PLUSH Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 Jak na vymenu chladici kapaliny? Pripadny postup. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghostrider Odesláno Listopad 14, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 Pouzit G12-ku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xxhans Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 Dobrý den také se chystám na výměnu kapaliny, nemá někdo tušení jaké množství je potřeba? Motor 1.8 20V turbo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 Bude stačit 3litry kapaliny G13 a zbytek voda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xxhans Odesláno Říjen 18, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2013 Zvládnu to jako středně zručný člověk doma? Potřebuju nějaký spešl nářadí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 (upraveno) Zeptám se tady. Poslední dobou (se snižující se teplotou) se mi vždy, když auto stojí třeba dva dny, rozbliká po startu kontrolka chladící kapaliny. Když hned vypnu a zapnu motor, tak se rozsvítí znova, ale když to udělám třeba po 3 minutách, tak se už neobjeví. Hladina je v pořádku, kapalina byla měněna cca před rokem. Čím to může být? Díky za tipy. Edit: pardon, už jsem si to našel - šroubovák nebo kartáček a očistit elektrody... Upraveno Listopad 18, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Čidlo na nádobce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladews Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Ahojte mám taky problém s kapalinou. Včera se mi poprvé rozsvítila kontrolka kapaliny. dolil jsem litr ojel cca 20km tam+ 20km zpět a na druhý den znovu svítila zase jsem dolil litr ujel do samé a začalo to hulákat hnedka jak jsem dojel k domu. cca před 14 dny jsem měnil obyč vodu co tam byla za fridex (ředěný). Do té doby bylo všechno v pohodě. Nenapadá vás něco? Snad to není těsnění pod hlavou nebo mě m...e. Jo a když se rozsvítí kontrolka, tak ta nádobka není úplně prázdná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 U mě opravdu stačil jen šroubovák a trochu "ošmrdlat" elektrody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Mě praskla hadice pod váhou vzduchu a byla tam dírka .. tak sem jí ustřihl a nasadil a auto opět jezdí dál :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.