Přejít na obsah

Posledni sance na TDI PD


Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Tak Family je především náplast pro klienty, kteří zrovna teď poptávají Octu s naftovým motorem 1,6 TDi. Háček je právě v tom, že škodovce právě tyto motory chybí a nejsou schopni je dodat. Proto na chvíli naskočila zpět jednadevítka...ale co si budem povídat.....už ani ty 1,9 nejsou...takže když to shrnu, tak nemám dohromady co prodávat :huh: ...je to vážně v prdeli. Strašně moc poptávek. Škodovka vydala restrikce na motory 1,2 TSi, 1,6 TDi, převodovky DSG, parkovací sensory atd... dále pak je třeba počítat s opožděnou výrobou modelů Yeti a Superb Combi.

Odkaz ke komentáři
Tak Family je především náplast pro klienty, kteří zrovna teď poptávají Octu s naftovým motorem 1,6 TDi. Háček je právě v tom, že škodovce právě tyto motory chybí a nejsou schopni je dodat. Proto na chvíli naskočila zpět jednadevítka...ale co si budem povídat.....už ani ty 1,9 nejsou...takže když to shrnu, tak nemám dohromady co prodávat :lool: ...je to vážně v prdeli. Strašně moc poptávek. Škodovka vydala restrikce na motory 1,2 TSi, 1,6 TDi, převodovky DSG, parkovací sensory atd... dále pak je třeba počítat s opožděnou výrobou modelů Yeti a Superb Combi.

A to nejsou schopní s tím něco udělat?? Furt se říká krize, klesající prodeje a pak si ani nekoupíš auto když na to máš lowe?!

Odkaz ke komentáři

Bohužel Michale, ale zadupali si to soudruzi v MB sami. Nepodepsali subdodavatelům žádný roční odběr dílů, tím pádem nikdo z nich jim teď nebude vyrábět tolik kusů jak by teď Škodovka potřebovala. Někteří z nich se právě na tomto vyškolilo už minulý rok a museli propouštět nebo zkrachovali. Takže teď se kvůli Škodovce bez papíru rozhodně nikdo nepřetrhne.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 5 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...