Guest vaginman Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Ahoj . . . chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti se změnou barvy v interieru . . . skoro všechno mám vyřešeno buď koženkou nebo stříkáním . . . všechno v poho ale newím co se šedivými gumami kolem dveří . . . nastříkat?? vyměnit?? prodává se v metráži?? vůbec nevím . . . poraďte . . . díky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 kup si origo pirelky okolo dveří, cena cca 600 za kus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest vaginman Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 a kde to seženu?? jinak dík :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Smazal jsem ti stejny prispevek v sekci O II... Podle mne si to chtel dat do O I ju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest vaginman Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Smazal jsem ti stejny prispevek v sekci O II... Podle mne si to chtel dat do O I ju... :) přesně tak dík :-) edit: pls necituj prispevky ktere jsou primo nad tebou ju... je to zbytecne... p2p 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Občas se dají ty těsnění sehnat tady nebo na SH v bazaru za lepší cenu. Já je taky kupoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 bazary nebo aukra a nebo škodovka a nový origo díl :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Tiez pomaly pripravujem vymenu interieru zo sivej na cierny, no mam otazocku. je stresny tapacir na O1 predface sedan v ciernej farbe? lebo zatial som sa stretol iba so sivym. pripadne da sa tapacir z combi upravit do sedanu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 myslíš stropnici? pokud ano, tak je - má ho octavia RS (černý) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.