Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Kolo komplet rozlozeno. Loziska prumyslova, tam nic moc a jsou nova, zavity projety, ciste, kliky jsem rozebral do prevodniku, zkontroloval HII osu, ta je v poho, rozdelal jsem SPD, udelal hned udrzbu, projel sem sedlovku a zkontroloval, jestli je karbon v poho, vycistil jsem zamek.......Zitra projedu a uvidim, Kdyz tak rozeberu a budu hledat trhlinku. Mam jeste 2 mesice zaruku na ram :lool:

Odkaz ke komentáři
myšleno tak, že i tam v těch lesích už by to mohlo být suchý ;)

to zase v klidu, driv nez za 2 tydny stejne nic nedomluvime tak ze pohodicka

Kdyby jste nahodou nekdo resil problem se SportyPal, ze nejdou odesilat data na net, tak dejte prosim vedet, nejak s tim bojuju a porad nejde.

Odkaz ke komentáři

- protože nemám datovej tarif, tak se nejdříve přes aplikaci internet připojim přes wifi na net, pak skočim zpátky do menu (apl "internet" nevypínám), spustim sportypal a pak přes wifi pošlu co chci - bude se to ptát jestli povolit jednou, nebo pro tuto relaci, tak dej relaci

- ještě si zkontroluj jméno v profilu se jménem na netu v profilu, já třeba myslel, že jméno je jméno, ale v tel je jméno přezdívka a proto to zpočátku nejelo...

- nebo klidně i reinstal v telefonu

Odkaz ke komentáři
- protože nemám datovej tarif, tak se nejdříve přes aplikaci internet připojim přes wifi na net, pak skočim zpátky do menu (apl "internet" nevypínám), spustim sportypal a pak přes wifi pošlu co chci - bude se to ptát jestli povolit jednou, nebo pro tuto relaci, tak dej relaci

- ještě si zkontroluj jméno v profilu se jménem na netu v profilu, já třeba myslel, že jméno je jméno, ale v tel je jméno přezdívka a proto to zpočátku nejelo...

- nebo klidně i reinstal v telefonu

nastaveni mam vyzkouseny, v jednom telefonu me to beha bez problemu ale zase je tam problem s tim ze docela casto vypadava gps, v ty n97 je zase sice super gps ale nejde to odesilani, porad me to hlasi neco s registraci usera ;)

Odkaz ke komentáři
Mozna se Vam nekomu stalo - zadni kotoucovka pri zahrati, coz je hned vydava silenej zvuk, jako kdyz se dre kov o kov s hlubokym piskotem, na garance to bylo, brzdy pry v poradku (desky) aby ne, najel jsem asi 400 km na nem zatim... Co by to mohlo byt, kdyz tvrdil ze je to vse ok, odjedu od nich a dela to zase?? Jen zadek... ;)

Teď mám nové kotouče - dostal jsi k tomu návod? Mám v něm napsané že se s těma kotoučema máš rozjet na 30km.h a s jendím naplno zabrzdit... dokud nezastavíš a opakovat to 30x-50x. Taky mi teď strašně pískají ... párkrát jsem to udělal ( sice asi ze 70km :-) ) a už tj lepší. Pak ještě jsem brzdil třeba táhlé kopce střídavě.... má si to prý všechno sednout atd. Kotouče se musí obrzdit, stejně tak destičky...

Počítám že to máš nové že

JInak dneska jsem si dal 75 :-)

Odkaz ke komentáři
to nemuze, nejdriv me to na tom jednom nefungovalo a porad nefunguje, tak jsem zkusil druhy a tam to slo hned.

aha, no tak zkus ten reinstal v telefénu ještě

Jo to by šlo :smich:

Já kejsnul celej týden na slovensku v tom nejlepším počasí a víkend se má zase kazit...

no právě, teď se to podělá, a to nejen na víkend :smich:

dneska slabých 25 s panem Miltronem a měli jsme to tip top, už lítaly blesky ;)

http://sportypal.com/Workouts/Details/207010

vlastně to bude něco k 28cca, nezapnul jsem to hned u baráku, skleróza :smich:

EDIT: A teď něco ze včera, ale slabé, zaprášená "čočka" tomu dala skoro poslední ránu :)

26032010074.jpg

Odkaz ke komentáři
Teď mám nové kotouče - dostal jsi k tomu návod? Mám v něm napsané že se s těma kotoučema máš rozjet na 30km.h a s jendím naplno zabrzdit... dokud nezastavíš a opakovat to 30x-50x. Taky mi teď strašně pískají ... párkrát jsem to udělal ( sice asi ze 70km :-) ) a už tj lepší. Pak ještě jsem brzdil třeba táhlé kopce střídavě.... má si to prý všechno sednout atd. Kotouče se musí obrzdit, stejně tak destičky...

Počítám že to máš nové že

JInak dneska jsem si dal 75 :-)

No nove, mam najeto cca 200 km, takze na sednuti bylo dost casu... Do 150ti km to nedelalo a ted zaclo, trosku to kolo zacina i vibrovat pri brzdeni zadni... Dam jim to na reklamaci, at se s tim treba vyfotej.. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...