MichalF Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Kolik peněz by jste dali za svoje kolo? 10,20,30 tisic? Ted uz o 4tis mene nez loni ;) Jinak tu muj mazlik :D 0 Quote Link to comment
Miles Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Já dal 12.500 byl výprodej loňských modelů který author vždy má proto jsem si na to počkal, ale asi k vé váze jsem si měl koupit ryzí MTB a né tracking:-((((, dnes zakoupeny přítelkyni cyklo boty scott ale je tu hnusně tak se nezkouší v provozu:-( 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 jaky boty, budu je kupovat taky, tak jsem rad za kazdy tip 0 Quote Link to comment
Miles Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 http://www.cykloexpert.cz/horska-trekingov...cott-trail-2009 pánské http://www.cykloexpert.cz/horska-trekingov...trail-lady-2007 dámské 0 Quote Link to comment
Miles Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 boty přítelkyně. a sklon sedla 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 jooo vypadaji dobre, ja jeste resim jedinou vec a to jestli si koupit "civilni" nebo vylozene cyklisticke boty, myslim vzhledove 0 Quote Link to comment
Miles Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 taky tyhle jsou lehce napůl ale ta podrážka je dost tvrdá takže na dlouhý chození asi nic moc, já snad po výplatě taky budu mít ty černý scotty, dnes jsem je zkoušel a luxusky, ale konto už je na suchu:-( 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 jj ty cerny mam vybrany jako jednu z variant, jaky mas slapky?? 0 Quote Link to comment
Miles Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 obyčejný kovový, nášlapy nemám... 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 no tak proto kupujes takovy boty aby jsi mel naslapy ne?? 0 Quote Link to comment
Miles Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 no přítelkyni kvuli tomu, že žádný pořádný neměla a šlapky ji po delší jízdě tlačily do noh a já bych asi šel do nášlapů, jí se neodvažuji je koupit to by bylo pádu na křižovatkách :-))) 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 ja se toho taky bojim, ale urcite jde jen o zvyk a urcite chci jit do naslapu 0 Quote Link to comment
Martyp Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Jiriku,ryzi "tretry" bych asi nekupoval.... Koupil bych neco ,jako sou tady ty scotty,nebo jak ma Michal,bo ja.. 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 Jiriku,ryzi "tretry" bych asi nekupoval.... Koupil bych neco ,jako sou tady ty scotty,nebo jak ma Michal,bo ja.. nejaky zkusenosti?? 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Tak já osobně bych taky už bez kalhot s plenou nevyjel pokud jedu někam malonko dál. ( když potřebuju do garáže na kole tak se fakt nepřevlíkám). Jinak boty bych is koupil dle kola. NA silničku mám silniční tretry, na crose jsme měl "civilní" boty a na Bika až se rozpadnou ty trekové botky koupím vyloženě bikové tretry. Zoušel jsem bratrovi a v těch bikovejch se dá chodit taky relativně slušně. K nášlapům. Je to o zvyku. Vyndat z toho nohu si zvykneš za chvilinku, prostě ti to tak nějak přijde automaticky. Jediný na co je třeba si dávat pozor, když dojíždíš na křižovatku tak si nohu položitna pedál patou a ne kufrem (pokud vyndaváš nohu předem). Jinak j eto fakt na pohodu. Říká se že snad každej s tím padl. Já si pád vybral s klipsnama takže jsme se s SPD pádu na křižovatce prozatím vyhl,ale neměj s toho strach ;-) (ani pro mladou) 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Kolik peněz by jste dali za svoje kolo? 10,20,30 tisic? No já mám teď vybraný kolo který se svojí cenou blíží hodně k 50ti tisícům. (Budu mít teda nějakou akční cenu celkem zajímavou) Jenže prostě teď to nějak nevychází a bike musí chvíli stranou. No určitě pokud to klapne tak se pochlubím,ale asi spíš až na příští sezonu (doufám)... 0 Quote Link to comment
Martyp Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 nejaky zkusenosti?? Myslim,ze je to celkem pohodlnejsi bota...Pokud nejezdis vylozene provi,jsou "trekovy" boty myslim vic do pohody... 0 Quote Link to comment
MichalF Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Jj, ale kazdopadne s naslapy at uz to budou klasa tretry nebo trekovy boty to bude uplne jina liga nez obyc boty bez kufru ! 0 Quote Link to comment
Martyp Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 To rozhodne..Ja kdyz jedu na kole,ac treba jen kousek a nevemu si naslapy,jako ze se to nestava,tak si uz pripadam tak nejak divne,jako bych nemel nejak nad tema pedalama kontrolu..Hroznej zvyk.. :D A vycvakavani se neni treba bat...Nastaveni predpeti pruziny na silu vypnuti zamku je celkem velky a da se to dat fakt nalehko... 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 jj tak hold se budu muset rozhodnout az v krame jaky se me budou zdat lepsi, ale urcite jsem pro takove boty rozhodnuty 0 Quote Link to comment
MichalF Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 To rozhodne..Ja kdyz jedu na kole,ac treba jen kousek a nevemu si naslapy,jako ze se to nestava,tak si uz pripadam tak nejak divne,jako bych nemel nejak nad tema pedalama kontrolu..Hroznej zvyk.. :)A vycvakavani se neni treba bat...Nastaveni predpeti pruziny na silu vypnuti zamku je celkem velky a da se to dat fakt nalehko... ;) JJ ... ja nic nenastavoval ... nechal sem jak to bylo a fpohode a zatim bez padu :P I kdyz parkrat sem mel namale :) 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 zatim jak to sleduji, tak u me vitezi special tretry :-) 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 nevim, zatim jsem videl jen jedny "civilni" co se me libi, ale od scottu a specialized se me libi prave ty tretry 0 Quote Link to comment
MichalF Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Toz sem zvedavej co nakonec vyberes ;) 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 me se treba hrozne libi tohle 0 Quote Link to comment
MichalF Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Lidicky co mate za nazor na to, ze bychom rekneme nekdy v druhe pulce srpna zas podnikli nejaky bike vikend nekde na horach ? 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Lidicky co mate za nazor na to, ze bychom rekneme nekdy v druhe pulce srpna zas podnikli nejaky bike vikend nekde na horach ? No na konci srpna mám jet buď na čundr na korsiku nebo na těžko na kolech na Gross Glockner, ale kdyz nebudu zrovna pryč tak by to ais problém nebyl... Akorát budu muset zabavit bud bruderovo kolo nebo poladit krose od mlady, když nedám do tý doby svoje... (praskl mě po 8mi letech rám) 0 Quote Link to comment
MichalF Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 me se treba hrozne libi tohle Ja chtel tyto, bohuzel je zrovna nikde nemeli : 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 ty jsou moc hezky, ty zkusim jeste pohledat nekde :-) 0 Quote Link to comment
Recommended Posts