Michal Horáček Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Ahoj kluci,chci poprosti o radu. Octavia TDI. Někdy před rokem mi začal občas vypadavat plyn,ze se to stalo jednou za měsíc na třeba 3 vteřiny. Ted už to děla pravidelně jednou za den a trvá to třeba někdy až extremních 5 min. Bud nereaguje v té době vůbec anebo jen lehce vyhoupne otačky,ale hned spadnou zpět na volnoběžné. V závadach VAG bylo : 1)vadný pedál plynu 2)nízké napětí na svorce (na které se nepiše) Plyn jsem vyměnil,je to pořád stejne,na Vagu jsem zatim nebyl. Ale co znamena to nizke napětí na svorce?Na ktere ale? V servise mi rekl mechanik,ze u OII někdy oxiduje v urcitych mistech elektrika nebo prý možná přiskřiplý kabel.Kde to hledat?Poradi prosim nekdo?Mate zkusenost?Dekuju... Nechapu jen,jak to může třeba až 200km fungovat bez zavady a potom to třeba blbne několik minut. A následně druhy den to zase třeba funguje jako by nic. Prosím o radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 odkud jsi ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal Horáček Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 odkud jsi ??? Ostrava,koukám že ty z Ustecka... mohl bych třeba poslat kody zavad z VAGu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 zkus uzivatele Cosby (Stramberk) nebo Vasa (Prostejov) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rendaf1 Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Jak dopadla oprava? Je to dávno ale mám nyní stejný problém. Neví někdo? Už mi měnily pedál a dopravily nějaký drát ve svazku, po 14 dnech stejné. Pokud to někdo řešil a vyřešil prosím o info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VYKOUPIL Odesláno Říjen 21, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2018 Ahoj všichni, jak dopadla oprava ?, čím to bylo způsobené, mám naprosto stejný problém. Pokud někdo ví tak prosím poraďte. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.