i.n.s.o.m.n.i.a Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Zdravím, obracím se na vás s dotazem na výrobek od ellri pod katalogovým číslem 0366.Jedná se o čiré kryty předních světel na škodu octavii 1.Jak známo, předfaceliftová verze (tj do roku 2001) měla přední světla o něco užší a hlavně jejich skla nebyly čiré(kromě modelu laurin a klement).Především mě tedy zajímá, jestli jsou tyhle kryty světel skutečně vhodné pro vůz škoda Octavia r.v. 2000 (předfacelift).A zejména, jestli jsou použitelné pro plnohodnotný provoz, z důvodu jiného rozptylu světel přes čirý kryt.Bojím se, aby zůstala zachována svítivost světel a nebylo to jen ,,pro parádu´´.Děkuji mnohokrát za objasnění:D).. http://www.ellri.cz/e_fram2.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 nebude ti to svítit... respektive bude..ale uplne na p..u!!! vykreslení na rozložení světla je na tom skle... u face ja na parabole..proto daly čiré sklo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
i.n.s.o.m.n.i.a Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Přesně to jsem si myslel!díky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Přesně jak píše VSemi, takže nebrat a nebo pokud chceš čirá světla, tak pořídit světla z LaK, ty mají jako facelift vykreslení na parabole :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
i.n.s.o.m.n.i.a Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 No LaK bych rád, jenže ty jsou dost nedostupný..a do přestavby na facelift se mi 2x nechce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Tady najdeš jak světla, tak i blinkry LaK (není to sice origo, je to od výrobce DEPO), za dost dobrý peníze. Zkušenosti s nima nemám, ale několik lidí tady z fóra je má, tak by ti mohli poreferovat, jak jsou s nima spokojení :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
i.n.s.o.m.n.i.a Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Jj, díky..OBcka znám, na tyhle světla už jsem koukal..jen se mi do toho nechtělo dávat třiapůl, takže tou nedostupností jsem myslel vrakoviště a bazary :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 To máš pravdu, na vrakovištích nebo bazarech jsou světla LaK opravdu nesehnatelné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
i.n.s.o.m.n.i.a Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Právě..tak uvidím, no..zatim jsou potřeba důležitější věci :D ..tak třeba časem pořídím ty z OBček..každopádně díky za radu! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_98_...z_leve-503ps009 2800 Kč za obě... s tím, že známý je teď kupoval přes aukro a cena byla někde kolem 1600 Kč za obě - a výsledek ? Nádhera ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Na tom Aukru, kde je jedno světlo za 1400,- od www.obautodily.cz ? Za 1600,- obě bych teda bral všema deseti, protože se mi moc líbí, viděl jsem to nedávno v reálu na tmavěmodré metalíze a je to super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 ja mam DEPA uz vic jak rok a zatim spokojenost. za ty penize... kdyz se regnete na CC dilech, tak mate jeste 10% ceny dolu, takze cenovka je potom paradni a sviti to o poznani lip :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Taky mám DEPO. Hella to není,ale když člověk nehledá zbytečný mouchy tak jsou v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 až budu s kámošem mluvit, zeptám se, kde je sehnal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Tady se podívej na fotky jak to nesvítí, když dáš čirré skla na normální světla: http://skodaoctavia.cz/clanek/cira-svetla-...ani-na-facelift Jinak mám dva roky Depo a v poho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bredii Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Zdarec, kde se daj sehnat čiré kryty světel pro facelift? Mam L&K a ty plasty už jsou v dosti hrozném stavu, hledal jsem všude možně po netu a bud nemaj nebo jen pravou stranu Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.