Přejít na obsah

Urbo - Modrá OI combi

Urbo

Doporučené příspěvky

Jo já to taky pořád řešim a pořád to neni podle mejch představ. Já jsem tam volal a nejdřív se tý ženský na telefonu nechtělo, ale pak řikala, že když udu něco chtít, tak to udělaj podle mých představ. Ale teď třeba si kámoš koupil snad za 6 tisíc nebo za kolik celej podvozek TA Technik a má to snad deseticentimetrovej závit, takže si to stočíš uplně jak se ti bude chtít. Sice ta značka neni známá a za tu cenu bych se toho bál, ale už tři lidi mi řekli, že to maj, nebo měli na autě a že s tim nebyl žádnej problém. Tak si řikam, jestli to na příští rok nekoupit a měl bych klid. Za ty peníze to za to stojí i kdyby to měl člověk za 2 roky vyhodit...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

No tak řekl jsem si, že je možná čas na změnu. To auto mě šíleně baví a nejradši bych si ho nechal už na furt :angry: Ale mam pořád nutkání něco na něm dělat a řekl jsem si, že bude možná praktičtější se podívat po něčem trochu novějšim, než jen pořád do auta cpát peníze, který se nikdy nevrátěj.

S dalšim autem nevim no, jsem na vážkách. Doplácim teď ještě nějaký věci mimo, takže uvidim kolik za to auto dostanu a kolik si budu moc připlatit, ale určitě chci něco německýho a nejradši z koncernu. Zatim to vypadá, že nejpravděpodobnější varianta bude VW Jetta TDi MKV. Ale zvažuju i Passata, A3, A4, Golf MKV, samozřejmě Octavii2 a nebo jsem koukal na bmw 1 nebo 3, ale od toho asi upustim. Každopádně ať to bude cokoliv, bude to určitě nafta a nejradši bych už něco s 2.0TDi. Kdybych měl víc, koupil bych si úchyl auto VW Eos a složil ho na nějaký hrozný kola, ale ty jsou pořád tak kolem 360ti nejmíň a to dohromady určitě nedam.

BTW: auto asi nemá smysl prodávat takhle poskládaný. Takže pokud si to nikdo nebude chtít vzít takhle, rozprodam pár věcí a auto pujde do světa jako sériovka ať si s nim každej dělá co chce. To znamená, že budu prodávat věci co mi zbudou. Kola, podvozek, RS interier, podložky.. apod. Kdyby jste měl někdo o něco z toho zájem, tak dejte vědět a třeba se nějak dohodnem :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

No je to tak, že teď mi doma přebejvá jeden trojkovej golf, se kterym minimálně do Vánoc nikdo jezdit nebude. Takže zatim budu drandit tim a nejradši bych si ho nechal na celou zimu a na jaře koupil auto, ale uvidíme, jak to vyjde. Já jak na ty auta pořád koukam, tak chci každej tejden něco jinýho, ale vypadá to, že teď už jsem rozhodnutej :palec: Chtěl bych passata B7 od roku 06 2.0TDi sedan (nebo je to limuzína, ale už nechci combi). Uvidim jak to bude s penězma a jestli se podaří sehnat nějakýho rozumnýho za dobrou cenu, protože už takhle budu muset moře doplácet...

Odkaz ke komentáři

Díky. Hele ty mřížky jsem moc neřešil, ten plast je relativně tvrdej, takže by se to nemělo loupat. Nedával jsem ani plnič, jen jsem to pořádně odmastil nejdřív jarovou vodou a potom technickym benzínem a potom jsem to stříkal autolakem ve spreji. Chce to ale nanášet co nejvíc hodně tenkejch vrstev, jen tak tak aby to překrylo tu poslední, spíš takovej poprašek. Ta barva k tomu líp přilne a nemělo by se to loupat. To mi poradil jeden lakýra a je fakt, že se mi to neoloupalo, ale taky to je na autě jen asi 5 měsíců. Každopádně investice za pár korun a auto prokouklo. Když to bude po zimě osekaný od kamení, tak vyhodíš mřížku, foukneš znova a je jak nová.. :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...