davi Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Nikde sem to tu nenašel, zajímalo by mě proč pravé zrcátko (u spolujezdce) je malé? Nijak mi to nevadí, sem na to zvyklej z G4 tam nebylo velke potřeba, ale okta je delší a velké by se hodilo. Např. táta ma O1 (ale kombi) rv.2002 a má obě velké, kolega ma taky rv.2002 (krátkou) a to spolujezdcovo má malé, já mam rv.2001 kratkou. Rozhodně by to i líp vypadalo s velkejma ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Podivný pokus o šetření VW, nakonec uznali, že zrcátko není zrovna věc na které by se mělo šetřil a začli dělat zase obě velké. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davi Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Podivný pokus o šetření VW, nakonec uznali, že zrcátko není zrovna věc na které by se mělo šetřil a začli dělat zase obě velké. Dík za vysvětlení, mám v plánu to překopat na velký určo to bude vypadat líp i víc poslouží to velké. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 a ja bych chtel i leve male, jelikož je zbitečne velke :P podle mne udelaly dobre s tim malim pravym (hlave gdyž se protahuju mezy parkovanyma autama a uzkyma uličkama) a gdyž se spravne nastavy tak je v nem videt uplne dobre :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 Podle mně se jim to nepovedlo to malé zrcátko. Já ho mám osobně taky a je to naprd. a auto neni symetrické, časem ho chci měnit za velké. Pdívejte se na nové octavie, jaké mají zrcátka, přijdou mně už skoro zbytečně velké, ale je v nich dobře vidět. Akorát nevýhoda při vjíždění do užších míst. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davi Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Podle mně se jim to nepovedlo to malé zrcátko. Já ho mám osobně taky a je to naprd. a auto neni symetrické, časem ho chci měnit za velké.Pdívejte se na nové octavie, jaké mají zrcátka, přijdou mně už skoro zbytečně velké, ale je v nich dobře vidět. Akorát nevýhoda při vjíždění do užších míst. Jojo, mam stejnej názor, a mám rád simetrii takže určo předělám. U nových oktávek jsou už přehnaně velký, až se mi to nelíbí. Ale Dycky se najde nejakej super pilot co mi zrcátko odře, a na bejvalým aute totálně rozsračkuje při nepochopitelným uhýbání na silnici.. kde se s přehledem vejdou vedle sebe tři auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.