl zpět a ten to nechá opravit na vlastní náklady. Ale až mi auto vrátí, tak si tu opravu chci nechat prověřit. Asi zajedu na někam na vag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Mel jsem podobny problem. U me to bylo tim ze jsem po koupi auta, cca 3 mesice jezdil na spotrebu (cti jak duchodce). Predpokladam ze se mi tim zaneslo turbo. Nakonec pomohlo tankovat u BenzinyPlus VERVA diesel a pridavat VIF aditiv. A hlavne kazdou jizdu TURBO poradne protahnout... 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Kazdu jazdu netreba, ale obcas urcite treba vyhnat pavukov z vyfuku. :) Ked to aj opravi, stat sa to moze rychlo znova, pri nevyuzivani vykonu sa nehybe regulacia turba a zatuhne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruffryder81 Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 No zítra, nebo po víkendu bych měl mít auto zpět, tak to nechám připojit na VAG, zkusím natankovat kvalitnější naftu a pak vám dám vědět. Každopádně všem díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruffryder81 Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Zdravím všechny. Tak auto mám zpět a podle původního majitele byly zatuhlé lopatky. Čili nechal turbo vyčistit a rozpohybovat a zatím jezdí OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Uplne, ale uplne ten samy problem na mojej 66kw TDI, problem zanesene sani, EGR propousti olej (tak tochu kapa). na VAG-u to ukazovalo ze je neakej ventil kteri reguluje tlak turba nebo takovecho neco. Ale ja to vyresil mojim zpusobem. Natankoval a pak hura do otacek. Poradne az do omezovace prvni 4 kvalty a zase znovu, a znovu, a znovu. Po takovem 15-i minutovem blbnouti se my to uz nigdy uz nestavalo. A jak se my to poprve stalo tak jsem s tim zajel do SKODA servisu a ony "jenom jako" ocistili EGR a sani, vyndaly katalizator a zauctovali 150Euro. Zjistil jsem ze muj zpusob je hodne levnejsi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 18, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 Uplne, ale uplne ten samy problem na mojej 66kw TDI, problem zanesene sani, EGR propousti olej (tak tochu kapa). na VAG-u to ukazovalo ze je neakej ventil kteri reguluje tlak turba nebo takovecho neco. Ale ja to vyresil mojim zpusobem. Natankoval a pak hura do otacek. Poradne az do omezovace prvni 4 kvalty a zase znovu, a znovu, a znovu. Po takovem 15-i minutovem blbnouti se my to uz nigdy uz nestavalo. A jak se my to poprve stalo tak jsem s tim zajel do SKODA servisu a ony "jenom jako" ocistili EGR a sani, vyndaly katalizator a zauctovali 150Euro. Zjistil jsem ze muj zpusob je hodne levnejsi Jj turba s VTN lopatkama se musí občas pořádně prohnat jinak zatuhne jejich regulace a je t v prrr.. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Agent89 Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 Zdravím mám Octavii 1 tdi 74kw 140 000km a z ničeho nic mi začal tenhle problém: když s tím jedu déle po praze a popojíždím někde(magistrála...) a pak chci vyletět ze semaforu jako první vypne se mi nejspíš turbo nebo co(moc tomu nerozumím) a to auto prostě nejede řekl bych že mu spadne výkon tak na 25kw do kopce jsem rád že jedu 30 po rovině 80... už se mi to stalo víckrát...zkoušel jsem do toho nalít kvalitní diesel a žádná změna...pravda že jezdím na spotřebu docela dost ale občas ty písty taky protáhnu(na dálnici pod 150 nejdu) jelikož jsem tam dával před 14 dny novou spojku tak se mi to nechce zase táhnout do servisu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.