Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Tretry za mě specialized, teď mám compy. Vydržely mi přes 10tis (jeden rok), pak se začala dělat prasklinka na podrážce. Tak mám letos nové.

Na delší ježdění a závody by měly mít tvrdou podrážku, na normální ježdění stačej asi i shimana apod :) a co je od treku to bych nebral už z principu :D

s brzdama: mám radši brzdy s dotkou. Bublinky se udělaj, pokud někdo neumí brzdit - přehřeje párkrát brzdy a kapalina už není OK. Jendou jsem to zkoušel, nic pěkného.

Taky chcou servis jednou za čas. Rozdělat, vyčistit pístky, promazat spec. vazelínou odolnou dotce (v autodílech se to dá pořídit). Poskládat, odvzdušnit... a jezdí se.

Osobně mám hayesy trail, ze začátku bylo pár problémů. Začalo po 6tis téct v zimě zadní prasátko. Reklamace - od té doby vlastní servis a jezdí pořád jak nové.

Teď jsem si koupil brzdy Hope, bezproblémové. Pancéřové hadice ... trošku míň brzdí, ale je to krása :) hlavně dost náhradních dílů za slušné ceny.

Pak jsem měl jedny deorka 595, trošku houby. Brzdily parádně. Ale ... problémy se zavrzdušněním. Nevím co s tím bylo, šly do světa (po pořádném odvzdušnění a výměně jenoho pokřiveného trnu)

Kámošovi jsem nedávno montoval nové SLX (jsou skoro stejné jako XT2012). Ty bych si zamiloval, nádherný desing. Brzdí luxusně. Nemít hope, neváhal bych.

Avidy - když vidím jak chodí, už z principu bych je nebral. Snad každej měl zatuhlé pístky, nelíbila se mi páka. To je věc vkusu. Poslouží ale asi taky dobře (až na to debilní odvzdušňování :D )

Odkaz ke komentáři

pustis ST a das New workout nastavis co potrebujes a pak das jen start a jede to. Musi ti samozrejme fungovat gps aby to chodilo. Po konci jizdy si to muzes poslat na web.

nastavení -

Activity ( cycling )

Target ( None )

autolap ( off )

Jak poznám ,že funguje GPS ,nebo jak GPS nastavím ?

Odkaz ke komentáři

tohle nastaveni potvrdis a pak ti naskoci obrazovka kde se ti podle gps nastavi na mape misto presne kde jsi a pak das pouzes start a zacne se merit cas, vzdalenost atd.

Je to naprosto jednoduchy a jasny tak nevim v cem a kde mas porad problem :D :D

vše dělám jak říkáš , ale spustí se pouze čas a nic víc .

Odkaz ke komentáři

zdarec borci taky rád jezdim na kole. nemužu si pomoc ale odreaguju se na něm jako blázen. ikdyž ta prdel ze začátku fakt bolela tak si už vykla. každy měsíc najedu cca 500km spíš teda po silnicích ale ne po rovinkách přímo se vyžívám v kopcích.

tady foto na čem jezdim. špatná kvalita ale až bude čas tak vyfotim líp :)

jinak je to kolo od značky FELT modelová řada 2012. už sem potřeboval nový. hlavně mě překvapilo to že v tom krámku kde jsem to kupoval maj rovnou i servis kol. to je málo tady v okolí hlavně je to za rozumnou cenu.

post-18030-0-30014000-1339337611_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

potřeboval bych poradit ,jak to funguje .Sports Tracker mám v N8,ale fungujou jen stopky a nic více . Klidně do SZ , díky

Pokud ti bežej jen stopky, tak máš problém s GPS signálem, zkus použít GPS v jinym programu a jestli bude fungovat pust ST. Nebo prostě čekej až se GPSka chytne. Tyhle mobilni GPS nemají tak dobrý přijmač, takže to dlouho trvá, kord když jsou mraky jsi v lese nebo je zataženo. :)

Odkaz ke komentáři

Malevil nejedu, navíc mám o víkendu v práci službu takže bych stejně neměl čas.

Navíc s tou svojí kondicí to na závody zatím není :lool:

jinak já bydlim u Chrastavy, takže když chci někam dojet tak vždycky musim do kopce, pokud to tedy není podél Nisy do Liberce nebo do Hrádku nad Nisou.

Teď sem si na léto vytyčil cíl dojet z domova do Jizerek na Hřebínek, mám to tam od baráku 25km a pořád do kopce.

Odkaz ke komentáři

culda: Jestli se nedokazes na http://www.sports-tracker.com/'>http://www.sports-tracker.com/ zaregistrovat, tak radsi asi ani Sport Tracker nepouzivej... :lol:

Na http://www.sports-tracker.com/ se nemusis registrovat, staci se prihlasit pres facebook. Ale kazdy se asi spise registruje - je tam takove VELKE talcitko na titulce JOIN NOW! Klikni na nej vypln udaje a HOTOVO. ;)

VSE JE ZDARMA! ;)

sporttracker-01.jpg

sporttracker-02.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...