Přejít na obsah

Hledám kvalitní a spolehlivý servis na Jižní Moravě

Doporučené příspěvky

Fly: řekni, co tě sralo u Bayera..? My tam servisujem už 3tím rokem.. Po přechodu z Porsche Brno :palec: kde mě občas hlášky "Peťana" - vedoucí servisu, dostávaly.. Aneb už vidím, jak si sedám na dveře případně kopu do světla..

Jinak ceny dílů jsou pokud vím + - stejné (o pár desetikorun) rozdíly budou až v ceně práce.. Bayer je má menší - je trochu "z ruky". A pokud máš OCt 1 starší 4 let (asi jo), tak jsou slevový knížky na díly a opravy přímo od škodovky.

Odkaz ke komentáři

Treba ta neochota vseobecne, jednani ve stylu "vsak si pockej, skodovaku je vsude kolem dost" atd. atd. Priklad z praxe- 29.10.2008 11:55 me koren v Brne trefil Mondeem firmeniho Roomstra. Jelikoz byl domluven Bayer jako smluvni servis pro nasi firemni flotilu, jel jsem tam, s tim, ze tam auto necham na opravu predku i zadku. Uz ani nevim, kolikrat jsem se doprosoval at telefonicky nebo osobne, at to konecne udelaji, ze otriskany auto je blba vizitka nejen pro nasi firmu, ale vis kdy na me prisla rada? 8.2.2009. Tri a pul mesice jim trvalo udelat si cas na vymenu predniho a zadniho narazniku, obou svetel a lak. A to pojistovna nedelala zadny problemy, Arval jako majitel cekal co bude.

Dalsi- Potreboval jsem seridit svetla na okte. Evidentne otraveni ze otravuju se 100kc polozkou si po pul hodine prazdne dilny udelali cas a az jsem jel zpet, tak jsem zjistil ,ze to sviti jeste hur nez predtim. A takovejch prikladu bych myslim na firme posbiral desitky. Predtim byl servis delanej u Autonovy - podobna tragedie, motto dne "prijmout, fofrem udelat (jedno jak), vyinkasovat a rychle pryc s tim".

Automedia zatim neklamala, jak u firemnich aut, tak u oktavky. Bud zavolam nebo rovnou dojedu, dame rec co a jak, da se termin a ten plati. Doporucuji jednat zejmena s p. Zatloukalem, bomba koren, zatim jsem snad lepsiho technika nezazil.

Odkaz ke komentáři

Mohl bych Ti doporučit kamaráda, dělá převážně auta VW koncern, teď začíná dělat v nové dílně kousek od Brna, pokud chceš, ozvi se, není problém poslat číslo. Ceny má super a vždy se dá dohodnout. Začínal jako obyč "garážník" čistě pro svou potřebu, nyní má nový luxus servis.

Odkaz ke komentáři
Mohl bych Ti doporučit kamaráda, dělá převážně auta VW koncern, teď začíná dělat v nové dílně kousek od Brna, pokud chceš, ozvi se, není problém poslat číslo. Ceny má super a vždy se dá dohodnout. Začínal jako obyč "garážník" čistě pro svou potřebu, nyní má nový luxus servis.

Čau a dělá na Octavii vše? ( elektro, motor....)

Odkaz ke komentáři

Dělá vše, pokud chceš tel. kontakt stačí napsat.

Byl jsem u toho,když chlapík koupil octavii a nějak mu blbnul motor, nikde v Brně si stím nevěděli rady (Ros, Porsche) nakonec jako poslední možnost se auto dostalo k němu, sice mu to dalo bádání a pár konzultací, ale došel na to- vadná vačka, kterou oba značkové i další servisy vylučovaly.

Odkaz ke komentáři
Dělá vše, pokud chceš tel. kontakt stačí napsat.

Byl jsem u toho,když chlapík koupil octavii a nějak mu blbnul motor, nikde v Brně si stím nevěděli rady (Ros, Porsche) nakonec jako poslední možnost se auto dostalo k němu, sice mu to dalo bádání a pár konzultací, ale došel na to- vadná vačka, kterou oba značkové i další servisy vylučovaly.

Ok. tak sem stím. Díky moc

Odkaz ke komentáři

Myslíš TZ Bosch servis v Rosicích u Plynostavu? Tam jsme jednu chvíli dávali služební auta, ale po tom, co jsem si u nich nechal dělat servis včetně "výměny" paken na ručku, po nějaké době jsem auto k dalšímu kamarádovi a ten zjistil při seřízení ručky, že pakny jsou pořád původní a rozhodně v poslední době neměněný...

Kolega tam své sl. auto dává pořád a je zatím spokojen. Je to o vztahu prostě, bohužel jejich šéf nemůže u každýho mechoša stát a čumět pod ruku, jestli to a tamto dělá...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...