Guest zila23 Odesláno Listopad 20, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 Ahoj nevite kde by mohla být chyba když mi dignostika vyhodila tuhle hlášku: centrální řídící jednotka systému komfortu - blokováno/bez napětí. Za odpovědi předem děkuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 20, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 No co asi.... ze jednotka komfortu je bez napeti.... 1 zkontroluj poistky 2 podivej se jestli jednotka komfotu a konektor neni zoxidovany 3 projdi kabelaz... 4 jestli cekka te asi jeji vymena... PS nebo to dej radeji nekomu kdo tomu hovy... s kama jsi??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest zila23 Odesláno Listopad 20, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 Děkuji. Jo asi to budu muset někomu předat,.Jsem z pardubic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 20, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 zkus vymazat závadu,potom odpojit na chvíli baterku,potom zapojit a načíst znova. Ona kdyby byla bez napětí,tak ji nenačteš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 20, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 Joooo to mne nenapadlo ze bez napeti ji nenactes... :) jsu trubka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.