sow Odesláno Říjen 29, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 čau..prosím pomozte mi ....jedu takhle z práce a koukám na budíky a zničeho nic mi nefunguje ukazatel rychlosti...a ukazatel benzínu mi taky začal blbnout nejřív ukzuje půlku najednou čtvrt pak skače tam jak na diskoteéce newí někdo co stím,?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Listopad 9, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 Moc Tě nepotěšim, ale elektrika k budíkům nebude v cajku, toto ovládá řídící jednotka asi motoru, bude určitě zapsaná chyba, případně zkusit akční členy ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Listopad 9, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 asi bude potreba rozdelat budiky a neco tam pripajet - nekde tu byl navod, ale jak s tim nekteri "podnikaji" tak si ty navody smazaly, aby meli ksefty, zkus prohledat forum v elektrice nebo v instalacnich manualech - ted nevim, jest-li tam mas studenak, nebo se neco prehriva ci je potreba vymenit nejakyho svaba - zkratka elektronicka chybav budikach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.