Přejít na obsah

Urbo - Modrá OI combi

Urbo

Doporučené příspěvky

Díky :)

Konwas design: Jo We fly high je pecka:)) Jinak většina z nás jez Prahy. Část lidí je odjinud, ale to zakládající jádro je z Prahy. Tak ať se táta někdy přijede ukázat na sraz, myslim, že by všichni čuměli. V R32 jsem se ještě ani nesvezl, ale bral bych jí všema deseti.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Díky díky.

Giancarlo: Ta barva je vlastně světle modrá metla, ale spousta lidí o mym autě řekla, že je zelený. Což mi teda nepřijde vůbec. Jinak když jsem kupoval opravnou tužku na lak, tak název laku byl Modrá základní.

Jinak jsem teda dal n auto nižší přední pružiny a jsem z toho celkem zklamanej. Zadek je pořád vejš než předek a sedlo si to třeba jen o půl cm, takže celkem vyhozený peníze. Kdyby někdo chtěl pružiny HR -35 na předek, tak je necham za babku. Jsou ještě v záruce...

post-647-1251906506_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jojo je to o něco tvrdší. Fotka je tady nahoře první den co jsem je tam nandal. Potom si to trochu sedlo, ale začala mi škrtat poloosa o stabilizátor když jsem vzal nějakej velkej hup, nebo vlnu. Tak jsem dal na každou stranu jeden doraz a zdá se mi, že je to zase o chlup vejš, takže už mi to stojí asi na tlumičích. Ale aspoň vidim, že tohle je asi tak maximální snížení se kterym se dá normálně jezdit, bez toho aby člověk menil stabilizátory za sportovní. Přemejšlel jsem, že bych je vyměnil, ale vyjdou od HR asi na 6 nebo 7 tisíc, takže na to zatim kašlu...

Odkaz ke komentáři

Hele na zadku mam pružiny -35 a sériovej tlumič. Je to nepochopitelný, ale netrápí mě to, tak to tak necham. Možná, že až vyměnim tlumiče za nový, tak se to kousek zvedne, tyhle už maj něco za sebou. Ale je to prdel, když na předku mam -50 pružiny a tlumič stočenej o 40 a přitom je ten zadek níž. Přitom jsou to pružiny přimo na octavii combi s mojí motorizací, ale prostě si to sedne jak chce. Řešil jsem to s několika lidma a jeden mi třeba řekl, že měli dvě uplně stejný O1 se stejnym motorem a stejnym rokem výroby a na jedný si ty péra sedly špatně, tak je dali na tu druhou a tam to bylo v pohodě. Asi nějaká magie :lol: Jinak jsem volal do HP sporting a tam ti udělaj pružiny defakto jaký budeš chtít a cena je cca 1000Kč za jednu + DPH. Akorát se na to čeká asi 5 tejdnů, protože nemaj svojí pérárnu, takže to nakreslej a nechaj si to udělat někde jinde...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...