TomXP Odesláno Listopad 9, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 Čauves. Asi mě budete kamenovat, ale ..no...kde najdu chcípací klapku ? Je přímo součásti EGR ? Ta velká placka uprostřed ? Nebo kdéé ? Vag mi háže chybu "19561 - prepinaci ventil klapky saciho porubi (239): preruseni nebo zkrat na kostru" a motor se při vypnutí otřese jak po slivovici. Dřív to bylo v pohodě, chcípal jak u benzínu. Děkuji předem :-) Jó a hezkej den vinšuju.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Jo ta klapka je součástí EGR ventilu...pokud ti to začalo takhle cukat při chcípání, tak přestala klapka fungovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Budeš mít přerušený kabel k ovládání tý klapky je to běžná věc je to přímo pod tou "plackou" jsou tam malý kabílky které jsou ještě v husím krku prohlídni to pořádně uvidíš sám že kabílky budou v pr.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Beztak je k hovnu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomXP Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Budeš mít přerušený kabel k ovládání tý klapky je to běžná věc je to přímo pod tou "plackou" jsou tam malý kabílky které jsou ještě v husím krku prohlídni to pořádně uvidíš sám že kabílky budou v pr.. Super, mrknu ! Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomXP Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 Tak to vypadá asi přímo na ten ventil :-( Ale co mi je divný tak trochu, jsem odpojil konektor a změřil napětí, v klidu tam je 0V a při nastartování 12V. Při vypnutí motoru zase 0V. Nemělo by to být naopak ? Jestli chápu dobře tak v klidu je zavřená a tedy bych neměl vůbec nastartovat s tím odpojeným konektorem :-o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomXP Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 Sem tele...jsem měřil jinej ventil....už jsem objevil ten pravej...jsem musel sundat dekl motoru, samozřejmě přerušenej drát, chcípá super. Vyřešeno díky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ricfra Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 Čus, mám dotaz, když vypnu motor tak mě ta klapka jakoby bouchne. Je to normální, nebo se něco děje :( ?Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.