Guest Dafca Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Zdravím, tak mám problém s 1,9TDI 96Kw combi a najeto 180 000km. Nemohu si na tento vůz stěžovat, maximální spokojenost. Ale při teplotě pod nulou se mi stává, že šlápnu na spojku a zůstane mi spadlá dole párkrát s pedálem zahýbu na horu a dolu a šlape jak hodinky. Dostal jsem typ od kamaráda: ať vyměním brzdovou kapalinu. Musím říct, že jsem koukal co všechno vyteklo (byl to humus). Nemáte někdo nějakou radu nebo návod na výměnu hlavního spojkového válce? To je to jediné co mě napadá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neo Moucha Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 ahoj, měl jsem stejný problém loni v zimě, ale po výměně brzdové kapaliny, respektive hlavně v okruhu spojky, kde na to předchozí majitel zřejmě kašlal (nebo spíš jeho servis), vše ok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lukas1 Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Výměna brzdové kapaliny každé 2 roky, specifikace DOT4! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Dafca Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Ahoj, mám dotaz a žádost o radu... Celé léto se mi jezdilo krásně, teď nastaly první mrazy a já mám opět spojku na zemi... Proběhla výměna hl. spojkového válce, kapaliny... Nemáte někdo nějaký nápad????? OCT 1,9 TDI 96Kw, 6st. převodovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.