TomasB Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Proč ne? Ty směsi jsou ze stejných složek, jen se liší vzájmenými poměry...a to ještě armádní munice leží ve skladech s kontrolovanou teplotou a vlhkostí, což se o pyropatronách v autě, co půl roku stojí na slunci a čtvrt na mrazu, zdaleka říct nedá. Už jsem se lekl, že Ti nikdo ještě neřekl, že mimo autorizované servisy se dají věci zařídit zcela jistě levněji a pravděpodobně lépe :-) Já osobně se kloním k tomu vyměnit je dle doporučení, pokud si auto hodláš dalších pár let ponechat a je to s účtováním tak jak píšeš. to víš, že se nejdná o stejnou chemii. Do bagů i pásů je něco jiného než do munice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arnost6 Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 No hoši, docela si zahráváte, když máte v autě tak staré airbagy. Já osobně bych sice taky řekl, že na výměnu airbagů je vždycky čas a neumím určit nějakou lhůtu, ale kvůli tomu jezdím každý rok na servisní kontrolu a opravdu, airbagy se mění po 15ti letech. A kdo si je nemění, ten hodně riskuje. Já raději dám nějakou tu kačku z kapsy, hlavně když jde o bezpečnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajklGT Odesláno Červen 25, 2011 Sdílet Odesláno Červen 25, 2011 Ja boural ve 14 let stare felicii a vse fungovalo jak melo. Ono u Felicie se psala vymena po 8 letech, jenze by to vzhledem k cene noveho bagu nikdo nedelal, pak se prodlouzila doba na 15 let. U dnesnich vozu uz se tuplem menit nebudou pri poctu a cene to za onech 15 let bude prekracovat jejich porizovaci cenu. Jinak ta latka je opravdu pevna problem vidim v patrone... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 ja jsem to auto servisoval v autosalonu hned z nekolika duvodu - vyhoda pri prodeji dale jsem svoje auto servisoval a uctoval si veci na moji sluzebni oktavku a potom z duvodu garancky coz se me sakra vyplatilo pri vymene blatniku a celych zadnich vrat od rzi.. penez jsem takto usetril jiz spoustu. navic tam mam kamarada ktery mi udelal dost veci bokem a protoze je moje auto ted v max. poradku chci jeste vymenit techto par veci - auto je me hobby tak jak rika Peta.. auto je mazlik moje hobby, proto do nej cpu penize a neuraz se vsemi, ale vsem takovym lepicum jako jsi ty bych zprerazel ruce, protoze akorad podporujes necestny obchod jaky muzeme videt v bazarech. a k me oktavce - facelift to je z vyroby. moc se v oktach nevyznas.. face se delal od zari 2000 ja mam auto predjeziskovsky- 22.12.2000. plyn je obrovska vyhoda kdyz jezdis za 1,20 na km. alespon pro me a vubec, nema smysl se o mym autu bavit. kdyz jen vis jak vypadaji puzzle auta, tezko ti muzu vysvetlit jak vypada udrzovany nebourany auto. Nečestnost v bazarech Ti vadí,ale firmu škubeš jak se dá co? Tak tomu se musím jenom smát a myslet si o Tobě své. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 pane Mikl, jsem rád, že Vás poznávám, Míro Dušíne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 Kluci, hodte se do klidu ...ju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 27, 2011 Sdílet Odesláno Červen 27, 2011 Jestli chcete po 14letech udělat něco pro bezpečnost vyměňte auto. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.