Přejít na obsah

Sviti kontrolka opotrebeni desticek

kenny_fx

Doporučené příspěvky

podle me jest-li nemas nekde prerusenej drat..nebo jak to nasazoval zpet, zda-li to neni nejak spatne ( myslim drat ci konektor). ja jsem myslel, ze kontrolku nemam, tak jsou koupil desticky bez pridani kontrolky, taky me to porad svitila, az pak jsem prisel, ze jsem mel koupit desticky, ktere jdou pripichnout na kontrolku, tad mam ty dratky spojeny izolepou a zatim nic nesviti, priste musim kupit desticky na "kontrolku" :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
Zdar chlapi,

kamos mi vymenil lozisko a od te doby mi na palibnim pc sviti opotrebeni desticek, pritom jsou desticky OK. Nevi jak to ma vymazat. Poradite nekdo?

Predem diky

Podle mě jsou možný příčiny dvě. Jedna už výše zmíněná a tou je přerušeny kabel k čidlu. Druhá je že jakmile se jednou kontrolka rozsvítí, zhasneš ji až vagem(možná existuje fígl,zkušenější nechť mě opraví).Takže stačílo aby byl otočeny klíček zároveň s odpojeným čidlem... Já když byl 1.nulovat interval i s deskama, stalo mě to ve škodovce 50,-kč. Lepší radu než servis škodovky na vynulování intervalu Ti asi nedám... :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...