Machy Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 (upraveno) V blízké době si budu objednávat potahy od MADu. Potřeboval bych poradit jak vyndat sedadla z Octy? Popřípadě má je už někdo ( vaše zkušenosti ) ? Jinak mají nové stránky,momentálně jsou ještě z části ve výstavbě...ZDE Upraveno Červenec 10, 2009 uživatelem Machy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Stacilo pozriet do navodov/instalacnych manualov : demontaz interieru Nezamknem to tu, aby sme mali temu o potahoch MAD, ktore su mimoriadne kvalitne. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Tady máš podrobný návod jak demontovat sedačky z Octavie: http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/vymenaSedacek.htm :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 (upraveno) Stacilo pozriet do navodov/instalacnych manualov : demontaz interieru Nezamknem to tu, aby sme mali temu o potahoch MAD, ktore su mimoriadne kvalitne. :P tomuto sa hovorí profesionálna deformácia :P . už aj tu si mod :P ok, už sekám dobrotu :P Upraveno Červenec 10, 2009 uživatelem Laci L&K To vies... :-D Ale ziadne OT, Ok? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 tak mi pošlou vzorkovník :-) tak jsem zvědav :-) mám potrhaný sedačky tak dobrý,co mě překvapilo tak na ty nejdražší potahy dávají záruku 10let :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 Škodík: když ti stihne dojít do grilovačky tak ho vezmi s sebou ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 jj,to nebude problém,vemu. Volal jsem tam. Mají přesměrovaný telefon rovnou do fabriky. S příjemnou slečnou jsem se bavil o cenách abych věděl,to totiž zajímá každého a hlavně myslím,že u vzorníku není ceník,jelikož si každý poskládá potahy jak chce.Tak nejlevnější na Oct. kolem 2t a nejdražší kolem 10t ,ale stím že je to kombinace alcantary a kůže se zárukou 10let B) na což jsem čuměl jak puk u potahu jsem se stím ještě nesetkal,tak uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 Jo jsme na to zvědavej. Koukal jsem na ně u Jofreeho v autě a vypadají fakt super. Dokonce si porád pohrávám s myšlenkou že bych tu kombinaci kůže/alcantara ozkoušel. no uvidíme. Nakonec možná jen "obyč" látkový... Ceny jsem trochu tucha měl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Machy Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 Taky jsem měl možnost vidět v Octě MADy kombinace alcantara/kůže (cena 9 tis a nějaké drobné).Ale fakt mazec. Vzorky už mám doma.A někdy do 3 týdnů bude mít bratr objednané potahy doma a budeme ja loudovat do jeho GolfaV. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alegro Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Za ty prachy se daj sehnat už hodně pěkný komplet sesle. Za potahy dávat 9 000..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pirate tdi Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 POTAHY MAD MOZEM LEN DOPORUCIT. MAM ICH UZ ASI DVA ROKY MATERIAL RS DESIGN BLACK , NAHODIT ICH TO DA TROCHA PRACU ALE SEDIA PERFEKTNE A MALO KTO VIE ZE SU TO LEN POTAHY KAZDY MYSLI ZE ICH MAM PRECALUNENE.mimochodom Mad k potahom pribali montazne DVD o to m ako tie potahy namontovat co rozmontovat....sedacku po sedacke. Je to fotene mobilom a dost svietilo slnko tak sa ospravedlnujem vopred /tie loga su pekne farebne v skutocnosti ale slnko to daako skresluje/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 taky jsem myslel,že máš přečalouněné sedačky,jen dotaz udělají i jiné logo? jak tam máš to V? Nevíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pirate tdi Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Logo ti urobia aj ine. Maju ich na vyber kopec, mne poslala pani mailom a ja som si vybral, dokonca farbu nite obsitia /vstep/ si mozes vybrat ja by som uz teraz odstupom casu volil asi cervenu bolo by to krajsie. Mimochodom jeden sedak sa mi zacal zmolkaviet po roku. Poslal som to ako reklamaciu a za 4 dni mi bol potah presity poslany nazad, takze nielen potahy su kvalitne ale ja ta 5rocna zaruka neni len reklamny tah. Ja som spokojny ako s potahmi, tak aj s pristupom zamestnancov firmy ked som ziadal o reklamaciu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 taky mam potahy od MADu v aute. po roce pouzivani (15 tis km) vypadaji parad jako nove. opravdu se to za tu cenu vyplati. jsou kvalitni a hezky. spostu lidi se me ptalo jestli jsem nechal precalounit sedacky nebo jeestli je to potah... akorat ta montaz je trochu porod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Taky mohu doporučit, v mém autě jsou už 7 let a prali se dvakrát, super stav. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Zdravíčko Všem, nechci zakládat nové téma, takže se zde tážu jak jste objednávali potahy od MADU. Napsal jsem mail, s požadavkem o vzorkovník a také na kolik by mě vyšli potahy na mé sedačky. Chtěl jsem RS potahy, bez kůže. Přední sedadla: Obě výškově stavitelné, Obě nastavení páteře, Obě zadní kapsičku. Obě opěrky hlavy Zadní sedadla: Půlené sedadla, Opěrka s úložným prostorem, Obě opěrky hlavy. došla mi odpoveď: PRODUKTOVY KATALOG JE V ELEKTRONICKEJ PODOBE NA WWW.AUTOPOTAHY.SK máme nasledovné cenové skupiny autopoťahov. 0 skupina : 3284,- ck DECENT BLACK 10,11,07,DECENT RED 05,06,08,DECENT CAMEL 04,06,BAMBO ANTRACIT 02,03,PIANO BLACK 07,08, 1 skupina : 3998-, ck CLASSIC COLLECTION S AUTOTEXTIL OKRAJOM BLACK, FASHION, FASHION NIMBUS 1A skupina : 4855,- ck CLASSIC COLLECTION S AUTOTEXTIL OKRAJOM ANTRACIT, CAMEL, ACHAT, NIMBUS 2 skupina : 5141,- ck RS DESIGN COLLECTION S AUTOTEXTIL OKRAJOM BLACK, FASHION, FASHION NIMBUS ( AJ SUPERB ANTRACIT , SUPERB BLUE ) 2A skupina : 5569,- ck RS DESIGN COLLECTION S AUTOTEXTIL OKRAJOM ANTRACIT, NIMBUS, ACHAT, CAMEL ( AJ SUPERB ANTRACIT, SUPERB BLUE ) 3 skupina : 7997,- ck CLASSIC COLLECTION S LEATHER LOOK OKRAJOM 4 skupina : 8854,- ck RS DESIGN COLLECTION S LEATHER LOOK OKRAJOM 5 skupina : 9425,- ck DYNAMIC COLLECTION 6 skupina : 11995,- ck ALCANTARA PERFO S LEATHER LOOK OKRAJOM 7 skupina : 13280,- ck ALCANTARA IL S LEATHER LOOK OKRAJOM ceny sú uvádzané s DPH pre 5 miestne vozidlá Ale jakou mám jistotu že bude potah také na opěrku v zadní sedačce s úložným prostorem? Dále připravené na obě sedačky, které jsou výškově stavitelné, s páteří a také s zadními kapsičkami? Jak tato objednávka probíhá? Děkuji za Vaše odpovědi, nerad bych měl něco, co by mi bylo potom na nic Dle Vás kteří máte zkušenosti, jaká bude asi cena? Dík :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 já sem je objednával přímo v autosalonu škoda a nadiktoval jsem si vše. Teda spíš se ptali oni, co vše za opěrky, loketky, bederky mám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.