lala Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Chtěl bych nastříkat spodky nárazníků do jedné barvy(capucino) a zajímala by mně demontáž.Zda musím sundat celé nárazníky a nebo je na to nějaká finta.Prosím o radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 (upraveno) nikdy jsem to nedělal ale bežně se ten nárazník dá koupit bez těch spodků takže předpokládám že to musí jít v klidu sundat. Podle mě to držej ty šroubky zespoda možná i z podběhů a pak je to tam zacvaklí :lool: hoď pak foto jak to bude vypadat Upraveno Listopad 6, 2010 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lala Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Já vím,že je to nacvaklé,ale v servise říkají, že musí jít nárazník dolů.Chtěl jsem vědět zda to někdo nesundával přímo z auta. Jinak máš velice pěkné auto.Moje krevní skupina.Co ještě planuješ za úpravy? dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 zkus se schvalne mrknout nekde na VW-club, treba Passat B5 ma myslim uplne to samy a taky se to lakuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.