Přejít na obsah

Servis Octavie po 10 letech

Guest Mišel

Doporučené příspěvky

Proč ne? Ty směsi jsou ze stejných složek, jen se liší vzájmenými poměry...a to ještě armádní munice leží ve skladech s kontrolovanou teplotou a vlhkostí, což se o pyropatronách v autě, co půl roku stojí na slunci a čtvrt na mrazu, zdaleka říct nedá.

Už jsem se lekl, že Ti nikdo ještě neřekl, že mimo autorizované servisy se dají věci zařídit zcela jistě levněji a pravděpodobně lépe :-)

Já osobně se kloním k tomu vyměnit je dle doporučení, pokud si auto hodláš dalších pár let ponechat a je to s účtováním tak jak píšeš.

to víš, že se nejdná o stejnou chemii. Do bagů i pásů je něco jiného než do munice.

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

No hoši, docela si zahráváte, když máte v autě tak staré airbagy. Já osobně bych sice taky řekl, že na výměnu airbagů je vždycky čas a neumím určit nějakou lhůtu, ale kvůli tomu jezdím každý rok na servisní kontrolu a opravdu, airbagy se mění po 15ti letech. A kdo si je nemění, ten hodně riskuje. Já raději dám nějakou tu kačku z kapsy, hlavně když jde o bezpečnost.

Odkaz ke komentáři

Ja boural ve 14 let stare felicii a vse fungovalo jak melo. Ono u Felicie se psala vymena po 8 letech, jenze by to vzhledem k cene noveho bagu nikdo nedelal, pak se prodlouzila doba na 15 let.

U dnesnich vozu uz se tuplem menit nebudou pri poctu a cene to za onech 15 let bude prekracovat jejich porizovaci cenu. Jinak ta latka je opravdu pevna problem vidim v patrone...

Odkaz ke komentáři
ja jsem to auto servisoval v autosalonu hned z nekolika duvodu - vyhoda pri prodeji dale jsem svoje auto servisoval a uctoval si veci na moji sluzebni oktavku a potom z duvodu garancky coz se me sakra vyplatilo pri vymene blatniku a celych zadnich vrat od rzi.. penez jsem takto usetril jiz spoustu. navic tam mam kamarada ktery mi udelal dost veci bokem a protoze je moje auto ted v max. poradku chci jeste vymenit techto par veci - auto je me hobby

tak jak rika Peta.. auto je mazlik moje hobby, proto do nej cpu penize a neuraz se vsemi, ale vsem takovym lepicum jako jsi ty bych zprerazel ruce, protoze akorad podporujes necestny obchod jaky muzeme videt v bazarech. a k me oktavce - facelift to je z vyroby. moc se v oktach nevyznas.. face se delal od zari 2000 ja mam auto predjeziskovsky- 22.12.2000. plyn je obrovska vyhoda kdyz jezdis za 1,20 na km. alespon pro me a vubec, nema smysl se o mym autu bavit. kdyz jen vis jak vypadaji puzzle auta, tezko ti muzu vysvetlit jak vypada udrzovany nebourany auto.

Nečestnost v bazarech Ti vadí,ale firmu škubeš jak se dá co?

Tak tomu se musím jenom smát a myslet si o Tobě své. :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...