Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Tak mám letos za sebou první delší trasu, Chřibská - Česká Kamenice - Kamenický Šenov - Česká Lípa, kdy mezi Kamenickým Šenovem a Českou Lípou je super cyklostezka "Varhany", která vznikla na tělese bývalé trati Kamenický Šenov - Česká Lípa.

Máknul jsem si (85km, čistý čas jízdy 4:30h), ale stálo to za to.

Odkaz ke komentáři

@Lancelot:na čem jsi to jel?

Já jsem si před třemi týdny dal na horáku Praha - Děčín. https://mapy.cz/s/Qpo6

Po cestě jsou Podřipský pivovárek Ctěnice, minipivovar Labuť Litoměřice, Biskupský pivovar u sv. Štěpána Litoměřice, pivovar Na rychtě Ústí nad Labem, minipivovar Kapitán Děčín. Vittorio, tácky budou :-D

Vyjel jsem v 8 ráno a v Děčíně jsem byl v 16:15 i se všemi výše uvedenými zastávkami.

Odkaz ke komentáři

Na svém 10 let starém horáku, GT Avalanche 2.0. Bral jsem si kolo z Prahy, nové mám na Moravě a to se mi nechtělo vozit.

Jako jet se na tom dá, ale párkrát jsem si zanadával, protože přesmykač je náladový a nepodřadil mi když jsem to potřeboval. :facka:

Ta cyklostezka KŠ do ČL se jinak dá v pohodě jet i na silničce je tam až na pár lokálních podélných nerovností super povrch.

Odkaz ke komentáři

A jakej je rozdíl mezi Tacana 5 a 7? Co se týká těch komponent, v tom se vůbec nevyznám, jediný co vím, tak co vyšší číslo, to lepší komponenty. Ta Tacana 5 je za 24.990,-. Ale jak už jsem psal, bral jsem co vyhovovalo rozměrově a bylo na prodejně. Pro člověka co se v tom vůbec nevyzná je docela maso se v tom zorientovat.

Odkaz ke komentáři

To už máš fuk, teď jen aby ti ten zápal vydržel a jezdil jsi.

Nosiče na auto musím letos vyřešit taky, mám na fabce staré, kam se mi nevejdou to velké nové kolo. A na SII musím koupit příčníky.

To je furt něco.

Dnes jsem si dal jen oddechových 35 km, moc mi to nejelo. Nějak se nemůžu pořád dostat do nějaké slušné formy.

Odkaz ke komentáři

Lepší vidle-vzduchová a některé komponenty

Vidle mám na vzduchu. Ale upřímně, příjde mi, že ty obyč jsou lepší, jenže na té Tacaně už jsou vzduchové. Tacanu 5 jsem volil před Tacanou 3 kvůli lepším převodům.

Nosiče bych bral Thule, příčníky asi taky a nebo origo Ford.

Našel jsem toto https://www.fordshop.cz/1-nosice-kol#page=1&onPage=12&category=461&offsetNoPage=0&count=12&carOnly[]=355&stock=&month=&year=

Takže minimálně 4x2000,- + 5000 ty šprušle. Lyžiny mám z výroby, tak to mám daný.

Tak je to ofiko Ford, ceny jsou stejné i v AutoIN http://www.prislusenstvi-ford.cz/mondeo/2010/p%C5%99epravn%C3%AD-syst%C3%A9my-/st%C5%99e%C5%A1n%C3%AD-p%C5%99epravn%C3%AD-syst%C3%A9my#

Odkaz ke komentáři

Dneska něco přes 55km. A první držkopád, pojdely mi kola na šikmině, když jsem se z brázdy snažil vyjet na cestičku. Předtím jsem se vyhýbal větvi, tak jsem sjel do brázdy. Při pokusu o návrat se mi smekly kola a už jsem byl na boku :) Naštěstí nic velkýho. Nejvíc to odnesla ta gumová rukojeť na řídítkách, trošku jsem ji natrhnul, ale zase nic hroznýho.

Odkaz ke komentáři

Včera jsem se byl projet na novém kole Focus Cayo s karbonovým rámem a výbavou Shimano 105 a je to luxusní oproti tomu co mám teďka (30 let starou Favoritku i když trošku poladěnou). Už jen ta hmotnost celého kola 8kg je masakr + řazení na brzdových pákách ! :palec:

No ale večer jsem se ještě na té své stařence byl zase projet, abych nemusel zase vracet občanku a celkem to jde - viz foto. :palec: Snažím se jezdit 3x - 4x do týdne a je to poznat jak na volnějších kalhotech, tak na pomalu se zvedajícím rychlostním průměru.

post-502-0-36332400-1468383166_thumb.jpg

post-502-0-21416600-1468383172_thumb.jpg

post-502-0-77932400-1468383177_thumb.jpg

post-502-0-76484500-1468383183_thumb.jpg

post-502-0-15920400-1468383190_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...