Urbo Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 lepší foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Ta maska v té černé vypadá dobře je to tak trochu změna ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 12, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2009 ta maska je dost dobrá to se mi fakt líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 Ten blatniik fakt nasere, ja sam viim jaky to je.... v zari jde octa do lakovny... Jinak maska dobra, skoro jako moje... hihi a ty svetla taky monstrum!!! :) skoda ze byly jen na vikend... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Urbo Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 Díky. Jako tu masku chvíli necham, ale ty světla museli hned pryč. Bylo na první pohled vidět, že je to fólie a za to by mě čerti zežrali za živa :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 Díky. Jako tu masku chvíli necham, ale ty světla museli hned pryč. Bylo na první pohled vidět, že je to fólie a za to by mě čerti zežrali za živa :)) čerti i čertice ;) ;) ..jinak tohle autí nemá fakt chybu,moc pěkné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 mooc pekna urbo..ty kola nemaji chybu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Urbo Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 cerrtinka: ^_^ to neylo myšlený na tebe samozřejmě :( Burek: dík. Mě se taky líběj ty tvoje. Jednu dobu jsem o nich dost přemejšlel, ale pak z toho nějak sešlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 cerrtinka: ^_^ to neylo myšlený na tebe samozřejmě :( v to doufám hele 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Chválím Ti nádhernou barvu (ta byla vždy můj sen) a nádherné kola jako i celý ïntroš a další věcičky. Moc pěkné ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 krasavice kola jsou luxus ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 Moc pěkné vozítko. Kola super.Sluší jí. Krásné fotky!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Urbo Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 Díky všem. Tady je krátý videjko z dálnice,. http://www.youtube.com/watch?v=8VuLAmfbhtQ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Urbo Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 Tak a tady teda ještě jedno video co jsem stříhal včera pro vw scénu. Taky se tam párkrát objevim, je to ze stejný cesty. http://www.youtube.com/watch?v=gK3TZ6SfHO4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 mě ty videa nejedou,ale to bude určitě chyba na mé straně,mám na prd připojení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 (upraveno) Yeah mothafacka, We fly high - no lie - we know this.... BTW: ten 3kovej golf se mi strasne nelibi... jste z PHY? muj fogi jezdi v G5 R32 Upraveno Srpen 16, 2009 uživatelem konwas design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 Kua co říct krááááááása kola fakt bomba auto také pěkné a decentní :) :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Urbo Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2009 Díky :) Konwas design: Jo We fly high je pecka:)) Jinak většina z nás jez Prahy. Část lidí je odjinud, ale to zakládající jádro je z Prahy. Tak ať se táta někdy přijede ukázat na sraz, myslim, že by všichni čuměli. V R32 jsem se ještě ani nesvezl, ale bral bych jí všema deseti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Urbo Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 Už mam doma ty nižší pružiny na předek, takže hned jak to pujde, jdou na auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 máš ji pěknou :) i pěkný videa a ta písnička je taky cool :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 konečně sem taky zkoukla videa :) moooooc hezký :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 no tak moc pekná octa :) , moc pekné foto a video tiež :) aká to je vlastne farba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Urbo Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Díky díky. Giancarlo: Ta barva je vlastně světle modrá metla, ale spousta lidí o mym autě řekla, že je zelený. Což mi teda nepřijde vůbec. Jinak když jsem kupoval opravnou tužku na lak, tak název laku byl Modrá základní. Jinak jsem teda dal n auto nižší přední pružiny a jsem z toho celkem zklamanej. Zadek je pořád vejš než předek a sedlo si to třeba jen o půl cm, takže celkem vyhozený peníze. Kdyby někdo chtěl pružiny HR -35 na předek, tak je necham za babku. Jsou ještě v záruce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Co rict..je to krasa opravdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Urbo Odesláno Září 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2009 Díky Tak ty péra si trochu sedly, takže už je to celkem podlemejch představ. Až bude chvíle, tak to vyfotim. Jinak včera jsem nechal upravit řídící jednotku od MVoleska, takže v kombinaci Střiky Sprint 764 + Chip to i celkem hezky jede. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Už jsem to asi monžná psal, ale ty kola jsou best off. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mcsolle Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 daj fotku pls ako to vyzera na novych pruzinach. su tvrdsie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Urbo Odesláno Září 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2009 Jojo je to o něco tvrdší. Fotka je tady nahoře první den co jsem je tam nandal. Potom si to trochu sedlo, ale začala mi škrtat poloosa o stabilizátor když jsem vzal nějakej velkej hup, nebo vlnu. Tak jsem dal na každou stranu jeden doraz a zdá se mi, že je to zase o chlup vejš, takže už mi to stojí asi na tlumičích. Ale aspoň vidim, že tohle je asi tak maximální snížení se kterym se dá normálně jezdit, bez toho aby člověk menil stabilizátory za sportovní. Přemejšlel jsem, že bych je vyměnil, ale vyjdou od HR asi na 6 nebo 7 tisíc, takže na to zatim kašlu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mcsolle Odesláno Září 12, 2009 Sdílet Odesláno Září 12, 2009 mna trapi zadok ... to mas aj zadne -50ky nahodene na tej fotke? keby si zadne -50ky nepotreboval daj vediet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Urbo Odesláno Září 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2009 Hele na zadku mam pružiny -35 a sériovej tlumič. Je to nepochopitelný, ale netrápí mě to, tak to tak necham. Možná, že až vyměnim tlumiče za nový, tak se to kousek zvedne, tyhle už maj něco za sebou. Ale je to prdel, když na předku mam -50 pružiny a tlumič stočenej o 40 a přitom je ten zadek níž. Přitom jsou to pružiny přimo na octavii combi s mojí motorizací, ale prostě si to sedne jak chce. Řešil jsem to s několika lidma a jeden mi třeba řekl, že měli dvě uplně stejný O1 se stejnym motorem a stejnym rokem výroby a na jedný si ty péra sedly špatně, tak je dali na tu druhou a tam to bylo v pohodě. Asi nějaká magie Jinak jsem volal do HP sporting a tam ti udělaj pružiny defakto jaký budeš chtít a cena je cca 1000Kč za jednu + DPH. Akorát se na to čeká asi 5 tejdnů, protože nemaj svojí pérárnu, takže to nakreslej a nechaj si to udělat někde jinde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.