Petterson Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Tak jsem se konečně odhodlal ukázat svou Fábii. Fabia RS 1.9TDI PD, r.v. 2006, černá metalíza, dovoz Německo plná výbava (včetně šibru), dovezeno 3/1/2010. Mám nalítáno cca 140 000km. Úpravy: - Sportovní stavitelný podvozek SPAX - Vrtané brzdové koutouče Zimmerman - Sportovní brzdové destičky Ferodo Racing - Sportovní vzduchový filtr K&N - Chromové kryty zrcátek Milotec - Přední maska Milotec - Přední znak z OII RS - 5. dveře - vyvařený znak + označení motoru - Autofolie - Kufr propustnost 5%, zadek propustnost 15%, předek propustnost 70% - Originál ALU kola FRS - bílé - 2DIN autorádio JVC + subwoofer JBL + zesilovač JBL - řada GT5 - Vnitřní osvětlení stropu + dveří - LED Diody bílé - Vyměněnné parkovačky LED bílé - Loketní opěrka Možná jsem na něco zapomněl = )) ale to určitě není důležité, budu se snažit to aktualizovat = )) Chystané úpravy: - MaxiDOT - Přední mlhovky ala OII (teď si nejsem jist, ale je to myšleno s tou Cornen funkcí) - Úprava předního nárazníku (podobně jako Dejvi99 = )) - Výměna sedaček - z OII RS - Zadní křídlo Fabia WRC, už mám u lakírníka - Nová kola 17" na novou sezonu (nejspíš černé OZ racing - ALLEGGERITA HLT 4F MATNĚ ČERNÁ, popřípadě ten samý typ Bílé) - Přečalounení dveří do stylu nových sedaček - Výměna repra (přední i zadních - bez plátna) - Chip tuning - nejspíš Jaro 2011 - Zakoupeny podložky Eibach Pro Spacer (předek 15mm, zadek 25mm) - Změna vnitřního podsvícení (budíky, palubka) do bílé Opět jsem určitě na něco zapomněl = )) ale i tak je toho dost a je přede mnou velká porce práce =PP Budu se snažit přidat nějaké foto, i když moc aktuální fotky zrovna nemám = )) 1.7.2010: 21.7.2010: 2.8.2010: 14.8.2010 tónování: 16.8.2010: Z poslednějších fotek Poslední fotky 29.10.2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Vítej v klubu RS Je moc hezká i úpravy se mi líbí ... Hlavně nezapomeň na to, že se mezi sebou řidiči Fabii RS zdraví mávnutím a probliknutím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 vítej mezi náma, hezká fabča tak ať šlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petterson Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 dík kluci = )) jasný, hned jakmile si všímám RSy, tak mávám a blikám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Vypada fesne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petterson Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Pěkná fotka, až na ty poklice, ty se mi nelíbí ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petterson Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Díky :D no já chtěl jen ukázat, že i přes zimu se upravuje = )) trošku úprava nárazníku a masky. A jinak poklice jsem jiný nesehnal protože ty disky mají ty vysoký hrany = (( a na obuťí liťáků už nebyli penízky = ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 nepřemýšlel jsi o sundání těch krytu zrcátek..?jinak hezká černo-ška/ušek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petterson Odesláno Leden 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Mám objednané pravé dlouhé zrcátko - anglická verze. Takže jakmile to budu měnit, tak zrovna vyměním i to levý za nový a kryty budou pryč = )) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Já dával zrcátka do laku komplet spodek nohy i adaptér.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 Něco new..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.