zdenda2.0 Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Zdravím. Octavii mám asi 3 měsíce (2.0 kombi r.v 2000) a naprostá spokojenost. Už při nákupu svítila kontrolka opotřebení brzd. Když jsem přezouval na zimáky všiml jsem si, že konektor na čidlo je jen na levé straně - tedy u řidče... má to tak být? Tedy má tam být jen jedno? Jinak to že to svítí je zapříčiněno tím, že jsou tam namontovaný destičky bez čidla, který jsou teda úplně nový (tloušťka přes centimetr). Takže jsem ten konektor aspoň zabalil aby tam nešel bordel a při další výměně destiček kupím ty s čidlem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Zatial to preklemuj, aby to zbytocne nesvietilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 A jak to mám spojit? s čím? moc to nechápu... Jsou tam destičky bez čidla... mě ta kontrolka že je rozsvícená moc nevadí... jenby mě zajímalo, jestli je na OI čidlo jen na levé straně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Jo, jo, jen přední levé kolo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 (upraveno) Jak píše McDrapi je jen na levé straně a já jen doplním, že olisoft myslel propojit ty dva kontakty v konektoru a tím pádem ti to přestane svítit ... Upraveno Listopad 26, 2010 uživatelem Alessi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.